Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!!!

Sweetko, powodzenia na chrzcinach!!!

Monia W, glowka do gory, bedzie o.k.:Oczko:

Ja mam sprzatanie za soba od wczoraj:Śmiech: Tez zazwyczaj sprzatalam w sobote, ale to jedyny dzien, kiedy moge polatac np. po sklepach, wiec ten dzien jest dla mnie swiety, a poza tym po gimnastyce nie mam sily...Dzis babcia Tereska ( moja polozna, ktora prowadzi gimnastyke ) chyba chciala nas wykonczyc - ledwie po schodach weszlam:Śmiech: Ale to dobrze - lubie czuc, ze cwiczylam!
Za dwie godzinki wychodze - jestem umowiona z kolezanka ( u niej bedzie jeszcze 8 innych dziewczyn ) - oj bedzie sie dzialo...tylko mam nadzieje, ze sie jakos dogadamy, bo ja je dopiero poznam...

Milej soboty!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

radość serca
Za piękny Chrzest Matiego i trochę prywaty... za zdrówko mojego kochanego Lubego...

Hej :)

Z grubsza tylko przeczytałam, co u Was, zaraz zmykam...

Sweetka życzymy pięknego i udanego Chrztu Mateuszka, Mati zdolniacha, super się rozwija :)

Aniu
oby skutki uboczne ząbkowania Majusi odpuściły...

Igorku, super dzielny jesteś, gratki :)
Asienko dziekujemy...Lubemu zyczymy rychłego powrotu do zdróweczka:)

jestem Kochane

Maja dostała antybiotyk, ponieważ "coś" słychać w górnej części płuc i lekarka nie chciała, żeby to się bardziej rozwinęło
Teraz 7 dni siedzenia w domu, nie wiem jak Miki to wytrzyma :Rozgniewany:

Luby zdrówka życzę bo widzę że zagościł w domu antybiotyk podobnie jak u nas :duren::duren::duren:

Tym razem odpuściłam sobie homeo perełki...Maja jest za mała żeby bagatelizować churcholenie w płucach :Smutny: