Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Chałupa wysprzatana, spacer zaliczony, zaraz jeszcze podejdę tylko z Maja po Mikulę bo właśnie mu zęby leczą a potem Seba siada. Za duże ryzyko. Miki gotów całą przychodnię stomatologiczną roznieść.
Widzę, że nie tylko ja mam problemy z Mikim. Czasem brakuje mi sił. Pani psycholog podpowiada super rozwiązania. U nas do tej pory się sprawdzały, więc spróbujcie i Wy!

Kathrin
Anulka
właśnie wróciłam...Pani stomatolog pochwaliła go, aczkolwiek chwilkę zapłakał jak mu powietrzem dmuchnęła w ząbek...za tydzień powtórka...

To widze, ze nie bylo zle - ZUCH CHLOPACZEK!...a co mial robione - wiercenie tez bylo?

Dlaczego jestes smutna?

takim małym dzieciom nie wiercą...bo łatwo można je zrazić...smaruje się lekarstwem i lapisuje...potem powtarza zabieg za tydzień i potem co trzy miesiące...wiem, że można też wiercić, bo plomby są ładne a po tym lekarstwie ząbki zostaja czarne...Miki ma prawie nie widoczne przebarwienia, więc uznałam, że względy estetyczne na bok.

Anulka
Kathrin
Anulka
właśnie wróciłam...Pani stomatolog pochwaliła go, aczkolwiek chwilkę zapłakał jak mu powietrzem dmuchnęła w ząbek...za tydzień powtórka...

To widze, ze nie bylo zle - ZUCH CHLOPACZEK!...a co mial robione - wiercenie tez bylo?

Dlaczego jestes smutna?

takim małym dzieciom nie wiercą...bo łatwo można je zrazić...smaruje się lekarstwem i lapisuje...potem powtarza zabieg za tydzień i potem co trzy miesiące...wiem, że można też wiercić, bo plomby są ładne a po tym lekarstwie ząbki zostaja czarne...Miki ma prawie nie widoczne przebarwienia, więc uznałam, że względy estetyczne na bok.

Rozumiem...pytam, bo sama nie mam jeszcze doswiadczenia. Viki jeszcze nie pokazala zebow dla dentysty...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png