Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Marysiu, kapiemy Phillipka dwa razy w tygodniu tu sa takie zalecenia:Zakręcony:

Asiu i Luby, macie slicznego syneczka i faktycznie ubi pozowac do zdjec:Uśmiech:

Musze juz konczyc, bo za pol godzinki wychodzimy po Viki, jeszcze karmienie synka mnie czeka...Nie lubie piatkow, bo wpadam do domu tylko na sniadanie, a dzis jeszcze bylam na obraniu krwi, wiec zero czasu...

Pozdrawiam

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

ZA ZDRÓWKO CHORUJĄCYCH!!!!!

Izabelin
Anulka już nie długo będziesz sobie musiała nastrój poprawić, bo z tego co piszesz idzie ku lepszemu :Uśmiech: kciuki nadal trzymane :Uśmiech:

dostał gorączki właśnie, ale o 10 dałam mu dopiero 3 dawkę leku, więc chyba tak może być...

Izabelin
Witam

Boże drogi niech te zęby już wyjdą, bo nic tylko sobie w łeb strzelić :Wściekły: i w dodatku pogoda do d..y:Wściekły:

dzięki Bogu te pierwsze mamy za sobą...od kilku dni mamy znowu zielone kupy, więc chyba górne się szykuja do lotu..

zancian
Witajcie Mamuski

:Wściekły: Ja zaraz szału dostane, :Histeria:
jakby problemów było mało - serce naszej pralki przestało bić :Histeria::Szok::Histeria:

jak nie urok to sraczka :duren::duren::duren:

Anulka
Izabelin
Anulka
według mnie Asi i Lubego Juniorek...dwa tygodnie temu ważył 9100...

20 kwietnia mój Mikołaj ważył 9200 :Uśmiech:

z racji tego, że dopiero 4 to nieźle to wyliczyłaś Izulka :sofunny::sofunny::sofunny:

O ja głupia torba, oczywiście marca :Nieśmiały: