Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

http://cap06.caption.it/68/captionit102031I306D31.jpg

monika warszawska
musze sie poprawic dostalam mini orbitrek H2052

I JUZ NOG NIE CZUJE:(

Monia dawaj dawaj:Śmiech::Oczko: i przeslij fotke urzadzenia moze i ja sie skusze:)
Moj maly o 15 zjadl calyyyy sloiczek gerbera zupka jarzynowa z indykiem...:lol: ma apetycik ojj ma...a poltorej godziny pozniej juz fikal przewroty z brzuszka na plecy...udalo mu sie raz potem 2, 3 i tak z 15 minut co go polozylam na brzuch to on fik:Śmiech:taka zaaferowana tym bylam , ze zapomnialam zdjecia robic albo jakis filmik nagrac:Padnięty::Rozgniewany:zaraz jemy obiadek...dzis ziemniaki zapiekane z boczkiem i porem...yami:)

Luby Radości Serca
Witam.

A moja żonka znów wcina po kryjomu 'na sucho' herbatkę owocową juniorka...jeny...i jeszcze ukryła puszkę za plecami jak wszedłem do kuchni...normalnie jak małe dziecko:Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Pozdrawiam
:sofunny::sofunny::sofunny::smieszne::smieszne: Luby ale ty kabelek jestes:p:whistle:hie hie hie:Spoko: zaraz Asiato przeczyta i bedzie :whip: :tussor: a swoja droga je tez lubie te herbatki wcinac...ale kupuje w paczkach takie dla doroslych:Oczko::mdr::^^:

Gość Izabelin

Wczoraj byliśmy z Młodym na długim spacerku, trzeba było wykorzystać piękne słoneczko. Dzisiaj niestety już tak dobrze nie było :Smutny:

Nocki nadal kiepskie, najlepsze spanie przy cycu kurczowo trzymając się piżamy mamy (nawet do wc trudno się wymknąć :Smutny:). W dzień też nie jest lepiej :Smutny:

Gość Izabelin

Madziu, Nikolka rozhisteryzowała się, bo zorientowała się, że została bez mamy. Niemowlęta powyżej 4 miesiąca życia najbardziej zżyte są z matką, więcej rozumieją, zaczynają się wstydzić oraz reagować na obce osoby (obce w sensie osoby których nie widuję codziennie). Najlepiej zostawiać je z osobami z którymi dziecko mieszka, wtedy tzw szok jest mniejszy.