Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Marysiu, super fotki!!! Faktycznie, Niko bardzo podobny do tatusia:Śmiech:

Monia, wspolczuje akcji z synkiem:Smutny:

Znowu mi sie nastroj pogarsza:Płacz: Phillipek szuka cyca i od wczoraj jest marudny...Jak patrzy na mnie przy karmieniu, to mam wrazenie, ze sie pyta, czemu nie moze pic z cycusia:Płacz: gdybym wiedziala, ze taka sytuacja bedzie, to bym go powoli odstawiala, a nie od razu. Jestem gotowa odstawic tabletki i kontynuowac karmienie - jutro skonsultuje to z lekarzem. Nie wierze, zeby szybko choroba tarczycy sie poglebila, wiec moze przez marzec moglabym jeszcze karmic i powoli przyzwyczajac do butli...
Przepraszam, ze Wam tu tak smuce...nie umiem sie pozbierac!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20040706/n/Nasza+Victoria+Maria+/dt/-6/k/bb49/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2/st/20070923/n/Nasz+Phillip+Leon/dt/-7/k/5903/age.png

Kathrin
Znowu mi sie nastroj pogarsza:Płacz: Phillipek szuka cyca i od wczoraj jest marudny...Jak patrzy na mnie przy karmieniu, to mam wrazenie, ze sie pyta, czemu nie moze pic z cycusia:Płacz: gdybym wiedziala, ze taka sytuacja bedzie, to bym go powoli odstawiala, a nie od razu. Jestem gotowa odstawic tabletki i kontynuowac karmienie - jutro skonsultuje to z lekarzem. Nie wierze, zeby szybko choroba tarczycy sie poglebila, wiec moze przez marzec moglabym jeszcze karmic i powoli przyzwyczajac do butli...
Przepraszam, ze Wam tu tak smuce...nie umiem sie pozbierac!

Kasiu dobrze, że piszesz, zawsze jak wyrzucisz żal z siebie to trochę lepiej... Nie wiem, jak mam Cię pocieszyć, bo wiem, że pewnie nie jest łatwo i miło :Smutny: Musicie to po prostu przetrwać, Filipek powoli i tak coraz mniej mleczka będzie pił, będziesz wprowadzać soczki, deserki, może nawet małe obiadki, mleczko owszem, ale jako uzupełnienie czy do kaszki, jak nauczy się np. soczek pić z butli to i z mlekiem pójdzie lepiej... Twoje zdrowie też jest ważne, nie bagatelizuj tego proszę...
Bardzo mi przykro, że musicie przez to przechodzić :( Bo pierś to nie tylko pokarm, ale i bliskość i poczucie bezpieczeństwa dla dziecka, dużo Go przytulaj, całuj, poświęcaj więcej uwagi niż zwykle, to Mu wynagrodzi brak cycania, będzie ok, trzymam za Was kciuki...
I zawsze i o wszystkim możesz tu pisać, zawsze jestem dla Ciebie :) Nieraz i Ty mnie podnosiłaś na duchu...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Izabelin

Sorry dziewczyny, że tak rzadko się melduję ale mnie taka ku...a od wczoraj tłucze, że szok :Szok: jakoś nie mogę do siebie dojść.

Dzisiaj z Młody siedzieliśmy w domku. Najpierw padało a potem słońce nie mogło się zdecydować czy ma wyjść zza chmur czy nie :Smutny:

Gość Izabelin

U Mikołajka ciąg dalszy ząbkowania. Ślini się niemiłosiernie, gryzie wszystko co znajdzie się w zasięgu łapek.
A Ptasiul zdrowieje z dnia na dzień. Z chęcią już pobrykałaby na polu ale niestety do końca tygodnia ma zakaz wychodzenia. Dzisiaj nawet zaczepiała Rudzika do bitki, więc wszystko wraca do normy :Śmiech:

Gość Izabelin

radość serca
To Mikołajek musi być dzielny, niestety ząbkowania nie da się obejść, oby przebiegało łagodnie...

I fajnie, ze Ptaszka już lepiej i skora do zabawy :)

Też mam taką cichą nadzieję, że ząbki pójdą w miarę łagodnie.
Ptasiul nie tylko skory do zabawy ale i już bardziej rozrabia. Wycwaniła się, że hej :Oczko: