Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

Witam

Mikołaj zaszczepiony :Śmiech: i nie zgadniecie ile waży, normalnie w szoku byłam jak to zobaczyłam, tym bardziej, że był w niedzielę ważony i nie spodziewałam się zmiany.
Otóż Kochane trzymajcie się stołków, mój Młody waży 8100g:Szok: Pielęgniarki śmiały się, że mam w cyckach śmietanę zamiast mleka :Oczko:

Mam pytanie, kiedy kupujecie szczepionki do szczepienia? Chodzi mi czy w tym samym dniu i czy jeśli kupujecie wcześniej gdzie ją przechowujecie?

Izabelin
Witam

Mikołaj zaszczepiony :Śmiech: i nie zgadniecie ile waży, normalnie w szoku byłam jak to zobaczyłam, tym bardziej, że był w niedzielę ważony i nie spodziewałam się zmiany.
Otóż Kochane trzymajcie się stołków, mój Młody waży 8100g:Szok: Pielęgniarki śmiały się, że mam w cyckach śmietanę zamiast mleka :Oczko:

Mam pytanie, kiedy kupujecie szczepionki do szczepienia? Chodzi mi czy w tym samym dniu i czy jeśli kupujecie wcześniej gdzie ją przechowujecie?
ja kupuję u siebie w przychodni, a jesli chodzi o przechowywanie to chyba lodówa

Marysiu Tak Zalatwione Ze Ksiadz Nie Mial Czasu I Kazal Akt Urodzenia Zostawic,o Nic Nie Zapytal I Kazal Przyjsc Chwile Wczesniej Przd Chrztem!!!!!!!!!!!!!!!

No Ale Dla Pewnosci Pujdziemy W Niedziele Zapytac Co I Jak!!!!bo Kurde W Razie Problemow Trzebaby Do Innego Kosciola Jechac....
Bo Przeciez Chrzestna Z Usa Specyjalnie Przyjezdza Na 2 Dni Tylko!!!!!!

Suwaczek z babyboom.pl