Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

wiecie co... jeszcze a'propos tej kobitki, ktora wczoraj u nas byla i mnie uraczyla w progu komplementem.
Ona mowi, ze laktator to bzdura i mleko najlepiej sciagac uciskajac rekoma... i siedziala przy stole i demonstrowala mi na sobie jak sie... doic hihihihi

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

mama2corun
no Lutka to super ze mebelki juz stoja:D
a ja dziewczyny od 8 niemam bolu:D niechce zapeszac ale oj lekka ulge czuje a raczej ogromna :D do M napisalam to odrazu dzwonil i mowi ze jemu tez ulzylo bo jak mnie wieczorem prawie wnosil po schodach to mowi do 2.30niespal bo sie zastanawial czy niezaczelo sie...ja mu tez powiedzialam ze tez mi to przez glowe przeszlo...no nic ja musze skonczyc myc naczynia bo w ratach to robie...

Super! Czyli wszystko zmierza ku lepszemu. Tylko proszę tam nie szaleć za bardzo, żeby znowu bóle nie wróciły...

Daffodil
amelcia8
A TAK WOGULE TO ILE PRZYTYŁYŚCIE??????:nerw::nerw::nerw::nerw:BO JA TO CHYBA NAJWIĘCEJ Z WAS:nerw::nerw::nerw:???????
CIEKAWE SWOJĄ DROGĄ ILE BĘDZIE WAŻYŁ TEN MÓJ NIEZNOŚNY SYNUŚ:))))????I CZY WSZYSTKO BĘDZIE OK!! BO WIZYTĘ MAM NA 13 MARCA
CZYLI DOPIERO ZA 11-DNI:(:nerw::nerw::nerw::nerw::nerw::nerw:

Ja mam koło 10 na liczniku :)

ja juz 11 z podskokami do 12 jak spuchne

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Daffodil
mama2corun
jola22

Mama2corun ja mam tak zawsze po powrocie z Polski - tylko bym wyła i wyła:16_3_46:

to nie do konca o PL chodzi

mama2corun co się dzieje? Jak tylko masz ochotę, to możesz się ciotkom wygadać... A na razie przytulaski i mam nadzieję, że to nic poważnego :zwyrazami_milosci:

ech Ci faceci, czasem jak orangutany się zachowują :/ Dziś lepiej?

mama2corun dobrze, ze sie uspokoilo... uf!
i oprocz tych garow mytych "na raty" daj spobie juz dzisiaj spokoj z porzadkami. dzien lenia, kolderka i spokoj.
Moze z nerwow brzusio Cie bolal?

pat-k
wiecie co... jeszcze a'propos tej kobitki, ktora wczoraj u nas byla i mnie uraczyla w progu komplementem.
Ona mowi, ze laktator to bzdura i mleko najlepiej sciagac uciskajac rekoma... i siedziala przy stole i demonstrowala mi na sobie jak sie... doic hihihihi

no to wszytsko jasne , kobieta poprostu jest niezrównoważona, a Ty jestes śliczna i trudno tego nie zauważyc

mama2
Ewciaa
amelcia8
A TAK WOGULE TO ILE PRZYTYŁYŚCIE??????:nerw::nerw::nerw::nerw:BO JA TO CHYBA NAJWIĘCEJ Z WAS:nerw::nerw::nerw:???????
CIEKAWE SWOJĄ DROGĄ ILE BĘDZIE WAŻYŁ TEN MÓJ NIEZNOŚNY SYNUŚ:))))????I CZY WSZYSTKO BĘDZIE OK!! BO WIZYTĘ MAM NA 13 MARCA

ja mam na wadze już 74kg:36_2_24: czyli jakieś 14kg na plusie ( chodz nie wiem czy to możliwe) wiec napewno was przebiłam wszytskie

14??? jak to niedawno było 10 dobra masz wage?? a ile masz wzrostu?

juz sama nie wiem waże 74kg waga dobra gwarantuje, wzrost 170, ale nie gwarantuje że jak zaszłam w ciąze to ważyłam 60kg bo nie pamiętam lekarz mnie nie ważył i ja jakos nie sprawdzałam,wiem że w 8 tygodniu ciązy miałam 65kg bo od tego momentu się wazyłam

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2corun
Katja czy to ten wozeczek Tomiko - artykuły dla dzieci i niemowląt, wózki dziecięce, foteliki samochodowe, zabawki, hurtownia
kochane jakos mam blokade niechce mi sie nawet patrzec na M a co dopiero rozmawiac a wiem ze trzeba wkoncu.zastanawiam sie jak zaczac moze poprostu rzucic mu pierscionkiem mam ochote sie na nim wyzyc!!!

jejciu ile razy ja rzucałam pierścionkiem, i zawsze później żałowałam. Raz nawet zerwałąm zaręczyny, i 2 miesiace później były juz porządne :D Tak sobie wywalczyłam :lup:

amelcia8
Ewciaa
amelcia8

ja mam na wadze już 74kg:36_2_24: czyli jakieś 14kg na plusie ( chodz nie wiem czy to możliwe) wiec napewno was przebiłam wszytskie

:NO I TU CIĘ ZŁAMIE :36_8_7::36_8_7::36_8_7:BO U MNIE NA WADZE PLUS SZESNAŚCIEerw::nerw::nerw::nerw::nerw::nerw::nerw::nerw:

no to mnie przebiłam ale i tak obie jesteśmy w czołówce

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2
pat-k

no to wszytsko jasne , kobieta poprostu jest niezrównoważona, a Ty jestes śliczna i trudno tego nie zauważyc

Dziewczyny, kochane jestescie, dziekuje!
az tak sie jej tekstem nie przejelam, tym bardziej, ze zdaje sobie sprawe, ze w naszym stanie wyglad to nie jest najwazniejsza sprawa, tylko samopoczucie nasze i dziecka. i szczęsliwy finał oczywiście.
Zirytowalam sie tylko, ze w naszym pokoleniu jeszcze takie ciemne baby sie zdarzaja. To ze nasze ciotki etc rzucaja takie teksty i "dobre rady" to mozna zrozumiec, ale 30 letnia laska?

lutka
gunia43
lutka
Własnie dostałam naklejki, sa super, tylko mogłam 2 sztuki zamówić. No al enie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, zobaczę jak to będzie wyglądało na ścianie.Najwyzej się domówi kiedyś.

Zapraszam na poranna kawusię :36_6_5:
Czy dobrze widze, czy mam omamy !!!!!!!

hihi a co widzisz? wszytskie niczym Pani Beger mamy jedno w oczach na to patrząc :D

kurcze, a o co chodzi? bo ja zgubilam tego posta chyba...

lutka
mama2corun
Katja czy to ten wozeczek Tomiko - artyku�y dla dzieci i niemowl�t, wózki dzieci�ce, foteliki samochodowe, zabawki, hurtownia
kochane jakos mam blokade niechce mi sie nawet patrzec na M a co dopiero rozmawiac a wiem ze trzeba wkoncu.zastanawiam sie jak zaczac moze poprostu rzucic mu pierscionkiem mam ochote sie na nim wyzyc!!!

jejciu ile razy ja rzucałam pierścionkiem, i zawsze później żałowałam. Raz nawet zerwałąm zaręczyny, i 2 miesiace później były juz porządne :D Tak sobie wywalczyłam :lup:

ja miesiac po slubie posprzeczalam sie z M tak okrutnie, ze polozylam mu obraczke na stole i wyszlam. ochlonelam po 2h i wrocilam do domu, M nie bylo i obraczki nie moglam znalezc. Chodzilam po domu i plakalam szukajac jej.
Potem okazalo sie, ze M ja schowal ;) zeby mi dac po nosie. od tamtej pory nigdy jej nie zdejmuje

Daffodil
A to wybrane zdjęcia:
[ATTACH]3899[/ATTACH] [ATTACH]3900[/ATTACH] [ATTACH]3901[/ATTACH] [ATTACH]3902[/ATTACH] [ATTACH]3903[/ATTACH]

Jutro pojawią się na NK, chociaż przyznam, że waham się trochę co do tych z gołym brzucholem... Ale co tam jak szaleć, to szaleć :)

no w końcu :) slizcne fotki macie baboszki, Daffodil a co Ty taka opalona? No i brzuchale są już spore:36_1_11:

pat-k
lutka
mama2corun
Katja czy to ten wozeczek Tomiko - artyku�y dla dzieci i niemowl�t, wózki dzieci�ce, foteliki samochodowe, zabawki, hurtownia

ja miesiac po slubie posprzeczalam sie z M tak okrutnie, ze polozylam mu obraczke na stole i wyszlam. ochlonelam po 2h i wrocilam do domu, M nie bylo i obraczki nie moglam znalezc. Chodzilam po domu i plakalam szukajac jej.
Potem okazalo sie, ze M ja schowal ;) zeby mi dac po nosie. od tamtej pory nigdy jej nie zdejmuje

To muszę uważać, bo moja od dwóch tygodni zdjęta, poniewiera się gdzieś :) Nie chodzę w niej teraz, bo czasem tak mi palce potrafiły z minuty na minutę spuchnąć, że od razu w panice zaczynałam szarpać za obrączkę i jeszcze gorzej było.

jola22
Ale tak zupełnie serio to ja czuję się grubo - i jakoś mi z tym źle.
Prawda jest taka że już przed ciążą miałam lekką nadwagę, no i teraz kolejne 10 kg na plusie.:16_3_46:
Jak ja to wszystko potem zrzucę:36_2_58:

Julcia wydoi z Ciebie nadmiar kg :)

Daffodil
katja79
ehhh wrócilam jeszcze na chwile oj Daffodil ale Ci sie jutro komentarze posypia na nk sliczna z ciebie grubaska:36_3_16:i masz sliczna karnacje ja taka przenno-buraczana jestem:36_2_49:
a co do cycorków to naprawde sama jestem zaskoczona to sie chyba stalo tak nagle:36_2_15:

A gdzie tam śliczną... Wyglądam jak truposz, na tych zdjęciach chyba jakieś światło lepsze, bo rzeczywiście aż tak tego nie widać. W maju solarium jak nic, bo nie mogę patrzeć na siebie.

hihi Ciekawe kiedy w maju znajdziemy czas na te siłownie i solaria :D