Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

martusia9876
ja jak mam isc teraz zmala na zakupy to jetm chora nie wszedzie wejde z wozkiem wtedy trzeba ja wzias a ona wszystko by chciala . A ja lubie maly balagan :)

no masz racje z tymi wozkami problem bo nie wszystkim wlascicielom sklepow przyjdzie do glowy ze jest cos takiego jak wozek i nawet do smyka jak wejdziesz to musisz lawirowac tym czolgiem i masz problem z poruszaniem sie dyskryminacja normalnie nie mowiac juz o podjazdach.sluchajcie!wybralam sie z mala do przychodni i jest podjazd bo wyzej przychodnia jest i wyobrazcie sobie podjazd(kurde !)to nie podjazd a sciana wspinaczkowa.no zeby ich posra.....jak tak budowac?kto wjedzie wozkiem na takie cos?

Hej dziewczyny:Hi ya!:
Goya my używamy pieluszki Pampers od początku i jestem z nich bardzo zadowolona.
Edytko cieszę się, że córeczka dała Ci się wyspać - może już będzie wstawać później.
Dzisiaj dostałyśmy już paczkę z balonami, serpentynami itp. akcesoriami urodzinowymi. Natalce najbardziej spodobały się balony - zamówiliśmy 100 sztuk i na szczęście też pompkę do nadmuchiwania bo bez niej na pewno fajnie byśmy wyglądali po nadmuchaniu takiej ilości .:guma_balonowa:

http://www.ticker.7910.org/as1cA9H0g000000MDAwNTc2amx8MzE5ZGp8TmF0YWxrYSBtYQ.gif

" Za Tob