Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

na pewno nie uciekne, bardzo mi sie tu podoba :)) to jest pierwsze forum na którym sie "udzielam" :D Mały pięknie śpi, nadrabia pewnie noc a ja nie wytrzymałam i zjadłam 3 ciastka :36_19_1: ale robie postepy, inaczej bym wrabała całe opakowanie hihi
Wyciagnełam piers z kurczka na obiad, z checią zrobiłabym coś nowego na obiad, macie jakies pomysły? na pierwsze zupa jarzynowa a na drugie? hm....

Noi po wizycie u pediatry, z Małym ok, z kupką ma się wszystko unormować (mam nadzieje), mały ma 4820g i 54cm wiec przybiera na wadze prawidłowo :D
Teraz śpi z Tatusiem a mnie o dziwo nie ścina! Chyba to po 2 kawach :D
Oglądacie moze na TVN Style "Mamo to ja" czy jakos tak? Jest nowa seria od pn-pt o 13:30, fajny program.
Za godzine wpada kumpela z chłopakiem, ide jeszcze ogarnąć troche :)

Gość kwiatuszek9876

Gosiu widac rychle ptaszki z nas dzis :))) Bylam wczoraj po 12 ale nikogo nie bylo przepraszam byla Goya a pozniej zakupki powrot wieczorkim i kapanko malej troszke musialam ogarnac pokoik i patrzalam na filmy a pozniej czytalam ksiazeke , bo internet mialam zajety przez M . Ksiazki za duzo nie przeczytalam bo oczka mi sie zamykaly , ale dzis w pracy nadrobie bo ide na 4 godz jak nie bedzie ludzi. Gosu nie martw sie wszytsko bedzie ok z wynikami

Gość kwiatuszek9876

Goya ogladam i bardzo fajny program wiec ogladaj bo duzo mozesz sie dowiedziec od prediatrow i nie tylko . Ja w tym programie musialam mojej mamie pokazac jak mowili o tym kiedy dziecko dostaje zapalenie ucha , bo caly czas myslala ze od przeciagu i ze czapeczki nie ma .A kupki sie unormuja

a jednak jestem :) byłam pewna, ze nie bede miala czasu a tu dzis kolezanka zabrala małaego na spacer wiec mialam czas na dłuuugi prysznic :))) Teraz juz poszła z chłopakiem spać bo byli po nocce :) ja zaraz smigam do sklepu, cos na obiad trzeba kupic bo w lodówce echo :)) możliwe, że pozniej wpadne, całuski

a co moze byc slycha od rana do poludnia czekalam na wizyte u gin. zeby uslyszec ze jest ok ale kieruje mnie na monitoring wiec ja juz zglupialam i sama juz sie pogubilam o co w tym wszystkim temu lekarzowi chodzia tak to wporządku mala sie bawi jak na razie ,a co u ciebie?

to dobrze, że ok u gina, ja ide za 2 tygodnie, już się boje :/ po porodzie mam niemiłe wspomnienia...
A ja dziś rachunki przez neta płaciłam za zamówione rzeczy na allegro, w końcu łazienke wyposarzymy!
Jeszcze chcemy zamówić dzisiaj meble na allegro do sypialni, pokoju małego i salonu i nasze ostatnie oszczędności pójdą sie ..... :/ no ale cóż.. w końcu bedziemy mogli gości pomału zapraszać, jakoś te mieszaknie nabierze kolorów :)
ok, bede poźniej albo rano :)
pozdrowionka

Gość kwiatuszek9876

ale tu cisza nie ma nikogo :((((((((((((((((((((((
ja mam zalamke totalna :(((((((((((((((( Gosienko sen sie sprawdzil :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((to fajnie ze mala jest zdrowa , a musze powiedziec ze podobna do ciebie jak :)

Gość kwiatuszek9876

widze ze tu pustki halllo jest tam kto czy nie :))((((
Goya a ten program mamo to ja to powtorki narazie nie ma nowych odcinkow ale patrz bardzo ciekawe . Dzis wybieram sie do dentysty , ale nie myslcie ze sie boje , a pozniej do pracy na troszke i do domku do mojej niuni . Gosiu troszke sie zalamalam wczoraj ale dzis juz przeszlo w przyszlym roku bede podchodzic chodz bedzie trudniej , bo troszke sie pewnie zapomni