Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was ze słoneczkiem i herbatka:36_1_21:

Wiecie co w Polsce jak byłam to mieszkałam z rodzicami i nie wyobrazałam sobie zeby było inaczej i czasem zastanawiałam sie jak to bedzie jak wyjde za maz i trzeba bedzie isc na swoje oj jak sie sie wtedy myliła teraz wiem ze nie ma jak na swoim nikt mi za usami nie klepie i nie mowi co mam robic bardzo kocham swoich rodzicow i jestem im wdzieczna ze mnie wychowali na taka osobe jaka jestem ale mieszaknie na swoim daje wiele plusow tylko ze szkoda ze tak daleko od domu:36_2_14: musze lesiec miłej niedzieli

http://suwaczki.maluchy.pl/li-39268.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-39267.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-39689.png

Witam was juz jestem w domku i troche juz odespalam ,w pracy bylo w miare wesolo:ok:
REkine wszedzie dobrzeale we wlasnym M to jest najlepiej,doczekasz sie i mebli
Martusia i Goya co tam u was slychac?
Migotka szkoda ze tak zadko nas odwiedzasz

Ja już dzisiaj 3 raz podchodze, żeby coś tu napisać, weny nie mam jakoś :)
właśnie jesteśmy po obiado-kolacji i sączymy z męzem piwko (pierwszy raz pije alkohol od prawie roku czasu). Jutro idziemy z Leosiem na ważenie i mierzenie do pediatry.
A takie małe pytanko... z jaką woda mieszacie sztuczne mleko?
Mój mąż mnie niekiedy rozbraja, dzisiaj śpiewał Małemu: "Luli luli laaaaaaaaaaaaj Kocham Cie Leeeeoooonku" (melodia z "Luli Luli Laj moje Dzieciąteczko").
pozdr

Gosia tak jakos... nie wiem...

Z ta wodą sie pytam bo u nas straszny kamień sie osadza i nie chce małemu takiej wody podawać dlatego kupuje mineralna.

No to jak już zaczełam pytać...
Niedługo zaczną się szczepienia Małego, jak to jest ze szczepieniem na gruźlice? obowiązkowe są te szczepienia? Z tego co mi kolezanka mówiła to jest tych szczepionek 4 i tu w Czechach są bardzo drogie :/

Gość kwiatuszek9876

Goya ja malej gotuje normalna wode tylko jeszcze z 5 minut dluzej sie zawsze gotuje , a jezeli masz kamien to wiez zawsze przez bardzo drobniutkie sitko przelej wode .
Gosienko to fajnie ze sie wyspalas i jakos ci minela ta praca , my bylismy dzis zobaczyc mieszkanie mojego brata , bo juz mielismy tak dlugo zaproszenie ze ................... A ja wlasnie jem moj pysznie zrobiony placuszek i jak tu zrzucic z wagi ale zachwile trzeba sie wziasc za stepperek i brzuszki , bo moj M juz mowi ze kupil a tu stoi wszystko

Gość kwiatuszek9876

witam dziewczyny ja juz przerwe zrobilam w spaniu o 6 bo wstawilam jedno pranko a teraz ide powiesic drugie i wstawic nastepne troszke sie nazbieralo :((( a co tam u was slychac ? No goya naprawe mialas bardzo ciekawa noc no no

Marta to zapraszam do mnie na pranie a przy okazji na prasowanie:lol:
a tak u mnie niedziela byla troche przespana w pracy ok choc ze zgrzytami z jedną moą bo nie obrazając jej ale tepa chyba jest i mowic jej a ona swoje ale sie nauczy ,a co u ciebie jak twoja smerfetka?

Gość kwiatuszek9876

gosiu podrzuc ale prasowanko musisz sobie sama zrobic , bo ja nie prasuje malej rzeczy w swoije dopiero jak mam je zalozyc , bo po co jak wyprasuje a one i tak troszke sie pogniota . Moja myszka oglada baje i krzyczy jak zeby to jescze nie takim piskliwym glosem a ona taki pisk ze .......
My wczoraj u brata mojego bylismy i tak w sumie niedziela zleciala a dzis jedziemy po mleczko dla malej i male zakupy ( tak sie mowi male a pozniej rachunek ponad 100 :(((((
a twoja mala pewnie sie bawi

tak kuchnią i kawe i obiad mi gotuje,z zakupami tak jest jedziesz na male a zostawiasz wiecej kasy niz zamierzalas to tak jak u mnie.Nic mi sie dzis nie chce a po mojej nie obecnosci to M i Wiki zostawili taki sajgon w domu ze nie wiem za co mam sie wziąc :36_2_39:,a jak ci idzie ksiązka?

Gość kwiatuszek9876

powiem ci tak jak mam czas to czytam chodz zbytnio wieczorkiem sie nie chce a jak wolne mala spi to albo forum kuchnia i tak zawsze cos ale nadrobie :) zmykam na chcwile bo sasiadke musze obciac i z mala na spacer bede pozniej tzn. 11-12 jak pojdzie spac

:)) to chyba dzisiaj dzień na pranie, moje też już wisii, chata juz też posprzatana tylko ja jeszcze latam w dresach :) Mały dzisiaj w nocy pierwszy raz jakiś marudny był, płakał i nie chciał smoka, teraz już ok, leży na macie i ogląda świat :)
W nocy jak Leonka przewijałam, nie chciało mi sie go kłaść na przewijak i bozia mnie pokarała, zasikał wszyyyystko co się dało, dodam jeszcze, że przebieranie jeszcze trwa mi baaardzo dłuuugo :/ :)
Chyba znikne na jakiś czas z forum, po prostu nie bede miała czasu, koleżanka rano pisała, że ma problemy finansowe i czy moga do nas się wprowadzic z chłopakiem na miesiac czasu :noooo: Troche byłam w szoku ale od czego się ma przyjaciół... Najgorsze jest to, że pokój (w którym ich zakwaterujemy) mamy rozwalony i nie mamy łóżka, żeby ich gdzies przespać, na gumoleonie nie bardzo da sie, no cóż jakoś sobie musimy poradzić.
Martusia wpadnij też do mnie, potrzebuje się farbnąć i podciąć!
Gosia przytulać tak poważnie jeszcze nie możemy, dopiero 4 tyg po porodzie :( :D

Gość kwiatuszek9876

goya nie ma sprawy podaj adres i nie znikaj nam z forum mozesz nas nie odwiedzac ale swojego profila nie usowaj . Bo rozumiemy zawsze trzeba pomuc w potrezbie .
Gosienko widze ze cie nie ma i sama zostalam . Ja juz ostatnie pranko robie i koniec na dzis a jutro jade po wyniki technika bo juz sie odnalazly :))))))))))))))