Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

oj pustki dzis tutaj dziewczyny naprawde na sanki poszly tylko troche pozno bo sniegu juz raczej naparstek hehe :sofunny:
[ANIU dziekuje za gratulacje tylko musze to jakos przezyc dopiero bedziecie mi gratulowaly hehe dopiero zasnela jedza jedna zadne zele dentinoxy nie pomagaja jedynie efferalgan ale nie bede jej co dwie godziny czopkow dawac.teraz na noc dalam moze pospi i ja sie przespie bo pewnie bedzie ciekawie.
oj pusto pisze sama do siebie jak czesto mi sie zdarza hehe.ja najpierw Aniu myslalam ze to plesniawka mi mignela jakos pare dni temu taki bialy punkcik do glowy by mi nie przyszlo ze to juz a jednak...dzieci nas potrafia zadziwic:water_fun:-jak patrze na tego emotikonka przypomina mi sie lato bo jak trawnik podlewam identycznym sprzetem to moj luki rozbiera sie do rosolu i tak samo lata nad ta polewaczka hehe i drze sie a potem koledzy przychodza i mowia ze to lepsze od basenu hehe ehh chce sie juz lata.tym bardziej ze ja ostatnio wpadlam w szal kupowania i dorwalam julce sukienusie na lato cuuuuudne i nie moge sie doczekac kiedy bede ubierac swoja laleczke.ej no pokazcie sie ktoras bo mnie pewnie niedlugo bedzie julka do dojenia wolac hehe:36_33_18:

oj dziewczyny strajk czy co?jedna Goya nie opuszcza statku jak kapitan hehe.a Agulaf ciesz sie ze na razie nie ida mu te zabki no chyba ze beda szly bezbolesnie a tego ic zycze bo to u nas koszmar mala drze sie nie spi ja nie spie .Goya nie tylko twoj taki kogut moja to tez kura 4 rano i juz gdacze hehe.dziekuje wam wszystkim w imieniu Julki za gratulacje:36_17_7: :kawa: zapraszam na zdrowe sniadanko i kawusie

renata23
a wlasnie zasiadlam do kapa ze sniadankiem ale zaraz uciekam posprzatac obiadek mam wczorajszy wiec z głowy i zasiadam do jakiejs ksiazki puki mam ochote cos poczytac

ja poszlam na latwizne kupilam piers z indyka i porobilam moje ukochanie roladki ze szpinakiem tez mam z glowy na 3 dni ja tydzien moge je jesc.mniam zaraz pojde i chwyce jedna hehe

renata23
a wlasnie zasiadlam do kapa ze sniadankiem ale zaraz uciekam posprzatac obiadek mam wczorajszy wiec z głowy i zasiadam do jakiejs ksiazki puki mam ochote cos poczytac

ja to siedze z julka na kolanach i pisze ale to niewygodnie w bujaku nie chce cos na razie dzis siedziec i musze ja na kolanka a wiesz wali lapka w klawiature i musze poprawiac bo sama juz do was chce pisac chyba hehe

EDYTA1
renata23
a wiec smacznego zycze ja nigdy ich jeszcze nie robilam

no to sprobuj szybko sie robi a niebo w gebie sobie robie bez sera a synus z serem chce.i do srodka procz sera podduszony szpinaczek z czosnkiem i przyprawa do indyka i sie podlewa leciutko rosolkiem i zapieka pycha

z tego co piszesz to troche z tym zamieszania nigdy wogle nie jadłam szpinaku i nie widzialam go w naszych sklepach

http://www.suwaczek.pl/cache/d3748dd32a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b4ac58ca24.png
http://www.suwaczek.pl/cache/ba4a1dd5bd.png

renata23
a widzisz jaka inteligentna kobietka a ty na nia tak narzekasz ona poprostu towarzystwa szuka moj smyk siedzi w klockach i cos buduje i tylko sie pyta"ładnie mamo?"

moj ma 10 lat i pol i jak gra w te swoje strzelanki i fiife to co chwila pa mamo jak to pa j ak tamto a ja musze siedziec i podziwiac jak on strzela hehe.a na Julke nie narzekam tylko na to jak burzliwie jej te zabki ida.a moglaby troche dluzej pospac rano nie do 4 i kokoko

renata23
EDYTA1
renata23
a wiec smacznego zycze ja nigdy ich jeszcze nie robilam

no to sprobuj szybko sie robi a niebo w gebie sobie robie bez sera a synus z serem chce.i do srodka procz sera podduszony szpinaczek z czosnkiem i przyprawa do indyka i sie podlewa leciutko rosolkiem i zapieka pycha

z tego co piszesz to troche z tym zamieszania nigdy wogle nie jadłam szpinaku i nie widzialam go w naszych sklepach

zadne zamieszanie kroisz persi bo sa duze nie w plastry rozbijasz na patelnie wrzucasz szpinak jest w sklepach mrozony taki kawal zbitej zielonej masy hehe na patelne go i z czosnkiem i przyprawami potem smarujesz nim ja woda wyparuje piersi wkladasz ser zawijasz i myk do piekarnika

nie martw sie moj starszy tez dobrze zasuwa w strzelanki i czasami nie mozna sie dopchac do komputera chociaz ostatnio sciagnal z neta fajno gre i chyba zaluje bo ja w nia czesto gram i stwierdzil ze ja juz wyrzuci haha
a z młodszym tez mialam takie same problemy ze szybko sie wysypial i wstawal o 4 no teraz jest troche lepiej bo wstaje 6-7 rano ale dajemy rade wiec i ty to przezyjesz

renata23
nie martw sie moj starszy tez dobrze zasuwa w strzelanki i czasami nie mozna sie dopchac do komputera chociaz ostatnio sciagnal z neta fajno gre i chyba zaluje bo ja w nia czesto gram i stwierdzil ze ja juz wyrzuci haha
a z młodszym tez mialam takie same problemy ze szybko sie wysypial i wstawal o 4 no teraz jest troche lepiej bo wstaje 6-7 rano ale dajemy rade wiec i ty to przezyjesz

o 6 to nie o 4 hehe.a wieczorem nie spala do 12 to sobie wyobraz ile ona i ja spalysmy hehe.a jaka to gra to mojemu powiem moze jakas normalniejsza.ostatnio mafie chcial ale jak spytalam meza co to za gra to jak mi powiedzial to myslalam ze mu tylek przetrzepie jeszcze .ale teraz kupilam mu spore i gra i harryego pottera jakos lubi.a strzelanki to call of duty paskudztwo

EDYTA1
renata23

o 6 to nie o 4 hehe.a wieczorem nie spala do 12 to sobie wyobraz ile ona i ja spalysmy hehe.a jaka to gra to mojemu powiem moze jakas normalniejsza.ostatnio mafie chcial ale jak spytalam meza co to za gra to jak mi powiedzial to myslalam ze mu tylek przetrzepie jeszcze .ale teraz kupilam mu spore i gra i harryego pottera jakos lubi.a strzelanki to call of duty paskudztwo

moj tez grał w call of duty tez dla mnie te gdy nie majo sensu ale coz
a malutko sie nie przejmoj wyrosnie z takiego wstawania zobaczysz jak bedzie musiala sama wstawac to wtedy bedziesz musiala ja jeszcze budzic
ja juz uciekam bo musze w piecu rozpalic i brac sie za robote bo samo sie nie zrobi
buziaczki i udanego dnia zycze

renata23
EDYTA1
renata23

moj tez grał w call of duty tez dla mnie te gdy nie majo sensu ale coz
a malutko sie nie przejmoj wyrosnie z takiego wstawania zobaczysz jak bedzie musiala sama wstawac to wtedy bedziesz musiala ja jeszcze budzic
ja juz uciekam bo musze w piecu rozpalic i brac sie za robote bo samo sie nie zrobi
buziaczki i udanego dnia zycze
no ja tez mam robote a mala juz skwierczy hehe milego dnia i papa

ania2012
Hej dziewczyny
Chyba nam się dzieciaczki zmówiły, że będą ząbkować w tym samym czasie :sofunny:
My też mamy kolejnego ząbka - już 9 :36_1_21:
Oby wyszły szybciutko i bezboleśnie !!!

no to jednak mialas racje ze ci cos mignelo Aniu bialego hehe w buzce .fakt zmowily sie zeby mamy wykonczyc.tyle roboty prze dswietami a one jeszcze z tymi zebolami.lece bo julka domaga sie ziemniaczkow ze szpinakiem hyba ma to po mamusi bo ja uwielbiam szpinak hmmmm mniam.

ania2012
Edytko gotujesz małej ziemniaczki czy podajesz ze słoiczka ?

ojej Aniu nie moglam pisac wczesniej bo mi mala znow dala popalic ehh te zebiska.:16_5_44:a ja Julce na razie daje ze sloiczka kupuje czesto hippa bo nie wiem co za warzywa dostane w sklepie i nie chce chemii malej dawac.ale gdybym miala ze wsi to moze bum sie skusial na gotowanie samej chociaz takie ilosci jak na razie to wole sloiczek kupic nie bede pol ziemniaka gotowac nie hehe.a ty malutkiej gotujesz sama?to juz duza panna to pewnie wiecej zarzuci co?