Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

EDYTA1
goska
witam Piątkowo
kiedy ja sie w koncu wyspie juz nie mam sily i ochoty pracowc !
a wy widze ze sie strasznie rozpisalyscie

HEJ Gosia jak tam z rana?ja juz od 3 na nogach julcia dalej nie spi .a ty gdzie pracujesz tak ciezko?

ja przy zniczach i w soboty przy weselach wiec zero wolnego czasu dla siebie

goska
EDYTA1
goska
witam Piątkowo
kiedy ja sie w koncu wyspie juz nie mam sily i ochoty pracowc !
a wy widze ze sie strasznie rozpisalyscie

HEJ Gosia jak tam z rana?ja juz od 3 na nogach julcia dalej nie spi .a ty gdzie pracujesz tak ciezko?

ja przy zniczach i w soboty przy weselach wiec zero wolnego czasu dla siebie

no to faktycznie masz co robic.a w jakims konkretnym domu weselnym czy restauracji czy wszedzie?bo ja w lomzy bylam dwa lata temu na weselu w takim domu weselnym obok strzelnicy kurcze nie pamietam nazwy.a jak tam dzwonilas do tej lekarki umawialas sie na wizyte?

goska
nie dzwonilam z braku czasu ale mam nadzieje ze dzis zadzwonie ,a ja konkretnie to po za Lomzo ale ide ostatni raz i wiecej juz nie bede przy tym pracowac bo juz mi ciezko i zaczyna mnie to wku.....

nie dziwie sie to ciezka praca.a jak Wiktoria zdrowa?chorobzda patrze taka jak moj lukasz tylko ze on ma astme i dlatego choruje czesto a u ciebie to w ogole powazna sprawa wiec pewnie jak mala chora to i ty z nerwow chora?

goska
na szczescie juz zdrowa i juz wiecej nic sie nie przypaleta bo nerwy by mnie zjadly ,a ty jak kiedy bedziesz w lomzy daj znac to na kawe sie wybierzemy

mieszkaly tam moje siostry moze znasz nazwisko gorskie sylwia i kaska ale jedna juz w stanach druga w niemczech a rodzina mamy tez tam mieszka ale dawno tam nie bylam .moja babcia jak zyla to czesciej bylam ale w listopadzie zmarla i juz w ogole nie ma po co jechac tam ale jak bede to pewnie ze dam znac.ale mysle ze ty predzej tu przyjedziesz

goska
na szczescie juz zdrowa i juz wiecej nic sie nie przypaleta bo nerwy by mnie zjadly ,a ty jak kiedy bedziesz w lomzy daj znac to na kawe sie wybierzemy

temu tak sie dopytuje bo wiesz mam nieodparte wrazenie ze juz cie gdzies widzialam i dalabym sobie reke uciac ze tak tylko gdzie ?a ja mam dobra pamiec wzrokowa i jak kogos zobacze to potem pamietam twarz