Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

A dziekuje.......w galerii to na biezaco wymieniam dziewczynom z sierpniowo-wrzesniowych dzieciakow 2007. A plaszczyk uwielbiam....zreszta moja corka od 6m-ca zycia pomyka w plaszczykach...........no coz---->skrzywienie matki :D

A Leon za rok to bedzie juz pomykal i nicpotowal jak moj urwis :D

Gość kwiatuszek9876

magduska
Nie oglądam super niani bo dla mnie to beznadziejny program i na pewno mojego Szymonka nigdy nie wyślę "na jeżyka":D

no nie mowie ze musi byc karny jezyk ale jak dzieku potazesz ze moze go ktos inny uspic to pozniej sie da usypiac kazdemu .
Olimpijko witamy

Gość kwiatuszek9876

Goya my palnujemy ze roczek zrobimy w z tancami bo to bedzie 29,11 wiec dzien przed andrzejakmi ale napewno wybierzemy sie w tym roku na sylwka odkad jestesmy ze soba ponad 4 lata to nigdzie razem na sylwka nie bylismy . A gdzies wybrac sie musiamy tak mowimy o dysce ale jak dochodzi do weekend u to chec odchodzi

Gość kwiatuszek9876

magduska
Martuś,wierz mi,że on nie da się nikomu uśpic,nawet mojemu Piotrkowi:zmartwiony:

no wiesz tzreba probowaca a na peno w pierwszym dniu nie ale moze w nastepnym . Zobaczysz poplacze i wkoncu juz sli nie bedzie i zasnie sam .
Goya moja ma harakterek po mnie wiec kary napewno jakies beda

no to jestem w szoku! nie byliscie Magdusia jeszcze razem na Sylwestra?
My każden rok spedzamy gdzies Sylwka, teraz tez mamy zamiar poszalec, przewaznie imprezy spedzamy pełne tzn raz z wesela zeszlismy z zespołem jak juz Panstwo Młodzi poszli juz spac. Straty: wszyskie guziki u meza w koszuli poszły.. tzn uciekły ;) moja fryzura oklapła ale kto pozniej patrzył ;) noi nie wiemy do dzisiaj jak to sie stało, ze przyszlismy osobno do domu :P :D tak sie bawimy z męzuchem hehe