Skocz do zawartości
Forum

Nowe mamy forumowe

Rekomendowane odpowiedzi

moze i masz racje ale lekarze to lubia sie doszukiwac.a ja to w ogole mam dola ostatnio i wyczulona jestem na wszystko .mojego meza siostra ma synka 9letniego i on ma rdzeniowy zanik miesni i choroba zaatakowala ostatnio pluca i pod respiratorem jest w domu oczywiscie przytomny ale juz maszyna pomaga oddychac no i gdzie tu sprawiedliwosc?dlaczego takie dzieci musza cierpiec?a matka od zmyslow odchodzi i modli sie tylko no bo co jej pozostalo.

cześc dziewczynki:)
w końcu znalazłam chwilke zeby do was zajrzec, straszne mam ostatnio dni, tzn mały ma plesniawki i co chwile wrzeszcze jak sie urazi. Widze ze u was sie duzo dzieje, nie zdązyłam jeszcze wszystkiego nadrobic co juz nastukałyscie.
Edytko pewnie wszystko w porzadku, pewnie to przez ten refluks, ale żebys była spokojniejsza to idz do lekarza ona Ci wszystko wyjasni:)

20 Maja skończyłem roczek:)
Bartuś

twoj bartus jest tylko dwa miesiace starszy moze mialas podobny problem?a karmisz piersia?ja na plesniawki dawalam nystatyne dwa tyg i pedzlowalam i dawalam doustnie a teraz aphtinem pedzluje i jest ok chyba juz ale mam dalej smarowac i brodawki tez.moja siostra zrobila obrzydlistwo i smarowala dwa razy i ponoc skonczylo sie na zawsze problem ten ale na pieluszke mala nasiusiala i tym fuj masz pojecie?i ona jest stomatologiem!!!!ja mowie do nie wez sama sobie nasikaj do buzi a nie dziecku dajesz ale to jakies babcine sposoby