Skocz do zawartości
Forum

Śledź królewski z czerwonym pieprzem


Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 6 filetów śledziowych, 1 średnia cebula, 1,5 szklanki wody, 1/2 szklanki octu 10%, 1 opakowanie Przyprawy Śledź Królewski z czerwonym pieprzem Kamis.Sposób przygotowania:Filety wymoczyć w zimnej wodzie przez ok. 1 godzinę, pokroić na kawałki i ułożyć w słoiku. Następnie przykryć pokrojoną w plasterki cebulą. Ocet i wodę wlać do garnka, dodać Przyprawę Śledź Królewski z czerwonym pieprzem Kamis i zagotować. Zalać śledzie wystudzoną zalewą. Odstawić w chłodne miejsce na 2-3 dni.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...