Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Yvone
no właśnie nie mam jak iść. co mam wziąć dziecko ze sobą a do gabinetu z nią nie wejdę i co? to nie takie proste kiedy się nie ma nikogo na miejscu, kto mógłby się dzieckiem zająć. wiem , że powinnam, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę i muszę czekać ,aż mąż łaskawie wolne dostanie...

już rozumiem, źle przeczytałam wcześniej. Mam nadzieję, że będziesz miałam jakaś okazję, żeby sobie na spokojnie pójść,a ktoś zajmie sią Kalinką. Bo faktycznie jest jeszcze za mała, żebyś mogła z Nią pójść i żeby poczekała na Ciebie na poczekalni :uff2:

maż to wolne chciałby od razu wziąć, tylko nie dostaje. co zrobić. ma cały stary urlop, cały nowy i jeszcze kilka dni z 2011.. u nich branie urlopu to tylko od wielkiego dzwonu.
ale powiem Wam, że aż tak bardzo bym się nie przejmowała, bo od zawsze mi te sprawy fiksowały, więc dlaczego nie teraz;) to nie pierwsza taka sytuacja, wcześniej też podobnie bywało.

Izzys
Ja tak ::):

A powiedz mi czy jak wejdziesz w kalendarz który znajduje się w Twoim telefonie to też pokazują Ci się urodziny Twoich znajomych z fb? Bo u mnie wcześniej tego nie było, ostatnio weszłam w kalendarz i widzę, że mam w niekrótych dniach takie różowe kreski, weszłam na dany dzień oznaczony taką kreską i znajdują się tam właśnie urodziny z fejsa...

nie mój kalendarz nic sobie sam nie wpisał;)

dobre to czesanie :hahaha: jak tylko Kalince włosy na tyle urosną to spróbuję;)
ale była u mnie 2 dni temu znajoma z córcia o 3 tygodnie starszą od Kalinki to ona prawie w ogóle włosów nie ma, tylko taki meszek jak niemowlę. moja jak się urodziła miała dłuższe.

Yvone
nie mój kalendarz nic sobie sam nie wpisał;)

dobre to czesanie :hahaha: jak tylko Kalince włosy na tyle urosną to spróbuję;)
ale była u mnie 2 dni temu znajoma z córcia o 3 tygodnie starszą od Kalinki to ona prawie w ogóle włosów nie ma, tylko taki meszek jak niemowlę. moja jak się urodziła miała dłuższe.

Ciekawe dlaczeg mój tak sobie powpisywał, do niczego mi to nie jest potrzebne, a nie umiem tego wykasować :hmm:

ja też bardzo długo miała mało wlosów i były bardzo delikatne. jak miałam ok 3 lat to dopiero się poprawiły ::):
a teraz miałam zapuszczać włosy, ale kusi mnie żeby znowu zrobić sobie krótką fryzurkę :hahaha:

adriana8899
Hej. :D
Inka kochana musisz popatrzyć tam gdzie masz synchronizowanie konta. Tam powinny być możliwości odznaczenia synchronizacji kalendarza tel i kalendarza fb. ;)
Ewentualnie podaj model tel to poszukam dokładniej jak dziadostwo wyłączyć. ;) Miałam kilka tel, które sobie łączyły, ale spokojnie da radę to wyłączyć.

Hej kochana! ::): ja mam sony ericsson live with walkman.