Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Ann
Olimpijka i nam się rysunek bardzo podoba. A Skarb ma równiez swoje za uszami i fochy niekiedy :Nieśmiały:

inaczej nie bylby Skarbem :) a takto jest Skarbem i w dodatku z charakterem :)

dobrze rozszyfrowalam koniki na pierwszym rysunku ???

Gość Olimpijka

Ann
Olimpijko oczywiscie, na obu rysunkach temat główny to koń :Śmiech:

drugi rysunek sugerowal mi zyrafe....ale to też parzystno kopytne wiec bylam blisko :) super.....a konie jak wiesz szczególne miejsce maja u mnie w sercu........
Skladam zamowienie na rysuneczek od Ulisi :)

Gość Olimpijka

Ann
Olimpijka masz jak w banku, mam nadzieje ze do tego czasu jakas fajna wena ją dopadnie, bo zamówienia nie zawsze z nią się zbiegają :) (artystka)

Dlatego chęć posiadania rysunku Uli zglaszam 3 tyg wczesniej coby tworczość zdążyła napełnic artystkę :)

witam

dziekujemy za zyczonka :)
ja dopiero dzis wieczorem znalazlam chwilke zeby przysiasc i poczytac co to naskrobalyscie
na szczescie duzo nie ma

zyczonka najgoretsze dla mnaszego aniolka!! moc serdecznosci kochana i niech sie spelnia Twe marzenia!!
buziaki dla wczorajszych i dzisiejszych miesieczniakow!!!

justyna, ale z Ciebie zdolna kobieta :sofunny: niech Cie Twoj m nauczy jak sie sika kolo krzaczka!!

ann, u mnie podobnie, brakuje mi czasu na wszystko bo w dodatku nie mam ochoty przegapic czegokolwiek co sie tu dzieje i tak mi schodzi ze czasem tylko czytam i nie pisze...

mada, fajnie ze imprezka sie udala, to wesele juz na pewno bedzie super!!

olimpia, jak dobrze ze juz zapielas wszystko na ostatni guzik, teraz mozesz wyjezdzac spokojnie:)

mineralka, nie smuc sie, pomysl o czyms przyjemnym!!!

aniolek, Ty tez nie smutaj, dolek mi prosze zakopac!!!

my wczoraj zabiegani, troche prac ogrodowych, po poludniu wybralam sie na zakupy, troche letnich ubranek dla chlopakow, w sumie wrocilam dodatkowo z sukienka dla mnie :) az zanotuje w kalendarzu na czerwono bo to rzadkosc ze cos dla siebie znajduje i ze mi sie podoba :lol:
wieczorem impreza u znajomych (o ktorej nota bene zapomnialam) wrocilismy o 2giej a rano przyjechala po nas tesciowa i caly dzien spedzilismy u tesciow.
dzieci poszly nareszcie spac ale taki skwar ze zasnely jakies pol godziny temu :)

rota sie konczy, Natanek juz lepiej i jutro wraca do przedszkola :)
a dzis wzielam nozyczki i obcielamkudlatemu troche wlosow, biedaczek caly dzien tylko raczki w czuprynie mial i trzepal te wlosy, tak mu bylo goraco. wiec sie mama zlitowala i juz jest lepiej :)

witam wieczornie...

dołek zakopany a raczej rozładowany... tato śmigał mi dzisiaj... zresztą od wtorku tak jest... i w końcu doszło do konfrontacji... on zaczął to na 997 zadzwoniłam... już nie będę się użerać i denerwować... potem poszliśmy na drugi mega długi spacerek... wróciliśmy kacper do wanny jeść znów nie chce:Zły: poszedł spać a ja przeleciałam jego szafki

ann cudne zdjęcia...

ja przepraszam ze tak nie doczytałam do końca ale w przeciągu stałam wieczorem i już łeb boli... znów :Kiepsko: a jeszcze jutro zapowiada się ciężki dzień...:Męki:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

elomek

a my dzisiaj mieliśmy cudne plany - pierwsza wolna niedziela od miesięcy - nigdzie nie trzeba jechać nie ma imprez a pogoda się udała (30 w cieniu) więc woda w basenie grzała się od rana a piwko chłodziło w lodówce - rano byliśmy na zakupach i kupiliśmy siodełko staropolskie na rower i po południu byliśmy we trójkę na rodzinnej wycieczce - i pod koniec tej wycieczki telefon - znajomi - bedziemy o 16 - za chwile następni znajomi - bedziemy po 16 - a po chwili kolejni - to my też bedziemy - no i z leniwej niedzieli zrobiła si.ę mega impreza w ogródku - ale było bardzo miło - :D:D:D
dzisiaj rano sobie wymiotowałam... :D:D:D po herbacie :D:D:D:D takie rzeczy to tylko.............
zobaczymy jutro rano co wysikam

a w ogóle to po drugiej stronie naszego ogrodu była druga impreza - prababcia kończyła 88 lat :duren: - kto to widział tyle żyć - ja bede nie miła ale zawsze twierdziłam że Bóg zabiera sobie co wartościowsze i kochańsze osoby szybciej niż pozostałe - a ta nasza prababcia to prawdziwa żywotna cholera :duren: - jak mój M. założy spodnie moro - to dosłownie lata z miotłą za nim i po plecach go okłada i wyzywa od hitlerów - którego "nienawidzi" bo wojnę pamięta - ale jakbyście słyszały jaką siest cholerną rasistką a jakie ma podejście do żydów - to byście pomyślały że siostra hitlera jak znalazł :duren: - bez komentarza

dobra idę spać

Ann , Aniołku reszta sił moich dla was :D:D

dobranoc

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png

Gość Olimpijka

mineralka
elomek

a my dzisiaj mieliśmy cudne plany - pierwsza wolna niedziela od miesięcy - nigdzie nie trzeba jechać nie ma imprez a pogoda się udała (30 w cieniu) więc woda w basenie grzała się od rana a piwko chłodziło w lodówce - rano byliśmy na zakupach i kupiliśmy siodełko staropolskie na rower i po południu byliśmy we trójkę na rodzinnej wycieczce - i pod koniec tej wycieczki telefon - znajomi - bedziemy o 16 - za chwile następni znajomi - bedziemy po 16 - a po chwili kolejni - to my też bedziemy - no i z leniwej niedzieli zrobiła si.ę mega impreza w ogródku - ale było bardzo miło - :D:D:D
dzisiaj rano sobie wymiotowałam... :D:D:D po herbacie :D:D:D:D takie rzeczy to tylko.............
zobaczymy jutro rano co wysikam

a w ogóle to po drugiej stronie naszego ogrodu była druga impreza - prababcia kończyła 88 lat :duren: - kto to widział tyle żyć - ja bede nie miła ale zawsze twierdziłam że Bóg zabiera sobie co wartościowsze i kochańsze osoby szybciej niż pozostałe - a ta nasza prababcia to prawdziwa żywotna cholera :duren: - jak mój M. założy spodnie moro - to dosłownie lata z miotłą za nim i po plecach go okłada i wyzywa od hitlerów - którego "nienawidzi" bo wojnę pamięta - ale jakbyście słyszały jaką siest cholerną rasistką a jakie ma podejście do żydów - to byście pomyślały że siostra hitlera jak znalazł :duren: - bez komentarza

dobra idę spać

Ann , Aniołku reszta sił moich dla was :D:D

dobranoc

mily dzionek mineralko.....ostatnio tzn tydz temu bylam na kolacji z 95 letnia kobieta....to co o niej mozna powiedziec hehe

Gość patusia23

DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SWIETUJACYCH MALUSZKOW BUZIAKI :Całus::Całus::Całus:
DLA TATUSIOW WIELE DOBREGO

Witam :Uśmiech:

ANN super foteczki mile spędzony czas:Uśmiech:no rysunek piękny i :brawo:dla Uliśki za nagrodę w konkurskie rysunkowym :Podziw:

MONIK
super że Natanek zdrowieje :Uśmiech:

ANIOLEK współczuje sytuacji z tatem,trzymaj się kochana :Całus:

OLIMPIJKA jak się doprowadzę do stanu używalności wkleję Ci kilka fotek fryzurki :Uśmiech:

Miłego dzionka :Uśmiech:

dzień dobry wszystkim :D my od 5.30 na nogach :D ale jest ok... jakieś 30 min temu lało u nas jak nie wiem... ale burzy w nocy nie słyszałam... a teraz słońce świeci jak nie wiem... wolałabym żeby było chłodniej bo na hali w pracy można się zagotować...
humorek od rana lepszy... chociaż z tatem cisza... i dobrze... :Wściekły:

naszym malutkim jubilatom wszystkiego najlepszego:Święto::Święto:

dla tatusiów życzonka
:Całus:

mineralka super dzień :D

moniq ja też poproszę o garstkę włosków noasia... chociaż u kacpra kucyka z czuba da się zrobić... :Psoty:

idę paczkę dla M. szykować...:Padnięty:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob