Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

witam :Smutny:

Moje dziecko wstalo dzis przed 7 (to wczesnie jak na niego) nie chce jesc(butli troszke zjadl ale lyzeczka nawet deseru nie chce) od soboty stopniowo z jedzeniem coraz ciezej i caly czas placze po ponad trzech godzinach kiedy on caly czas marudzi i placze mam dosc! Brzuszek raczej go nie boli wiec moga to chyba byc tylko zeby.. ehhh :Męki: Jestem newyspana i zla. A do tego jestem przed okresem dzisiaj a napozniej w srode powinnam go dostac...

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

Gość Olimpijka

Poniedzialek i takie wiesci :)

Gajunia- kciuki od nóg zacisniete bo u rak zajete dla Ann i jej szybkiego zakonczenia spraw.......
Aluniu- wielki buziak na 10mieisac

Mineralka- ojjjj wspolczuje...i my na panadolu i viburcolu w razie co :) lub syrop-dozol itp

Paula- ano potanczylimy z A w kuchni w czasie jak Moniq pajáki przeganiala........aha Moniq jak sá pajáki w domu tzn ze dom szczesliwy :) Fajnie ze figle udaane...to najwazniejsze :D

Mkarasowska-sil i spokojnego dnia

Gość Olimpijka

Martusia- czekam na fotki a Ty sie kuruj kochana
Bierz medical form 1 i na zwolnienie..........platne oczywiscie :)

Justynka- no to daj znac jak po lekarzu :) a nam wozek od wyslania doszedl 2 dni pozniej :) bo GLS-em wysylaja :) aha no i zanim podpiszesz to rozpakuj bo to warunek reklamacji :)

Ja od rana juz zajeta a teraz czekam na klienta do przetlumaczenia dokumentow bo dzwonil i zaraz ma byc :)

Gość Agnieszka31

ja juz w domku, musialam wyjsc z Ala poniewa jakis dolek mnie dopadal od samego rana, wiec zmobilizowalam sie i ruszylysmy w regaly
nic nie zakupione ale sushi zaliczone i od razu humor lepszy

Martusia- zdrowka zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!dobrze ze chociaz choroba ominela Cie na wyjezdzie, zawsze jakis plus w tym wielkim minusie

agnieszka niestety nie ominela mnie choroba na wyjezdzie... chodzilam po miescie z goraczka 38,5... ale jakos dalam rade..

dziewczyny mam troche dzis doline. wczoraj poklocilam sie z mezem troszke. wiecie, on ma kolezanke z ktora kiedys pracowal i nadal pisza do siebie maile bo sie lubia. ona jest mezatka wiec niby nie powinnam byc zazdrosna. wczoraj wieczorem jednak wchodze do pokoju i patrze jak maz oglada jakies zdjecia na kompie i pytam co to a on ze kolezanka mu przyslala z wakacji zdjecia. ja patrze a tam tylko jej zdjecia w bikini i w sukieneczce mini... dostalam szalu. co to za laska!!! zdjecia z wakacji czy zdjecia jej ciala... wkurzylam sie jak niewiem co. nadal jestem zla. mam ochote napisac cos do niej...
sama nie wiem. moze przesadzam... no ale moim zdaniem nie wysyla sie zdjec w bikini cudzym mezom.. :Zły:

martusia
agnieszka niestety nie ominela mnie choroba na wyjezdzie... chodzilam po miescie z goraczka 38,5... ale jakos dalam rade..

dziewczyny mam troche dzis doline. wczoraj poklocilam sie z mezem troszke. wiecie, on ma kolezanke z ktora kiedys pracowal i nadal pisza do siebie maile bo sie lubia. ona jest mezatka wiec niby nie powinnam byc zazdrosna. wczoraj wieczorem jednak wchodze do pokoju i patrze jak maz oglada jakies zdjecia na kompie i pytam co to a on ze kolezanka mu przyslala z wakacji zdjecia. ja patrze a tam tylko jej zdjecia w bikini i w sukieneczce mini... dostalam szalu. co to za laska!!! zdjecia z wakacji czy zdjecia jej ciala... wkurzylam sie jak niewiem co. nadal jestem zla. mam ochote napisac cos do niej...
sama nie wiem. moze przesadzam... no ale moim zdaniem nie wysyla sie zdjec w bikini cudzym mezom.. :Zły:

No co za k... z tej baby!!! :Zły::Zły: Nogi z d... bym takiej wyrwala!

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

wlasnie sie dowiedzialam ze w nocy z soboty na niedziele umarl moj kolega :Płacz: Fajny byl z niego facet ale niestety lubil sie popisywac (i czesto czybko jezdzil) a do tego Piotrek jezdzil po alkoholu bo jego starszy brat pracuje w drogowce i twierdzil ze i tak nic mu zrobia, ale niestety drzewa z nim nie negocjowaly :Płacz:

Policja Zachodniopomorska - informacje, relacje i fakty z całego woj. zachodniopomorskiego!

Witam kochane i dzieki za kciuki trzymamy je jeszcze do czwartku
wiec juz jest lepiej w czwartek mam zrobic badanie moczu i w tedy zapadnie decyzja czy koniec z antybiotykiem czy jeszcze dalej mamy jeszcze skierowanie na usg brzuszka juz sie zapisałam bo chcą sprawdzic czy nie ma żadnych wad układu moczowego które sprzyjają takim infekcjom
dowiedziałam sie ze dziewczynki maja je częściej ze względu na anatomie
a i Gienia mam anemie po skończeniu antybiotyku bedziemy ja leczyć
teraz spi a ja korzystam z okazji i wsuwam obiadek
a najwazniejsze ze mozemy wychodzic na polko tylko mamy unikać słonca
mkarasowska tak mi przykro

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png