Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie lasencje :D

po raz kolejny, buziaki dla wszystkich za wsparcie i dedykacje!!!!

ja sie pisze na martini, mineralka, polewaj!!! juz wrzucilam plasterek cytryny!! i lod!!

martusia
monique bardzo sie ciesze ze z tatusiem troszku lepiej.. pomalu, malymi kroczkami i dojdzie do siebie. ja w to wierze :-)
no i gratki za zdobycie obywatelstwa. rozumiem ze masz meza francuza? a masz zamiar wrocic do polski kiedys czy juz francja na stale? nie jest ci dziwnie z francuzkim obywatelstwem? pewnie latwiej :Uśmiech:

martus, moj K francuz ale bez slubu jestesmy tylko deklaracja konkubinatu :D juz sie raz na slub zalapalam i podziekowalam, drugi raz bede musiala byc bardzo pijana zeby sie zgodzic :lol: co do powrotu to nie wiem, szczerze powiem ze mysle ze tu zostane, Krzysiek polskiego nie zna, dzieci maja tu francuskie zycie i jesli juz to w Pl na emeryture zawitam :lol: co i tak nie jest pewne...
a obywatelstwo usprawnia mi po prostu srawy administracyjne :) a w sercu na zawsze POLKA

kronkiś
moze madziu... nie wiem, zreszta jakos nie mam juz ochoty wiedziec...
mamy sie spotkac po weekendzie majowym i pogadac,ale zobaczymy jak to bedzie
niestety ja mam za miekkie serce i takie sprawy mnie bardzo dotykaja, a ludzie... hmm... ludzie niestety to wykorzystuja.
piekne fotki kajecika:)

ja mam tak samo, tyle razy juz mudzie wykorzystali moje dobre erce, ale ja i tak jak glupia nadal brne w ciemno i bez zadawania sobie pytan, jakos mi glupio tak sie zmienic i przestac ufac....

justyna@
yyy szczerze Venann ja bym tyle kasy na takie cos nie wydała sorry

juz mysle ze sprawa rozwiazana ale powiem, ze ja tez bym nie wydala tyle kasy na kosz :)

jak mineralka, ja po Natanku zachowalam prawie wszystko, no wlasciwie to wszystko. ale jak pierwszy jest chlopiec to jest latwiej bo niektore ubranka moga byc tak dla chlopca jak i dla dziewczynki, tym bardziej ze ja kupywalam raczej takie by pasowaly i jednemu i drugiemu (kolorystycznie). poza butelkami to chyba niczego po raz drugi nie kupilam przy Noasiu. ale to tez i sprawa budzetu, my go nie mielismy za duzo bo wszystko poszlo w budowe domu :lol: :duren:

ktos prosil o zdjecia?? juz przerzucam na kompa :)

Ann-ale super bąble-obydwa
Mada-dziękuje za namiastke wakacji-zdjęcia przesliczne...Kaj jak zawsze rówiez:):)
Moniq-chłopaki jak malowana a mama poprostu kwitnąca!!!milo Cie znow zobaczyc:):)fryzura bomba
Mineralka-gratki dla kolezanek-a wsrod naszych znajomych dzis tez nowe życie-Maja ma nowego koleżke
Paula-mam nadzieje ze zazegnacie szybciutko niesnaski i wrócisz do nas jeszcze szybciej jak zniknełas
VeAnn- choc sami mialismy kupic ten kosz na pieluchy to mysle ze paklanki swietnie spełniaja swoja role, wiec zrezygnowalismy

A ja od 6 rano na nogach...w tym od 11,30 z Maja poza domem....byłysmy z moja mama na zakupach, na spacerze, potem chwile u rodzicow i tak zlecial całyy dzien...super pogoda i odrazu chce sie zyc:):)

Patusia-ale chodza za mna Twoje gołabki:):)ZOSTAŁO CIS JESZCZe?;)

DOBREJ NOCKI!

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

paula mam nadzieję, że kryzys z M. szybko minie, trzymam za to kciuki!!!

moniq swietna fryzurka i chlopcy przystojniachy! Podoba mi się, że mój zięć od tak młodego wieku dba o ząbki :) Jula też już ma swoją szczoteczkę (a nawet dwie:))

Miałam iść wczesniej spac a znow siedze na allegro :duren:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

moniq- fiu fiu laska ze hoho :) a dzieciaki wszystkie absolutie sliczne

wybaczcie ale jestem na bieżąco ale pisac jakos nie mam sily...............a moze mam lenia w tylku??? Weekend spedzm=amy w 3 :) weic juz planujemy :) rany jakie literowki...za duzo winka ktore pije za nowonarodzonych i za Paule coby pogonila smutki i połamała kosy :)

Milego weekendu i do kiedys
papapa

DLA NASZYCH SWIETUJACYCH MALUSZKOW WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Witam, nocka ok Zuza śpi jeszcze i Natalka a My z T troszkę po baraszkowaliśmy :Psoty::Nieśmiały::Nieśmiały:dziś idzie szybciej do przy no i mam nadzieje że szybciej wróci,ja na 8 z Zuzą do kontroli do lekarza zobaczymy co będzie (katarku już nie ma i nawet nie kaszlała)

MINERALKA gratulację dla koleżanki

INKA podeśle Ci gołąbki

PAULA niech kryzys szybko minie kciukaski

MONIK super wyglądasz(fryzurka super)a chłopaki jak zawsze buziaki dla nich

VEANN no super sobie dajesz radę

a tu kilka kremów ochronnych na słońce dla niemowląt
Krem ochronny na słońce SPF 40 dla niemowląt - 75 ml - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
NIVEA BABY Krem ochronny na słońce FAKTOR 30 - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Krem ochronny na słońce dla dzieci i niemowląt F30 - Kosmetyki dla dzieci i niemowląt - Opinie.senior.pl - Krem ochronny na słońce dla dzieci i niemowląt F30 - Kosmetyki dla dzieci i niemowląt

dzień doberek

dzisiaj mnie chyba więcej nie będzie - wybywamy do siostry na cały dzień...

wszystkiego najlepszego dla świętujących

dziecko odmawia mi jedzenia - tzn łyżeczką - na szczęście pije jeszcze mleko - kasza z butli mu nieprzechodzi - no i jak wczoraj o 20 wypił 60 ml mleka z flachy tak śpi do tej pory - ale założe się że wstanie wściekle głodny :D - biedak nie daje sobie nawet dziąseł posmarować ani dotknąć - strasznie gomusząboleć - ale dzielny jest nie ma co :)

@ dalej nie ma :duren:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png