Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

starletka u nas tez byl zastoj wagowy... ale doszlam po ciezkim mysleniu skad sie to wzielo! otoz waga sie zatrzymala od momentu gdy Jula zaczela proby raczkowania, jednym slowem zaczela cwiczyc to i schudla :he: teraz zaczelam jej wiecej dawac konkretnych pokarmow i wszystko wrocilo do normy :Śmiech:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

Gość Agnieszka31

Ann- Ula bardzo dzielna, a Szymus ladnie wazy!!!!!!!!!!!!

no wlasnie, ile Wasze dzieciaczki przybieraja na wadze, Ala w ciagu 3 miesiecy przytyla 1 kilogram,
Wiem ze Olimpia tez niewiele przytyla, ale nie pamietam ile i w jakim czasie

Katia- gratki za pozbycie sie 6kg

zapomniałam Wam powiedziec że wczoraj kupiliśmy nocnik i przyzwyczajamy ją do nocnika (przy Natali zaczęłam używac jak skończyła 6 miesięcy jak miała roczek w dzień chodziła bez pieluch tylko na noc jak skończyła 1,5 roku nie używałam już pieluch)zaraz Wam fotkę wkleje

Agnieszka31

no wlasnie, ile Wasze dzieciaczki przybieraja na wadze, Ala w ciagu 3 miesiecy przytyla 1 kilogram,
Wiem ze Olimpia tez niewiele przytyla, ale nie pamietam ile i w jakim czasie

Szymek juz 12 lutego wazyl 9400, 11 marca tyle samo i teraz 10 kg. Wiec w ciagu ponad dwoch miesiecy 600g (klata piersiowa jest 49 cm :Śmiech:)

..::VeAnN::..
starletka u nas tez byl zastoj wagowy... ale doszlam po ciezkim mysleniu skad sie to wzielo! otoz waga sie zatrzymala od momentu gdy Jula zaczela proby raczkowania, jednym slowem zaczela cwiczyc to i schudla :he: teraz zaczelam jej wiecej dawac konkretnych pokarmow i wszystko wrocilo do normy :Śmiech:

u nas przy ząbkowaniu jakoś tak przystopował

patusia23
zapomniałam Wam powiedziec że wczoraj kupiliśmy nocnik i przyzwyczajamy ją do nocnika (przy Natali zaczęłam używac jak skończyła 6 miesięcy jak miała roczek w dzień chodziła bez pieluch tylko na noc jak skończyła 1,5 roku nie używałam już pieluch)zaraz Wam fotkę wkleje

:surprised: w szoku jestem, ze tak szybko... to ile czasu (razy) dziennie ją sadzałaś ?

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

martusia
z ubezpieczeniem w irlandii to jest tak ze placisz 150 E na miesiac a za wizyty i tak musisz placic 60 E i pod koniec roku oddaja ci tylko 20E z ubezpieczenia..

nie zupelnie kochana..............zalezy o jakim ubezp piszesz....ja mialam 140e na miesiac i wszystko za free tylko ilosciowo ograniczone np okulista1/6miesiecy,
gp max 4xmiesiac itp

..::VeAnN::..
patusia23

:surprised: w szoku jestem, ze tak szybko... to ile czasu (razy) dziennie ją sadzałaś ?

Natalke najpierw co pół godziny potem co godzinę aż sama potem nocnik przynosiła i robiła zobaczymy czy z Zuzą będzie tak łatwo

justyna@
patusia23
JUSTYNKA na razie to u Nas też zabawa :Uśmiech:

MARTUSIA spokojnie Bartuś się przyzwyczai,a co do glukozy to moja nie piła i nie pije herbatki z hippa i soczki

patusia a macie juz jakies sukcesy bo narazie Gajka nic nie zrobiła jeszcze na kibelek

mamy siku :Uśmiech:pewnie akurat jej się chciało