Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

I ja jeszcze raz wpadlam pwiedziec dziekuej w imieniu Olimpii za pamieć i miłe słowa :)

Poki co pokonuje prasowanie i biore sie za czyszczenie kuchni......

Nie wiem czy dam rade jeszcze zajrzec wiec asekuracyjnie mówie dobranoc :)

Gość Agnieszka31

witam

Kasiu, wyjezdzam z damu okolo 10 wiec pewnie bede po Ciebie okolo 10.40, z trasy zadzwonie to dokladnie powiesz mi gdzie podjechac

Mada- trzymaj sie kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alka wlasnie zasnela, wczoraj zasnela o 18.30 a dzisiaj o 22.00, rozrzut ma ta moja corka!!!!!!!!!!!

Doris78
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to za INKE co by jej się ten żart pryma aprilisowy sprawdził:Oczko:

Doris-tylko bez takich dedykacji prosze-heheheh:Śmiech: drugie i owszem ale moze jeszcze nie teraz:)-a tak dla rówowagi-życze tego samego:P. Co do basenu to nie mialam w tym tygodniu głowy bo kilka spraw zaległych mi wisiało, a mozesz mi cos wiecej napisac??ile kosztuje i w jakich godzinach??czy nie było problemów z miejscami? pięknie Ci córa rosnie!:):Śmiech:

Olimpio kochana-wszystkiego dobrego, i abys zawsze była usmiechnieta tak jak na wszystkich fotkach:)
Kurcze wchodze i widze 800 stronka stukneła-no no gratulacje-idziemy jak burza:)
mkarasowska-a moze poprostu ma tlyko gorsze dni
Mada-przyznaj sie ze czatowałas na ta 800 stronke-nawyki z N powróciły??hehehe:Oczko::Oczko::smieszne:
Kaska-chyba nie słyszałam o firmie która oddaje mieszkania bez poslizgu (u nas był 2 miesięczny) wiec życze by nie był za długi...bo to podnosi cisnienie
zmykam...dobrej nocki

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Mkarasowska Mam nadzieję że to tylko ząbki.
Moja mała też tak kiedyś miała, mało jadła, prężyła się, itp.
Bez gorączki.
Przeszło samo, do dziś nie wiem co to było...:Męki:

Patusia Oby jutro gorączki już nie było:Usteczka:

MADA Odetchnij głęboko, lampkę winka przesyłam:Oczko:
A tak swoją drogą widzę że Gotowe na wszystko przebiły stepper, oj, oj:Śmiech::Śmiech::Śmiech:

Ja już spadam do wyrka.
Dobrej nocy

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png

zajrzalam dopiero teraz ale juz ide spac:)
tak w ogole to Olimpio kochana!!!
ciotka sklerotyczka zapomniala w poprzednim poscie zlozyc Ci serdeczne zyczonka z okazji ukonczenia kolejnego miesiaca!!!

wiec z lekkim opoznieniem (juz tam Twoja matka wie dlaczego tak pozno :oczko: ) zycze Ci kolejnego wspanialego miesiaca pelnego wyzwan i nowosci!!!

kaska, zycze aby firma oddala mieszkanie w jak najszybszym terminie!!

mkarasowska, nic sie nie martw, wczoraj moj Noas dokladnie tak samo, wcale nie chcial jesc i poszedl spac z marnym 100ml w brzuchu, bez problemu, przespal nocke i rano jak skowronek!! czasem tak dzieci maja, tak samo jak my, brak apetytu!!

buziaki, uciekam juz!!

792 stronka przeczytana... i dalej nie mam juz sily, postaram sie jutro nadrobic...:Męki:

Chcialam Wam tylko dziewczyny powiedzieć, że jestem MEGA GIGA SZCZĘŚLIWA, że mam Juleczkę :yipi:
Byłam wczoraj u gina (profesora, naprawdę dobrego lekarza) i zanim zaczął mnie badać (USG) powiedziałam mu, że jakiś rok przed zajściem w ciążę mój wcześniejszy lekarz stwierdził u mnie zespół policystycznych jajników (PCO) a on spojrzał na mnie z takim lekko drwiącym uśmiechem i powiedział "Nie wierzę w to, raczej nie zaszłabyś w ciążę" i przystąpił do badania. Po chwili przyjrzał się uważnie monitorowi i zapytał czy zdiagnozowanie przez tego poprzedniego lekarza było na podstawie USG? Powiedziałam, że tak. Powiedziałam też, żę przez te 5lat z M. powinniśmy mieć conajmniej kilka wpadek, a nie mieliśmy, opisałam też inne objawy choroby jakie u mnie występowały... pytał też jak się leczyłam i na końcu stwierdził, że "To czysty przypadek, że udało Ci się zajść w ciążę !".

Dziewczyny, a jak dodam do tego, że akurat złożyło się że miałam płodny miesiąc, płodne dni, wolną chatę i że to wypadło akurat w weekend (M. jest tylko w weekendy w domu) i że M. akurat był w Polsce (bo wtedy miał kilka wyjazdów za granicę) i jeszcze to, że przy PCO ludzie starają się po kilka lat o dziecko i baaaaardzo często zdarzają się poronienia gdy juz się uda zajść w ciążę (w 70% przypadków) to nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzić, że poczęcie Julki było cudem, naprawdę :Śmiech: Głęboko wierzę, że ten Pan tam na górze nam w tym pomógł :D

Sorry, za tak długiego posta, ale musiałam się z Wami tym podzielić. Mam autentyczne łzy szczęścia w oczach :Nieśmiały::biggrin:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi