Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

ANIOŁKU Koniecznie idź do lekarza

GOSIU co się dzieje nikt nigdy nie zanudza,zdróweczka kochana i sił ucałuj Amelkę

STARLETKA i u nas szaro buro nosek do góry

A ja byłam zarejstrowac Natalie do okulisty,kupiłam co nie co i obiad zrobiłam i jeszcze muszę na miasto ja już nie mam sił

Witajcie

Mineralka wszystkiego najlepszego :Kiss of love:

Sebastianku buziaki i najlepsze życzonka :Kiss of love:

Patusiu ogromnie mi przykro z powodu poronienia koleżanki :(((

Inka akcja ze szklanką the best, nieźle byłaś bidulko zmęczona

Gosia zdrówka!!! I gratuluję kochanej Przylepki (mój Piotruś to też taki Tulak Przytulak)

I też czuję jesień :o_master2: Chyba podłapałam przeziebienie od Piotrusia :(

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Agnieszka31

witam

Mineralka- wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anulka- niestety dzieciaki i ja chorzy jestesmy, A cos narzeka ze tez go boli gardlo, ale na spacerek smigam, nie wytrzymam z nimi w domu, hihihi

Gosiu-
uwazaj na siebie!!!!!!!!!!!!!!!!zdrowia, zdrowia i jeszczeraz zdrowia zycze Tobie!!

Radosc- rowniez zdrowka, nie ma to jak podlapac przeziebienie od dzieci, przychodzi ze zdwojjona sila,

buziaki

dzień dobry

:kawa: dla potrzebujących

Aniołku koniecznie lekarz!
Starletko zapraszam do stolicy. Mamy piękną złotą jesień! Aż żyć się chce :Śmiech:
Gosiaczku miło Cię widzieć. Niezmiennie zdrówka dla Ciebie bo tego ci brakuje najbardziej :Całus:
Ja mam taką przylepę w domu, tylko moja nie pyta a przychodzi, łapie mnie za nogę, ale jak siedzę włazi na kolana, przytula się i mówi kłooocham Cię mamusiu :Kiss of love:
Asiu nie zmiennie zdrowia dla Was
Agnieszki rodzince też duzo zdrowia życzę...
Kurde zaczyna się...teraz tak do kwietnia...

radość serca
Martusia i jak siostra?

Patusia miłego dnia w pracy!

A ja coraz gorzej się czuję, wzięłąm Aspirynę z wit. C i wcale nie jest mi lepiej :(((

Kochana zdrówka oby to było tylko chwilowe,chodź ja od rana męczę się z bólem gardła tabletki mam przy sobie no cóż taka pogoda

Martusia mam nadzieję że rozmowa siostry ok
Anulka zapamiętam sobie :Śmiech:

my po 2,5 godzinnym spacerku (bez wózka) więc mam lekko dość pogoda zrobiła się ładna - słonecznie i ciepło
humorek też lepszy :Śmiech:

Dominik do spania a ja mam nadzieję ogarnąć bałagan i odpocząć chwilkę

Gość Agnieszka31

Radosc- jak sie czujesz?????mnie dopada kryzys, tez zaraz zabiore aspirinC,
zdrowiej!!!!!!

Martusia- gratki dla siostry!!!!!!!!!

Starletka= o ktorej chodzi Dominik spac jak drzemke lapie przed 15.00?????Ala jak pojdzie spac po 14.00 to potem biega do 22.00 wiec staram sie ja klasc po 13.00 a jak nic z tego nie wyjdzie to ja przeciagam i wtedy pada o 20.00,

A ja wlasnie usypia i chyba zaraz wyjdzie z siebie, hihihi

spokojnenj nocy

Agnieszka jak pogoda brzydka i niespacerowa to idzie spać przed 14 jak pogoda ładna to koło 14:30 - 15:00 (czasem w ogóle jeśli później wrócimy) a wieczorem o 19 tej je kolację do wanny i do łóżka zasypia po 20 tej - czasem 21
ta popołudniowa drzemka zazwyczaj do 16 tej

Ja nie wiem czy to moja "super" organizacja-ale poprostu nie starcza mi czasu na forum o ludzkiej porze... w ciagu dnia jak Mila zasypia to chce czas Mai poswiecic, albo poprostu pomóc jej zjesc....etc...

My po bilansie wazymy 13,5-niezły wynik jak na mojego niejadka-to chyba to moje zagadywanie podczas posiłków(jestem już w tym mistrzynią):)...ale wiem, takie jedzenie malo wychowawcze-superniania pojechalaby po mnie ostro:):)

Martusia-gratki dla siostry,super:36_2_25:
Mineralko-wszystkiego najlepszego!!!
Radosc, Agnieszko,Gosiu, Patusia -zdrówka dla Was kochane

U nas obie dziewczyny mają lekką infekcje górnych dróg oddechowych-ale mimo to dzis zafundowalismy im 3 godzinny spacer...goraczki nie maja to trzeba korzystac ze słonka

Co do drzemek to musze powiedziec ze mimo iz Maja od jakies 3-4 miesiecy nie spi w dzien to nie narzekam,bo za to odpadł nam problem zasypiania- pada zwykle po przyłozeniu głowy do poduchy:)po 19 i spi do 7 rano bez przebudzenia.

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif