Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Patusia, Ann super fotki dzieciaczkowe :)

Inka samych spokojnych nocke w takim razie :Kiss of love:

Też się cieszę, że Polacy wygrali :smile_jump: Aczkolwiek mecz to tak średnio patrzyłam, bo w tym czasie leci "Czas honoru:...

A ja jestem zamrtwiona, Piotruś się przeziębił, ma mega katar i pokasłuje, od rana leciutka gorączka, mam nadzieję, że uda się to zdusić w zarodku... Także humor skiepszczony od wczoraj...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Radość Zdrówka dla Piotrusia.
Szym też zakatarzony, w Uli przedszkolu dzieci rozkłada nagła wysoka gorączka, czyli idzie jesień, aby do wiosny
Moniq Ula z B zrobiła ptaszka z gliny który gwizdze. Do garnuszkow zrobila sie spora kolejka i Pan prowadzacy byl Wegrem (nie bylo w tym czasie nikogo do tlumaczenia) wiec to trwalo, a my jechalismy na grilla

dziendoberek

za nami cudowny weekend. jak juz pisala olimpijka do irlandii w koncu zawitalo lato i bylo bardzo cieplo i slonecznie. dzis niestety juz pochmurnie.

martwie sie troche o bartusia bo od wczoraj ma ostry katar. leci mu z nosa ciurkiem... w nocy wydawal tez dziwne dzwieki i cos czuje ze zapowiada sie to na zapalenie krtani czyli tzw krup.

GAJUNIU KOCHANA, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK

witam popołudniowo...

asiu zdrówka dla piotrusia...

marta zdrówka dla bartusia...
nie wiedziałam że zapalenie krtani to krup... a choruję na to ze trzy razy w roku conajmniej:36_19_1:

jagienka witaj... czekam na foteczkę :)

niedługo do pracy bleeeee.... kacper już pojechał z babcią ja czekam aż trzecie pranie skończy się kręcić...

mówię wam ile moja siostra potrafi przez weekend ciuchów nazmieniać:Histeria:

patusia nocki masz czy druga zmiana?

a u nas w pracy coraz więcej roboty i coraz mniej chętnych do pracy... masakra... ale po ostatnich akcjach mojego zakładu nie dziwię się że ludzie tam pracować nie chcą...

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Aniołek Łysego
patusia tak tak druga zmiana... z sobotą włącznie :( no ale jakoś dr...

u nas tego kryzysu nie czuć teraz... ciągle wszystkiego mało.. i kombinują...nie spodziewali się tak szybkiej poprawy... pozwalniali ludzi i w ogóle tak namieszali żeteraz nikt przychodzić nie chce...

Żeby nie było Ci smutno w sobotę też pracuję:36_2_25:

a powiem wam ze w piatek jak odbieralam bartusia ze zlobka to jadl loda. wszystkie dzieci dostaly. bartek nigdy jeszcze nie jadl lodow bo przy jego chorowaniu i czestym zapaleniu krtani to niebezpiezczne i nie kupuje mu. no i oczywiscie dostal kataru i oby nie wyszlo z tego nic wiecej. zastanawiam sie czy powiedziec cos paniom czy olac to...
juz sama nie wiem. wiedza ze bartek ma nie dostawac zimnego a daly mu loda....
z drugiej jednak strony bartek by sie chyba zaplakal jakby wszystkie dzieci dostaly a on nie i nie wiedzial by czemu....