Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

katiaboss
starletka dzięki ,krostek tak na buzi na zewnątrz ma pare a w środku nie che pokazywać ale na 100% ma całe zaczerwienione nawet dziąsła :(
tak picie to podstawa wczoraj mu strzykawką wode podawałam
kurde 3 razy taka akcja u małej Natalki,coś strasznego!!!

Natalka miała 3,4,5lat przez te 3 lata zawsze w czerwcu i ostatnim razem ja się zaraziłam od niej oj nie życzę tego nikomu na zewnątrz nie miała tylko w środku ale ja jej ścierałam krostki aż do krwi (wtedy się nie odnawiają )

łaaaa! kacper histerii dostaje jak tylko widzi że babcia po niego przychodzi.... nie chcę się ubrać... tylko wisi mi na szyi....

katia biedny buba! buziaki i wielkie tulanki dla niego niech szybko zdrowieje...
a zdjęcia super:)

patusia dzielną masz tą zuze! to na pewno po mamuni ma:lol:

inuś :D mała gospodyni ci rośnie :) jeszcze trochę i będzie za Ciebie obiadki gotowała:Śmiech:

ja już raz posprzątałam ale po akcji "ubieranie Kacpra" muszę jeszcze raz... wszystko porozwalane tak mi spylał...

i zaraz do pracy... mam tak ciężki tydzień że nie mogę normalnie... jakieś przesilenie czy co...
w pracy się śmiejemy że menopauze mamy ;) a wszystkie w grupie mamy 25-33 lata:lol:

buziaki dla wszystkich mam :Całus:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

patusia kacper ogólnie ma uparty charakterek... wybuchowa mieszanka mnie i M. jak już jest u niego coś na nie to nie i koniec... nie da rady go przekabacić... M. jest taki że ma swoje zdanie i koniec i broni swoich racji jak się da... a ja... wredna jestem i czasami tylko na przekór stoję przy swoim, nawet jeśli czasem racji nie mam i o tym wiem:Padnięty:

nefretete jak samopoczucie?

może jeszcze kawusia przed pracą...?

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

ale tu pusto, widać że wakacje się skonczyły, ale chociaż listę obecności podpisać trzeba :Oczko:
Inka, Katia super fotki
Oli uważaj na siebie i szanuj zdrowie!!!! (a na GG jak tylko znajdziesz czas chętnie)
Starletka kolejny bunt przechodzimy razem :) i wiesz Damy Radę :)

pozdrawiam Was wszystkie gorąco

ja tez podpisuje liste

bunt u nas tez, moje dziecko zna tylko jedno slowo NIE i chyba ogluchlo bo na nic nie reaguje :lup: oczywisce DR :)

jutro Natanek do przedszkola, Noas do opiekunki a po tych uroczystosciach ja do pracy a K do malowania przyszlego pokoju Natanka ( Natanek oddaje swoj pokoj Noasiowi a sam zajmie drugi pokoj na pietrze) mysle ze za dwa miesiace Noas wyprowadzi sie wstepnie na gore a ja z moja pracownia zejde na parter :)

pozdrawiam serdecznie i do jutra!!

Gość Agnieszka31

melduje sie i ja
sama na posterunku, A na spotkanko pojechal,
a mi sie nic nie chce, mam nadzieje ze kawa postawi mnie do pionu,

Anulka- super ze Mikiemu sie spodobalo, fajnie ze sie przelamal!!!!!!!!!!!!!nie ma to jak meska rozmowa, hihihi

Kronkis- dasz rade kochana!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniolek- kuruj siostre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moniq- to szybkiego remontu!!!!!!!!!!!!!!ja sie zastanawiam czy dzieciakom nie zrobic dwoch pokoi czy zaczekac jak Ala pojdzie do zerowki np, i tak wszelkie zabawy teraz sa na dole a na gorze tylko spanie,
jakies sugestie????nie mam pojecia kiedy dziecko potrzebuje troche prywatnosci,

buziaki

Witam i ja :)

Kronkiś dasz radę bo kto jak nie Ty :Oczko:

Ann to fakt drugi bunt przechodzimy w tym samym czasie :Śmiech: i pewnie że DR
chociaż czasem się zastanawiam jak to jest, że jedne dzieci są w miarę grzeczne a moje takie dwa diabełki nie do opanowania momentami bo ani prośbą ani groźbą :Śmiech:

Anulka super, że Miki zadowolony z przedszkola ::):::):::):

Miłego dnia wszystkim życzę
i coś na dobry początek dnia zostawiam

http://m.onet.pl/_m/66564f1c8a7e4d8d8d87c27b6581e787,5,12.jpg

Dzień Dobry

Ja ze złą wiadomością Zuzanka wstała z gorączką i już jesteśmy po wizycie u lekarza osłuchowo wszystko ok tylko wirusowe zapalenie gardła (5 miesięcy nie chorowała)
A ile płaczu jak powiedzieliśmy jej że do żłobka nie idzie,teraz usnęła gorączka dalej jest

patusia23
Dzień Dobry

Ja ze złą wiadomością Zuzanka wstała z gorączką i już jesteśmy po wizycie u lekarza osłuchowo wszystko ok tylko wirusowe zapalenie gardła (5 miesięcy nie chorowała)
A ile płaczu jak powiedzieliśmy jej że do żłobka nie idzie,teraz usnęła gorączka dalej jest

Oj :( Szybkiego powrotu do zdrowia dla Zuzanki a dla Ciebie Sił