Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

KASIU(OLIMPIJKA)
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, z życia samych przyjemności. Każdy dzień niech lepszym będzie, a słoneczko gości wszędzie.

http://dl.glitter-graphics.net/pub/690/690991qdn3xbbpns.gif

Dzień Dobry

Wczoraj poszłam spac koło 20 nie miałam już siły,u Nas pada a ja zaraz do pracy

RADOŚC miłego urlopowania

Miłego i spokojnego dnia

Aguś, ten zabieg to udrażnianie kanalika? Rozumiem, że antybiotyki nie pomogły. U nas też była wizja udrażniania ale na szczęście lekarka zrobiła wymaz z oka i dobrała antybiotyk, który udrożnił kanalik. Trzymam kciuki by i u Was nie był konieczny
Kronkis Ty siebie nie lubisz, ale uważam że fotka była ładna. W ogóle fajna z Ciebie dziewczyna. Ucałuj Pyzulinę :Całus:
Patusia zdrówka dla Natalki

witam

agnieszka u nas tez był zapchany kanalik do 6 miesiąca masowałam i przecierałam solą fizjologiczną bardzo wierzyłam ze uda się bez zabiegu i się udało mam ogromną nadzieje że i u Was tak będzie :Kiss of love:
patusia ja tez wczoraj szybko poszłam spać coś u nas ostatnio sił brak wieczorami :zwyrazami_milosci:

pogoda u nas brzydka może popołudniu się rozpogodzi
mykam do kuchni,potem sprzątanie a potem do babci tapetować bo w sobote wraca

wczoraj na spotkaniu lokatorów wybraliśmy kolorki na nasz blok bedzie czekoladowo- piaskowy a projekt wybrali mojego męża więc super :D

buziole dobrego dnia dla Wszystkich :bye:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

Gość Agnieszka31

Radosc, Katia- Ala tez miala problem z kanalikiem, ale sie odetkal po masowaniu, nie zapeszajac u Pierozka jest lepiej, wiec pewnie odwolam ten zabieg, bede masowala choc jak pisalam nie jest to w z tym egzemplarzem latwe, jak spi to sie tez rzuca, nie wspomne o robieniu tego "na zywca"hihih

Patusia
zdrówka dla Natalki
Radość udanego urlopu i zdrowego :)

wszystkim miłego dnia oraz udanego weekendu (nasz zacznie się dzisiaj o 17:Śmiech:)

u nas poda do niczego ... dzieci marudne
Natalkę rozsadza energia a Dominik marudny przez zęby:o_no: ale damy radę :Oczko:byle do 17 tej :Oczko:

zapomnialam wam napisac ze wczoraj bylam u specjalisty z bartusiem w szpitalu dzieciecym. wizyta skonczyla sie na ponad godzinnej rozmowie i osluchaniu bartusia... (i na to czekalam 7 miesiecy??) no ale mam wrocic w poniedzialek i zrobia przeswietlenie pluc i test na mukoviscidoze... czy jak to sie tam pisze :-))

anulka a zdaje sie miki na singulair jest. widzisz poprawe??