Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

MArtusia pieknie pieknie az mi sie na wspomnienia zebralo....a to juz 3 lata u mnie :D

Patusiu- buziaki i trzymaj sie dzielnie w pracy

doris witaj!!
my za godzinke do cyrku uceikamy :D maz mi wrocil do domu z niespodzianka- bilety przy samym ringu wiec lecimy.......
buziaki :D

witam

jeszcze trzy dni i urlop

martusia, piekne foty!!!
doris witaj!!! i Twoje zdjecia przepiekne!! co do spotkania, planowane spotkanie jest o 17tej, ale moze uda mi sie spotkac z nka, ktora wyjezdzana wesele, niestety to "spotkanie" nie jest pewne i absolutnie nie potwierdzone. Wlasciwie to jest tak, ze jesli jestescie (wszystkie osoby ktore sie stawija w KRK) wczesniej niz 17ta to mozemy sie spotkac wczesniej, w pijalni zarezerwowalismy na 17ta. tym bardziej ze dzieci moze beda spac po pludniu?? sama nie wiem
no i tez pogoda, jesli brzydko to 17ta a jesli ladnie to moze na Plantach wczesniej... dlatego podalam wszystkim moj nr telefonu zeby w razie czegos sie zdzwonic i dogadac szczegoly

Gość Olimpijka

sz\ybko i na temat :d
bylo bosko
polecam cyrk dla dzieciakow....REWELACJA !!!!
Problem w tym ze Olisia nie chciala z niego wyjsc !!!

spokojnej nocy...jutro do pracy po lenistwie ale ....za 2 tyg zrobimy sobie znowu z 4,5 dni wolnego a co :D

dziendoberek

olimpijka fajna cyrkowa oliska ::):
moniq pokazuj fote z grzywka. zycze wygranej w konkursie

ale jestem dzis zmeczona....:Szok: ale jeszcze trzy dni i pozniej cztery dni wolnego mam ::):. w piatek zmieniaja nam wykladziny w pracy i biuro jest zamkniete.

dziewczyny powiedzcie mi w co wy sie bawicie z dziecmi jak jest np brzydka pogoda i nie wychodzicie z domu caly dzien...

justys ciesz sie spokojem. a ja tobie powiem ze caly dzien w domu z bartkeim to masakra. on sie nie potrafi na niczym sklupic na dluzej. chce z nim ukladac klocki to on wszystko psuje. porysuje dwie minuty i rzuca kredkami po pokoju albo chce rysowac po scianach i ja mowie nie i wrzask....
generalnie to on musi biegac an zewnatrz. kopac pilke itp... w domu jest niegrzeczny.
czasami zaczynam myslec czy on nie ma przypadkiem adhd.

a ja zmykam na lancz. od mojego wesela przytylam chyba z 5kg. obiecuje sobie dietke ale jakos mi nie wychodzi. znow zamowilam wielka kanapke...

Gość Agnieszka31

witam sie i ja

Olimpia- zdjecie Olisi super!!!!!!!!!!!!!!!!!!my bylismy w muzeum kolejnictwa, u Ali faza na pociagi, koparki itp, hihihi

Martusia- zdjecia przesliczne!!!!

Justys- kawa????

PIerozek marudny, w nocy zaczal mi sie budzic, buuuuu wiec pewnie przesypianie nocy przez niego to juz historia;
Ala rozrabia, w nocy dalej sie budzi czyli bez zmian hihihi

my w tym roku nie wyjezdzamy nigdzie, ale moze w przyszlym roku przed wrzesniem sobie to odbijemy,

ide Ali dac zupe,
buziaki, do potem

Gość patusia23

Już jestem w pracy ok jakoś zleciało

MARTUSIA super że troszkę wolnego będziesz miała,a co do zabawy kiedy pada to my układamy puzzle gramy w gry czytamy bajki ale Zuza potrafi się również sama (lub siostrą)fajnie się bawic

JUSTYNKA to ci Gajka pospała

KATIA mocno zaciskam za Was kciuki oby starania były pozytywne

OLI śliczna cyrkowa panienka

Zajrzę później