Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patusia23

Dzień Dobry

ANN Ty już też na nogach,przede wszystkim zdrowia dla Was no i więcej czasu

OLI Ja tylko mogę sobie wyobrazic co Ty takiego robiłaś siłek dla Ciebie (posyłam Ci moje bo ja mam cały tydzień wolne więc to co do pracy oddam Tobie)

MARTUSIA mam nadzieje że z mieszkaniem wszystko ok,czekam na wieści

INKA Kochana śliczne masz córeczki (żadnych diabełków tu nie widzę)

MONIK nieźle Noas zasypia

Miłego i spokojnego

Ps.ja dziś na 9.20 z Natalką do lekarza (nic poważnego małą rutynowa kontrola i przy okazji pare pytań)

Gość Olimpijka

milego dnia
ja uciekam do pracy ale tylko do 13tej :D o 19.00 beda juz znajomi na irlandzkiej ziemi :D jupiiiiiiiiiii

Inus- cudne macie dziewczynki-Milenka do Ciebie podobna czy mi sie zdaje???

Ann- popros Szyma o 2 h dluzsze spanie..... Oliska prosi :11_6_203:

Mmilego dnia :D

Witajcie Dziewczynki

Nie było mnie trochę znowu bo weekend na wsi a wczoraj bieganina bo i siostra miła przyjechać i zakupy trzeba było zrobić a potem kurs pierwszej pomocy.
Wszystkim mamom polecam. Koszt to jakieś 150-180 zł a czasem życie mozna drugiemu człowiekowi uratować a co najważniejsze swojemu dziecku tfu tfu...
Jestem dużo mądrzejsza i nie straszne mi zadławienia, utrata nieprzytomności i brak oddechu...Wcześniej nie wiedziałabym co z robić - teraz wiem.
Nie nadrobię wszystkiego bo za dużo czytania a zaraz muszę aptekę odwiedzić i do OBI podjechać bo mi się sztucznej trawy na balkonie zachciało by dzieci mogły swobodnie wychodzić na boso...
Mignęła mi Paula, więc przy okazji WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE :Kiss of love:. Widziałam tez cudne fotki Pauli, Patusi i Olimpii i Inki :Całus: - śliczne :Kiss of love:
Oli miłego czasu spędzonego w gronie przyjaciół
Martusiu nieustannie trzymam kciuki za ślub i lot i babcię :Kiss of love: jak mieszkanie?
K8I kciuki moge puścić? :Oczko:?
Inuś trzymam kciuki by bunt dwulatka przebiegał łagodniej. Mnie na szczęście to ominęło ale za to bunt 3 latka i czas gdy Maja pojawiła się naświecie dał mi zdrowo popalić. Oby u Was tak nie było :Kiss of love:
Aniu nie dajcie się chorobom a zapalenie spojówek przerabialismy juz wszyscy oprócz S. Tego z kolei dopadło zapalenie ropne gardła więc na antybiotyku. Kurde jak faceta cos boli to bez kija nie podchodź wrr... a co do wstawania Szymiego to :Histeria::Histeria::Histeria::Histeria:

Moniq ubawiłam się do łez z zasypiania Noasia :sofunny:
resztę serdecznie pozdrawiam :Kiss of love:

Gość patusia23

Już jestem po lekarzu wszystko ok co chciałam to się dowiedziałam zaraz zjemy i idę z Zuzą do znajomej a Natalka do szkoły

OLI samych udanych dni z przyjaciółmi

ANULKA to Ci się zachciało trawy hihi

ALA,RADOŚC Witajcie

witam

niestety mieszkanko nie spodobalo sie nam. wykladziny dywanowe w sypialni - czyli odpada. ze wzgledu na bartka alergie interesuja nas tylko panele, parkiety ..
dzis ide ogladac kolejne dwa mieszkania. jak nic nie wyjedzie to zawsze po powrocie z polski bede miec jeszcze 2 tygodnie..

milego dzionka

inka slicznotki te twoje coreczki ::):

Gość Agnieszka31

witam sie i ja

Pierozek zasypia w lezaczku, Aliszonek spi od godziny, moze uda mi sie zlapac zhiwle czasu dla siebie, hihihi

Olimpia- przyjemnego czasu ze znajomymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martusia- z pewnoscia cos znajdziecie, a dlaczego tak czasowo jestes ograniczona z tym szukaniem mieszkania???

Patusia- super ze kontrola u lekarza udana

Gość patusia23

Dzień Dobry

Dziś od rana mam chodzenia a chodzenia wczoraj miałam pozałatwiac większośc spraw ale bankomat zjadł mi kartę (dziś po 8 rano mogę ją odebrac w banku)więc zakupy opłaty (dobrze że jeszcze mogłam zrobic przelewy przez internet ale nie których nie mogę)więc dzień na pełnych obrotach,dobrze że T o 11 wychodzi z pracy (bierze przepustkę za godziny)

MARTUSIA mam nadzieje że w końcu znajdziecie mieszkanko które spełni wasze wymagania

OLI niech dzień w pracy szybko mija abyś mogła wrócic szybko do domu i spędzac czas z przyjaciółmi

INKA życzę Ci szybko takiego dnia byś położyła się szybciej

MONIK,RADOŚC i u Nas taka sama pogoda

Miłego i spokojnego

PS.JUSTYNKA,STARLETKA,ANIOŁEK,KRONKIS,NEFRE,MKARASOWSKA,GOSIA HOOP HOOP

wiecie co, zdecydowalismy sie na apartament. zaraz zadzwonie do agentki i mam nadzieje ze nikt go nam nie sprzatnal z przed nosa
podaje wam link do podobnego apartamentu w tym samym budynku
nasz jest niemal taki sam tylko ze ma wiekszy balkon, skorzane kanapy i drewniany stol, no i dwie sypialnie
Daft.ie : Search Results[cc_id]=ct1&s[a_id]=pc3&s[mnp]=&s[mxp]=1000&s[bd_no]=&s[search_type]=rental&s[furn]=&s[refreshmap]=1&offset=10&limit=10&search_type=rental&id=708108

dzień dobry

witam kobitki

u nas ok,czasu brak,jestem na etapie zbierania truskaw i robieniu kompocików na zimę:D

wczoraj byliśmy u okulistki z Wiktorkiem,potem wpadnę wam napisać co i jak

kuzyn pojechał spędziliśmy z nim superową niedzielę w Wiśle

mykam do babci z mamą,potem do lumpka i na działeczkę

pozdrowionka dla Wszystkich :D:11_6_203:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

Gość patusia23

Wszystko załatwione sprawnie i szybko po południu tylko dziewczyną buty kupic (sandały)

RADOŚC niech godziny szybko lecą i będzie wolne

MARTUSIA super apartament

KATIA to czekam na wieści jak u okulisty super że weekend z kuzynem udany (widziałam zdjęcia na nk rewelacja)

MAŁGORZATOM NAJLEPSZEGO
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/182/182477n041nau311.jpg

Dzień Dobry

ja mam totalny spadek formy...po Wyprawie Mama choroba dzieci, od poniedziałku mąż na antybiotyku a wczoraj wymiotująca Maja...dobrze, że dzisiejsze mleko, pół parówki i kilka łyżek zupy do tej pory zostało na swoim miejscu..
Wczoraj odebrałam certyfikat z ukończenia Pediatrycznego Kursu Pierwszej Pomocy a teraz mam plan na Wypadkowy Kurs, ale to za jakiś czas.
Zaraz pakuję walizki, czekam na S i jedziemy na te 4 dni na wieś. Oczywiscie miałam pojechać dzisiaj rano, ale żebym nie zapomniała, że kłopoty i pech to moja specjalność zespuł się S samochód i muszę czekać na niego aż wróci z pracy by mógł z nami pojechać.