Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patusia23

radość serca
Patusiu to ja Ci życzę, by remont szybko zleciał i wszystko wyszło pięknie...

RADOŚC nie dziękuje chcemy to szybko zrobic i będzie na jakiś czas spokój fakt że malowanie dopiero w lipcu ale jak powyrzucam to co nie trzeba i powynoszę co nie co do piwnicy to będzie lepiej później)a dziś przywożą łóżka dziewczynek

Gość patusia23

radość serca
Dokładnie, potem będzie mniej gratów i tylko poustawiacie sobie co trzeba :) Jakie kolorki w ogóle robicie??

Planujemy nasz pokój na zielono,a dziewczyn na zielono żółto (dlatego naklejki "łąka")zastanawiamy się jeszcze nad kuchnią ja myślę że może jakiś pastelowy kolor

patusia23
radość serca
Dokładnie, potem będzie mniej gratów i tylko poustawiacie sobie co trzeba :) Jakie kolorki w ogóle robicie??

Planujemy nasz pokój na zielono,a dziewczyn na zielono żółto (dlatego naklejki "łąka")zastanawiamy się jeszcze nad kuchnią ja myślę że może jakiś pastelowy kolor

Bardzo fajnie, takie ciepłe kolory :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

zapomnialam zmienic status. to jeszcze piatkowy...
ale generalnie to nie mam za dobrego humoru. babcia moja nadal w szpitalu a ja nie moge nawet z nia porozmawiac bo jest podlaczona do jakis maszyn i nie moze miec komorki.. poza tym babcia jest tam nieszczesliwa bo podobno pielegniarki sa dla niej niemile. gdy babcia poprosila je by ja podniosly wyzej to powiedzialy jej ze niech sie sama podniesie....
no i do tego stres w z wiazku z weselem i lotem. mam taka fobie na tym punkcie i bardzo sie boje...

Gość Agnieszka31

witam sie

Paula, Patusia, Olimpia- zdjecia cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patusia- super kolorki, mam nadzieje ze pokazesz sciany po malowaniu!!!i niech remont szybko sie skonczy a efekty beda powalajace!!!!!!!!!!!!!!!

dzieciaki spia wiec mam chwile co by pobuszowac w internecie, hihihi

dobry wieczór
Patusia super że już masz weekend (B niestety pracuje w czwartek i piątek ::(: )
Katia fajnie wycieczkowo u Was, i oby Wikiemu szybko ustały te problemy, foty super!
Moniq super prezenty
Paula powodzenia w szukaniu opiekunki, swietne foty
Patusia fajne fotki
Olimpijka pewnie u Was już gotowość w blokach startowych :) miłego gościnnego czasu. I powiedz Oliśce że to ja ją zaczepiam niekiedy na GG, niech mnie nie ingnoruje :Śmiech:
Fajnie Was widzieć
Radość grę polecam, my grywamy co jakiś czas z B (jak jest ten czas wolniejszy), nie nudzi się bo są do niej różne dodatki, różne strategie itd.
Martusia dobra decyzja z mieszkaniem, życzę znalezienia takiego jak chcecie
k8i :Całus:

Wszystkie bez względu czy wymieniłam czy nie gorąco pozdrawiam i pamiętajcie w sprawach "pilnych" łapcie mnie na GG bo to jak jestem w domu zawsze włączone. Na forum czasu nie starcza niekiedy, chociaż na zapleczu jestem ::):
Przepraszam ale mam znów niedoczas, trochę rzeczy które chcę robić pilnie do załatwienia, w dzień Szym kaszlący, marudzący (ostatnia trójka), śpiący 45 minut :Padnięty: i wstający o 5.00 (dziś o 4.00 :Histeria: po 30 minutach zmusiłam go do snu, i jeszcze 40 minut zaliczył). Ja natomiast mam głos jak Leonard Cohen :sofunny: ale ciesze się że w ogóle mam.
Szyma dziś ponownie osłuchiwałam obawiając się że ten kaszel nocny może wróżyć coś w oskrzelach, ale odpukać nie. Uliśka miała delikatne zapalenie spojówek (krąży po przedszkolach), ja też, wczoraj zaczął Szym, jeszcze B się uchował.

aniu, to chyba najbezpieczniej to jest zyczyc Wam zdrowia!!!!!!!! a potem troche czasu!

martusia, niech sie mieszkanie szybciutko jakies fajne znajdzie!

oli, milych momentow z goscmi!

posprzatalam dom, robie liste zakupow na urodzinowy obiad w sobote, dzieci nareszcie spia... Noas ostatnio dlugo czuwa, jakby nie byl zmeczony :lup: dzis zasnal o 21.40 choc w lozku juz o 20.50, zdazyl wywalic spiworek, skarpetki, pol lozeczka, nogi na scianie, rece za glowa i pan sie opala:lol:

Paulinko!wszystkiego najlepszego-spełenienia marzen!:mylove::mylove::mylove:

Widzialam sliczne fotki Olisiowych rodzinek (Olimpii i Oliwki) i Zuzi! niestety na jakiekolwiek nadrobienie brak i u mnie czasu-z byka spogląda na mnie deska do prasowania-mimo pory....a w srode robimy imprezke urodzinową K, bo niestety w wsobote kiedy wypadaja pracuje, wiec na nadmiar czasu wolnego nie narzekam

Z wiesci nieciekawych-Maje chyba ogarnal ten cały bunt dwulatka-jesli cos nie po jej mysli-złosci sie i mowi, tfuuu krzyczy NIE NIE NIE!!!!:):)dzis chyba z 30 razy powiedziala nie, a jakieekolwiek tłumaczenie wtedy malo co daje wiec ja juz zaczynam dezerterowac po 1 dniu, mam nadzieje ze przez noc moje nastawienie sie zmieni
wrzucam urwisy dla przypomnienia nas:)
http://images43.fotosik.pl/140/b1e6d45fdbaa48demed.jpg
http://images50.fotosik.pl/140/bcda9ef02dad64damed.jpg
z teskstow rozbrajaczy:"mama ubieraj sie, ja jestem gotowa"
dobrej nocki!

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif