Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Aniołku spokoju! Ja też dziś nieprzytomna, wypiłam kawkę i nadal śpię :16_12_9:

Moniq współczuję bólu, oparzenia są wyjątkowo wredne :o_master2:

Ann dziękuję Kochana :Kiss of love: Z tym recenzowaniem to u mnie jest tak, że takimi rzutami piszę, ale staram się ilę mogę :Oczko:

Mineralka fajne fotki, Jasio super śmieszek mały i Wy fajnie wyglądacie :)

Inuś siłek!!!

Nefre
gratuluję chłopczyka pod sercem, dbaj o siebie :36_3_13:

Co do spania to u nas tak średnio 12-13h na dobę, 10h w nocy + 2-3h drzemka w południe... Także chyba akuratnie :))

Miłego dnia :Kiss of love:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

witajcie babeczki:)

ja od rana , od 6:30 na nogach:), apropo spania pyzulina przesypia okolo 12 godzin (10 w nocy , 1-2 w dzien) i w zupelnosci mi to wystarcza:), powiem Wam ze uregulowalam ja i ze spaniem (stale pory) i z jedzeniem (podobne godziny posilkow i w odpowiedniej kolejnosci) i nawet sie jakos wszystko unormowalo:), moze nie jest idealnie ale duzo lepiej :)

nefre a ja zgadlam:) GRATULUJE kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:11_6_203:

mineralko sliczny Jasio:)

ja wlasnie jade na steperze:) (paula, moniq ile minut cwiczycie dziennie? nie wiem ile powinnam:) )

miolego dzionka:)

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

Witajcie

Przepraszam, że milczałam wczoraj, ale w nocy z wtorku na środe zagorączkowała Maja. Niestety miała prawie 40 stopni gorączki. Wczoraj byłam z nia w luxmedzie. Tam oczywiście antybiotyk, mimo, że nic nie słychać w oskrzelach i płucach. Wkurzyłam się i zadzwoniłam do szwagierki. Jej dzieci leczy lekarka z CZD. Poprosiłam by przyjechała do nas do domu. Wczoraj jak weszła po 20 tak wyszła po 22. Świetna lekarka, która ma w sobie dużo spokoju. Oczywiście Majci antybiotyku jeszcze nie kazała podawać, bo według niej wygląda to na wirus. Najbardziej wkurzył mnie fakt, że Mikołaj dostał antybiotyk niepotrzebnie. Tylko dlatego, że gorączka…wrr… Po raz kolejny luxmed okazał się kliniką nastawiona chyba na ilość a nie jakość…
Wczoraj o północy Maja zagorączkowała wysoko, ale do teraz jest cisza…mam nadzieję, że to początek końca.
Dzieci maja założone zeszyty w nich skrzętnie wynotowana każda infekcja, która przytrafiła im się w ich krótkim życiu. Ogólnie Pani dr stwierdziła, że bilans nie jest zły i nie ma co panikować. Najważniejsze to teraz wyjechać na wieś i dużo przebywać z dziećmi na powietrzu. Lekarka wszystkie infekcje powiązała z przedszkolem Mikiego i to miałoby sens, bo właściwie odkąd do niego poszedł to ciagle coś.
To pomarudziłam a teraz lecę czytać co u Was

Moniq przepiękne zdjęcia :Całus: Tablica jak u moich dzieci, Maja uwielbia po niej mazać. Niestety chwilowo musiałam ja schować bo zaczęła pakowac literki do buzi i malowac kredą po ścianach :lup: jak palce??

Nefre
super, że parka będzie w domu :Całus: A problemy goń! Za fajna babka jesteś by się tak dawać :Kiss of love:
Inuś wytrwałości w odpieluszkowywaniu,a co do ogarniecia dwójki to wiem cos o tym...Miki daje do wiwatu ostatnio :uff:
Martusia a czemu tego konta premium nie wykupisz? To chyba grosze kosztuje.

Gosiu jaką decyzję podjęłaś w sprawie pracy?
Aguś ja ze wzorkiem miałam to samo. Ból niemiłosierny głowy, leki nie pomagały. Nawet o neurologa się oparło i jak się okazało dopiero okulista znalazł przyczynę - brak okularów na nosie. Niestety ciągle o nich zapominam i płacę za to bólami głowy, ale przynajmniej przyczynę znam.
Mada az mnie zatkało...współczuję Skarbie i ściskam ::(:
Mineralka tak reagujesz na jazdę autem jak ja 15 lat temu, zaraz po odebraniu prawka. Pamiętam że byłam naczelnym niepijącym kierowcą i jeździałm autami różnej maści, np. Fiatem 125P z dwójką i czwórką...ruszałam z dwójki a potem na czwarty bieg :Śmiech:
Powalił mnie tekst "bladym świtem po weselu nad strumykiem - dopiero wtedy okazało się jaka tam jest piękna i górska okolica :D - a my lekko podchmieleni i totalnie zmemłani po nocy :D" :sofunny::sofunny::sofunny: Powiem szczerze, że wyglądacie jakbyście dopiero szli na to wesele :36_2_15: A Urwisek BOSKI!
Aniołek ściskam :Całus:
K8i super poczytać ten Twój fiolet :Kiss of love::Kiss of love:

Martusia z tym tańcem to sie nie poddawajcie. My tańczylismy jak juz wszyscy się najedli, napili. Zawsze możecie potańczyć coś wolnego z nogi na nogę :Kiss of love:

Gość patusia23

Jestem żyję w pracy ok ale pocieszam się tym że jeszcze jutro i cały przyszły tydzień wolny :36_1_11:

ANIOŁKU sił dla Ciebie

ANULKA Kochana zdrówka dla Majeczki oby gorączka się już nie powtórzyła

MARTUSIA faktycznie to strasznie dużo tych antybiotyków Bartuś wziął

NEFRE gratki chłopczyka :11_6_203:

Wszystkich mocno całuję i ściskam

no to po filiżance
http://dl4.glitter-graphics.net/pub/126/126154qejpp306yw.gif

Gość Agnieszka31

witam sie

Nefretete- kochana, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dbaj o siebie!!!!!!!!!!
przemysl to co napisalam, i daj znac, buziaki

Anulka- zdrowia dla dzieciaczkow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jak Maja, mam nadzieje ze bez goraczki juz,

Ann- przepraszam za wczorajsze zamieszanie, znajomy poradzil mi zeby Was poinformowac o tym, tak na wszelki wypadek,

witam wieczornie
dzieki kochane !! M w szoku ale mega szczesliwy, a ja sama jestem w jeszcze wiekszym szoku bo u mnie pokolenie samych dziewczyn ani jednego chlopaka wiec nasz bedzie 1 cociaz slyszalam ze moja siostra cioteczna podobna ma miec chlopaka zobaczymy..
troszke sprawy zaczynaja sie rozjasniac, z M wiekszosc wyjasnione i jest oki teraz starania zeby bylo eszcze lepiej, a reszta spraw.. czekam jak sie sprawy potoczą dalej, troche zalezą ode mnie ale wiekszosc niestety nie...
Ann caly czas pamietam o zaleglej kawce ale teraz mam mega mlyn..:glass:
Agnieszka dziekuje bardzo za zaproszenie, mam nadzieje ze bedzie w najblizszym czasie jeszcze jakas okazja do spotkania bo ty razem chyba niedam rady
dla reszty kobitek zdrowka i sil !!!

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

Gość Olimpijka

jestem, nie wiem co sie dzieje....przepraszam ale przygotowujemy sie do przyjecia znajomych-od wtorku beda z nami przez 11 dni wraz z 2 dzieci wiec to pod nie bardziej przygotowawnia-,
do tego w pracy mlyn ale ja poza tym jakby bo wkoncu od czegos sa pracownicy.....
no ale nie do konca wiec stad miedzy innymi moja c zasowa mam nadzieje nieobecnosc.........

a pozatym u nas wszytsko ok....zdrowi,zakochani,szczesliwi i usmiechnieci :D

buziaki dla Was i raz jeszcze rpzepraszam ze nie nadrabiam :(