Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
justyna@
starletka
moniq - starość nie radość kochana
justyna przynajmniej dojrzała :sofunny:

a dojrzałam ale musiałam jeździć nosem po ekranie i znów wszystko zwale na Gaje że to ona bo M wczoraj wyczyścił ekran :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

ja zrobiłam cytuj i powiększyłam czcionkę :sofunny:

każdy sobie radzi jak może ja o tym nie pomyślałam tylko nosem po ekranie jeździłam wydając z siebie nie cenzuralne dźwięki czyli jeszcze nie dojrzałam :sofunny::sofunny::sofunny:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

justyna@
Anulka
justyna@

a dojrzałam ale musiałam jeździć nosem po ekranie i znów wszystko zwale na Gaje że to ona bo M wczoraj wyczyścił ekran :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

każdy sobie radzi jak może ja o tym nie pomyślałam tylko nosem po ekranie jeździłam wydając z siebie nie cenzuralne dźwięki czyli jeszcze nie dojrzałam :sofunny::sofunny::sofunny: wariatka :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny: wymiękam :sofunny::sofunny::sofunny:

Anulka
justyna@
Anulka
:sofunny::sofunny::sofunny:

każdy sobie radzi jak może ja o tym nie pomyślałam tylko nosem po ekranie jeździłam wydając z siebie nie cenzuralne dźwięki czyli jeszcze nie dojrzałam :sofunny::sofunny::sofunny: wariatka :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny: wymiękam :sofunny::sofunny::sofunny:

małolata jesteś :Śmiech::sofunny:

a zawsze można zaznaczyć tekst kursorem ;) też ładnie widać

starletka
Anulka
justyna@

a zawsze można zaznaczyć tekst kursorem ;) też ładnie widać ja cwaniara, zobacz co Starletka wymyśliła :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

monikouette
Anulka
starletka

a zawsze można zaznaczyć tekst kursorem ;) też ładnie widać ja cwaniara, zobacz co Starletka wymyśliła :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

zaznacz kursorem zaznacz kursorem
tylko jeszcze trzeba sie domyslic ze cos jest napisane i ze trzeba zaznaczyc :lol: :sofunny:

domyslac to Ty się możesz długo i namiętnie...to TRZEBA ZOBACZYĆ :sofunny::sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

monikouette
hehehe :sofunny:
jeszcze nie zalatwilam :) to moze poprawie korekcje na wieksza!!

(a w ogole to nefretete zmieniala okulary, ja mam w planie, ale starletka, rozumiem ze nie pamieasz, starosc nie radosc :sofunny: )

kochana wzrok mam dobry ale pamięć nie bardzo :sofunny:
w końcu ja już też mam swoje lata :sofunny:

Anulka
starletka
monikouette
hehehe :sofunny:
jeszcze nie zalatwilam :) to moze poprawie korekcje na wieksza!!

(a w ogole to nefretete zmieniala okulary, ja mam w planie, ale starletka, rozumiem ze nie pamieasz, starosc nie radosc :sofunny: )

kochana wzrok mam dobry ale pamięć nie bardzo :sofunny:
w końcu ja już też mam swoje lata :sofunny: też Mamut?:sofunny:

tylko sie nie przyznaje!!! albo zapomniala :sofunny:

aneta1808
patusia23
aneta1808
dziekuje PATUSIA...mam nadzieje ze zacznie sie cos w koncu dziac bo to czekanie jest najgorsze,i mam cicha nadzieje ze bedzie synek niewiem czemu uparlam sie od poczatku ciazy na chlopca a moj maz na dziewczynke,zobaczymy.

ja miałam tak samo ja chłopca on dziewczynkę i tak wyszło na jego

moj tez twierdzi ze bedzie dziewczynka a ja w glebi serca czuje ze chlopczyk moze sie myle i bedzie tak jak u ciebie zobaczymy,moja rodzina twierdzi ze bedzie syn i ciagle ida zaklady z mezem,jak moj wygra to chyba bedzie sie kapal w wodce hehe...

u mnie też były zakłady, wszyscy obstawiali chłopca, a ja jedyna upierałam się, że będzie dziewczynka i wyszło na moje ::):. Mam nadzieję że u u ciebie tak będzie

madalenka

Ktoś chce chłopca? mało używany, prawie 1,5 roku, blondyn, 11 kilo, 16 zębów? bo jak nie Wy to wystawie na Allegro :Real mad:

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny: ja też wielokrotnie wystawiałam małą na aukcje, ale nikt się nie skusił

Patusia zdróweczka

NASZYM KOCHANYM AGNIESZKOM WSZYSTKIEGONAJLEPSZEGO:36_4_11::36_4_11:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

Anulka
madalenka
Anulka

dla pocieszenia...z racji tego, że przerabiałam to juz z jednym obywatelem naszego kraju, takie harce Majusi są dla mnie niestraszne i mam to na porządku dziennym...taki okres w zyciu naszych dzieci nastał...badaja na ile moga sobie pozwolić i jaka będzie nasza reakcja i z doświadczenia wiem...spokój spokój spokój...ja zaciskałam zęby, brałam za rączkę, dawałam porozwalane rzeczy po kolei do łapki i sprzątalismy razem...przynajmniej na jakiś czas masz spokój bo dziecko traktuje to jako zabawę a po drugie wpajasz mu, że jak nabroi trzeba będzie potem sprzątać :36_3_16::36_3_16::36_3_16::36_3_16:

Ja jestem straszny raptus, wiec trudno mi niekiedy nerwy na wodzy trzymac. Mam czasem wrazenie, ze do Kajtka totalnie nic nie dociera. To, ze robi masakre w zabawkach to jedno, ale grzebanie w szafkach czy o zgrozo w kuchence to juz nie zabawa...doprowadza mnie to do pasji. 500 razy tlumaczyc nadal jest za malo.:Real mad:
doskonale Cię rozumiem...Miki nigdy nie grzebał po szafkach a Maja otwiera szafki, szuflady i wszystko z nich wywala...i tłumaczenia nic nie pomagają...mało tego ta moja mała wredota patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi slepiami i robi z premedytacją na złość...

skąd ja to znam, Alka teraz jest na etapie wykładania butów z szafki... tłumaczenia, prośby groźby nie pomagają.... dziś podchodzę do niej i mówię "wiesz, że nie wolno wykładać butów, bo są brudne" a ta spojrzała tymi swoimi wielkimi ślepkami i kiwa mi palcem "nonono" i woła ble, ale w szafce dalej przestawia buty

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png