Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Ann
Moniq ale ten czas zleciał, super że jest prawko
Moniq trzyma się w kolorze (czubek) fioletowo zielonym :) oryginalny, co? :sofunny:
Katia Buba super

No i chyba czas isć do łazienki, może uda mi sie w koncu przed polnocą położyć, wszak o 6 pobudka

minimum o 7....wszak olisi godzine ucinam :D

a serialnie, spokojnej nocy...inus Tobie tez :)

katiaboss
dobry wieczer

u nas lepiej tz kupki lepsze,starletkokupiłam ten DICOFLOR30 i myślę pomogło,pamiętam już kiedyś miałam,ale pupka nadal obszczypana jeszcze nigdy nie miał nawet zaczerwienionej a tu masz :le: widzę że go boli jak mu smaruję :( na zmianę sudokrem, wietrzenie,puder macie jakiś lepszy sposób?lub polecacie jakąś inna maść??

Katia, albo kąpiel w krochmalu, albo idź do apteki i kup nadmanganian potasu, wrzuć do wanny kilka dosłownie ziarenek...powinno pomóc...to jedyne sposoby na zmianę z kapielą w krochmalu które skutkowały u moich dzieci...

Ann
Olimpijka współczuję myszy, różne stworki znoszę, ale przy myszy mam zachowanie "kobiece" i panikę w oczach :Histeria:

wzdrygam się na widok myszy, ale zachowanie " kobiece" to ja mam na widok pająka...poza tym chyba w genach mam arachnofobię po mojej mamie...

dzień dobry

jest 6.21 mój dzień zaczał się o 5, chodzę jak cyborg...wczoraj zasnęłam po 21 w opakowaniu, nie dałam rady...

teraz siedzę z kawą, Majusia bawi się nowym nabytkiem chłopaki śpią...zabrałam ją z pokoju, żeby chociaż oni sie wyspali..dzisiaj wieczorem jedziemy do rodziców...będę mogła się wyspać bo to moja mama zajmie się dziećmi rano :uff:

wynik badania moczu nie jest zły, ale do powtórzenia...prawdopodobnie leki p/gorączkowe spowodowały pojawienie się erytrocytów wyługowanych w moczu...albo coś się zaczyna rozwijać...(tfu tfu)

Za zdrowie i dobre nastroje :)

Katiaboss, Anulka foty dzieci super :)

Justyna uśmiechnięta aż miło :)

Aniu dobrych wyników Majusi!

Inka
u nas też bez ząbków jeszcze... Czekamy...

Aneta (oraz oczywiście Inka i Agnieszka) spokojnej ciąży :)

Ann jak paluszek?

Agnieszka u nas Piotruś też nieraz cyrki odstawia, przewijaka nie uznaje, a jak słyszy "nie wolno" to albo foch albo płaczem próbuje wymusić... Mnie to się wydaje, ze dzieci coraz bardziej kumate, sprawdzają nas na ile im pozwolimy, nie doszukiwałabym sie tu jakiejś złośliwości, tak jest po prostu... Korzystaj z pomocy mamy, a Ty odpoczywaj ile możesz... Będzie dobrze :) I obys była zadowolona ze zmiany pediatry (u nas poskutkowało i jest oki)

Nefretete, Gda
dobrze, że wsio ok u Was :)

Paula jak tam driverka? Mnie jakoś nie ciągnie do prawka :glass: Zreszta zagrożenie na ulicy byłoby niezłe :glass:

Moniq miłej imprezy :)

Happymama jak Lenka?

Natalia fajnie, ze niania znaleziona, mam nadzieje, że się sprawdzi...

U nas lepiej, Piotruś szaleje, gorączki niet, za to kupy masakra po 4-5 dziennie, różnej konsystencji, odbycik czerwony :( Kiepsko znosi antybiotyk, mimo że probiotyk podajemy...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

dzień dobry :Całus:

wczoraj padłam zaraz po 20:Padnięty:
teściówka w domu siedzi z naderwanymi więzadłami w kolanie... codziennie chodzę do niej wychodzić ze Skinią bo bidulka tylko raz dziennie na dworze... przeważnie na godzinę idziemy wieczorkiem jak już kacper śpi...

asiu super fotki... strasznie lubię zdjęcia maluszków z tatusiami :Oczko: i dobrze że piotruś zdrowy :)

u nas wyszedł kolejny ząbek czyli mamy już osiem!:Śmiech: kacper wczoraj był straszny... do tego 4 kupy:Histeria: ale dzisiaj mysle ze bedzie ok bo dolna dwójka na wierzchu juz...

oki smigam cos podczytac i biore sie za robienie paczki dla M.

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

dzień dobry bardzo

u na s wsio haraszo,Wika pupcia już dużooo lepiej,widać nawet nie boli
teraz śpika ja od rana sprzątam :kura:

anulka dzięki za podpowiedż mam ten nadmanganian potasu w domciu,wiec dziś zastosuję :D
radość serca "cała Polska czyta dzieciom" :D śliczne fotki,tak powinny wyglądać udane wieczory tatusiowo -dzieciowe :36_27_1: Wasz blondasek jest przystojnacha że ho ho :36_3_3:
aneta moc kusików i pozdrowionka :zwyrazami_milosci:
aniołku gratki ząbkowe :Oczko::Oczko::Oczko: zapodaj jakieś foto Kacpersaska,dawno go nie widziałam :(
justyna powodzenia ,co by pupsko nie bolało po tych 11 h :36_1_21:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk