Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Agnieszka31
a Ala nic nie chce jesc, mleko tez jest beeee,
no nic, trzeba to przetrwac

Kurcze czy to zeby ja tak mecza?? czy co?? katar???

Sil kochana i pytanko.....doszla plyta???

Ja gotuje 2 zupy Olisi....jedna kalafiorowo-kalarepowa a druga brokulowo-buraczkowo-fasolowo smieciowa ogolnie z dodatkiem watrobki :) do tego szykuje obiad dla meza wiec jednym slowem---> Olisia drzemiue a ja sie wyladowuje w kuchni...

Agnieszka31
Olimpia- dobrze byloby gdyby to zeby,przynajmniej diagoza bylaby,
kochana, plytka jeszcze nie doszla, ale z poczta to nic sie nie zmienilo od czasow PRL-u wiec czekam cierpliwie
co sie wczoraj stalo???

a to nie wiecie co to?? sie umeczycie....3xA

Nie doszla jeszcze/??/ poleconym poslana to juz powinna byc.zaraz sprawdze na necie gdzie jest......

a bylo minelo .....wczoraj kilka rzeczy zawiodlo i pokutuje do dzisiaj...........ale to tylko kwestia czasu.........:36_2_55:

kronkiś :Śmiech:
radość u mnie wszystko do góry nogami poprzestawiane :Oczko: dzieci wchodzą wszędzie więc staram się im to utrudniać... nawet łóżko częściowo otwarte bo inaczej się nie da .. Dominik nie dość, że wchodzi to skacze - dodatkowo z łóżka wchodzi na meble.... a ja mam dość wrażeń szpitalnych....:Histeria:

i tak przy okazji witam sie z wszystkimi :) ....zdrowka dla kazdego dzieciaczka i dla was kochane....duzo sloneczka zeby wasze humorki zawsze byly....ja dzis bylam na usg no i wszystko ok n 100% bedzie coreczka...wazy 900 gram....dlugosc 25-centymetrow...nie wiem czy to dobrze???
lekarz powiedzial ze wszystko jest oki dzieciatko dobrze sie rozwija,cala,zdrowa i bardzo ruchliwa...wody plodowe w mormie i lozysko pierwszego stopnia...takze sie ciesze i jestem spokojna....tylko Nikolka jest mala akrobatkol bo lekarz robil jej usg a ona miala nozke na czole i trzymala sie raczka za nosek,lekarz wybuchl smiechem jak to zobaczyl....pozdrawiam was bardzo serdecznie i buziaczki...milego dnia :)

http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqt5odkiiz54rq.png
http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqupjyeduy21no.png

Anulka
kronkis / starletka suuper fotki :Całus:

dziewczynki czy któraś z Was miała do czynienia z zakażeniem układu moczowego?
rozpatruję taką możliwość...Maja łapie się za plecy, dzisiaj myłam jej psipisulę bo się za nią łapała i płakała, te gorączki ranne i wieczorne...cholera może to właśnie to ?

nigdy nie mialam do czynienia z zapelenim pecherza czy ukl moczowego i tego typu sprawami....moze lepiej zrob badania jesli masz jakie kolwiek podejrzenie......tule i zdrowka zycze