Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Anulka
justyna@
Anulka to tylko trochę zdjęć mam ich mnóstwo i oglądam je z łezką w oku zresztą buczałam jak bóbr jak śpiewali sto lat dobrze że tego nie widać na zdjęciach

Kochana wiem co czujesz. Tak płakałam na roczku i Mikołajka. A za 3 dni będe pewnie wyć u swojej córeczki :Oczko:

ja też ryczałam jak bóbr na roczku Ali (mimo że nie robiliśmy imprezy tutaj - nie mamy jeszcze warunków, tylko babcia zrobiła tort i moi bracia kupili prezenty jak byliśmy u nich)

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

Witajcie

U nas niestety choróbsko, cała noc wysoka gorączka, kiepsko spał, pediatra stwierdził wirusowe zapalenie gardła :( Antybiotyk :(
Co do ząbków to widać, że Mu idą, ale jeszcze trochę aż siębędą na dobre wyrzynać...

Dziękuję Wam za ciepłe słowa :23_30_126:

Dominiczku, Starletko
tulę mocno!

Zdrówka dla WSZYSTKICH chorowitków (u nas na październiczkach to szpital :()

Ann Szymonek pięknie Ci rośnie :)

Anulka zdrówka dla babci, współczuję :(

Inka
napisz jak wrócicie z Mają od lekarza co i jak z tą wysypką...

Justyna zdjęcia z urodzin Gajusi EXTRA!!! Jubilatka śliczna i oczywiście gratuluję ząbków!

Ja dziś w domku posiedzę z Synkiem, wzięłam urlop... Zajrzę jeszcze później...

Miłego dnia!

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
A my odstawiamy chyba Nutramigen, spóbujemy HA, od 4 miesięcy cisza, a je kaszki na zwykłym modyfikowanym mleku, czasem Bakusie, żółty ser i nic nie reaguje źle... Zaczniemy od mniejszych dawek, mam nadzieję, że będzie ok...

próbowałam przejść stopniowo na HA z bebilonu pepti..niestety kupy znowu zielone, dlatego odpuszczam

Anulka
radość serca
A my odstawiamy chyba Nutramigen, spóbujemy HA, od 4 miesięcy cisza, a je kaszki na zwykłym modyfikowanym mleku, czasem Bakusie, żółty ser i nic nie reaguje źle... Zaczniemy od mniejszych dawek, mam nadzieję, że będzie ok...

próbowałam przejść stopniowo na HA z bebilonu pepti..niestety kupy znowu zielone, dlatego odpuszczam

My spróbujemy, zresztą taka jest sugestia lekarza, oczywiście najpierw będzie to na zmianę z Nutramigenem, zobaczymy jak się sprawa rozwinie...

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

ja na razie zostawiam bartka na nutra choc on go bardzo malo pije. bebilon pepti uwielbial i potrafil duzo tego wypic .. no ale mial po nim uczulenie (chociaz to uczulenie zbieglo sie z zabkami i tak naprawde moglo nie miec nic wspolnego z bebilonem)
za jakis czas moze sprobuje znow da mu bebion pepti.

nabialu boje sie wprowadzac

a co moge dac do chlebka zamiast masla? w margarynie chyba tez jest mleko

dla dzieci ze skaza zamieszczam przepis na ciasto jablkowe bez mleka, jaj.
zrobilam pare dni temu i rewelacja, zreszta dla kazdego jest to ciasto. mojemu J strasznie zasmakowalo
sklad:
szkalnka maki, cukru pudru, kaszki manny
lyzeczka proszku do pieczenia, cukier waniliowy
2 kg jablek i pol kostki bezmlecznej margaryny do pieczenia
przygotowanie:
wymieszac sypkie produkty i podzielic na trzy czesci. jablka utrzec na tarce.
w tortownicy na spod wysypac jadna porcje sypkiego, potem polowe jablek, porcja sypkiego, druga warstwa jablek i na wierzch trzecia porcja sypkiego i utarta margaryna. wlozyc od pierkarnika na godzine.

REWELACJA!!!!!! a przygotowuje sie w kilka minut