Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie.
Kajtusiu samych pogodnych dni i zdrówka na kolejny roczej ślą Gosia wraz z Amelką

Oliwierku buziaczki na ostatni przedroczkowy miesiąc
Ja tylko dzisiaj na chwilkę. ide z wizyta do mojej ciotki.Amelka dała pospac i zaspałam, mialam plan zeby wstac o ósmej i jestem w lesie.Miłego dnia Wszystkim

Witajcie,

Kajtuli co rosnie jak na drozdzach i dostarcza samych wspanialych chwil i wspomnien duzy buziak na roczek :) muaaaaa:fun:

Olivierku-serdecznosci :)

Mada- przesympatyczne zdjecia :) slicznie wyglada Waszza familia :)

Starletka-cudo chlopczyk:)

Inka-udanego wyjazdu

Gosia-milego pobytu u cioci

Mineralka-walcz walcz o swoja pozycje w rodzinie :)

Gda- o rany sil i zdrowka dla kuzynki i jej fasolki

buziaki i milego dnia :)
Moje dziecko jeszcze spi wiec dolaczam do kawoszek :)

DZIEN DOBRY :Uśmiech:

Oliwierku na ostatnia miesiecznice wszystkiego najlepszego! :Całus:

Mam do was pytanie co zrobic z rocznym dzieckiem ktore biega po kanapie? Ja sie boje ze spadnie i cos sobie zrobi... Mamy duza rogowke wiec jest po czym biegac...

starletka sliczny Dominis z kotkiem :Uśmiech:

inko kochana ty nawet nie wiesz jak ja nie moze tego przezyc ze sie z toba nie widzialam bo naprawde baaaaardzo chcialam sie z toba wtedy spotkac, ale niestety... Takiego piecha ze akurat wtedy Michas zachorowal to chyba tylko ja moge miec :36_2_18: Ale licze na to ze jeszcze kiedys bedziesz w moich okolicach to tym razem nie od puszcze :Całus:

Mada piekne zdjecia z imprezy roczkowej :Podziw:

Olipmijka co tam u was? Dalej znimno w domu?

Moniq dzisiaj chyba w suwaczku bedziesz miala 1 z przodu? (chodzi o ten suwaczek kiedy K odzyska prawko) Czas szybko leci..

patusia ciekawe kolorki :Uśmiech: ja nie jestem na tyle odwazna :Śmiech:

Gosiu a ty kiedys pisalas ze miala do was przyjechac corka twojego meza i jak byla u was? jesli tak to jak bylo?

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

Gość Agnieszka31

Ala wcina ciastko wiec mam chwilke dla siebie

zdjec niestety komp mi nie otwiera ale moze mu sie cos odwidzi, mam dosc juz tego internetu bezprzewodowego, bleeee

dzis raczej siedzimy w domku, ewentualnie jakis spacerek w obrebie wsi, nic mi sie nie chce, najchetniej to polozylabym sie i pospalam, oby do wieczora jak A wroci

Ala namietnie mi majstruje przy wiezy, DVD, wiec obraz mam ale glos wylaczony, jakos wlaczyc jeszcze nie potrafi!!!!

moze uda mi sie zjesc sniadanie w najblizszej przyszlosci,
czy Wasze dzieci tez potrzebuja asysty do zabawy, cholewcia, nawet pies uciekl do budy bo ma dosc Ali

Hej :)
od soboty mnie nie było a tu tyle naklikane :o_no:
my niedziele spedzilismy w sumie cała poza domkiem z męża współnikiem jego żona i synkiem, było mega fajnie, zaliczylismy basen, plac zabaw, małe zakupy (musielismy kupić nowy sprzecik grajacy dla dzieci bo stary sie zepsuł a niunius uzależniony od muzyki ;) )
i wpólna kolacyjka :) naprawde fajny relaksujacy dzionek, a wczoraj troche spraw służbowych, zakup pierwszych adidasków dla Olinka, wizyta na kawke u babci i tez dzionek zleciał....
mąż w nocy wyjechał i wróci pewnie w piątek, no cóż taka praca...
a my narazie w domku potem na spacer do banku i ubezpieczalni a po południu moze Wiki kuzyn odwiedzi :)
dziękujemy za pamiec ja dopiero jak tu zajrzałam to sobie uświadomiłam ze to 11miesiecy :lol:
Kajeciku wszystkiego co najlepsze, beztroskiego, radosnoego dzieciństwa i duuuużo zdrówka :party::love_pack:
Mada śliczne urodzinowe foteczki a krowa fajowa :)
mineralka życze sił kochana i oby M Cie zrozumiał i docenił
ala śliczna fotka :)
inka miłego wyjazdu :)
ale post mi wyszedł ;p

http://b2.lilypie.com/zuhrp1/.png

http://b5.lilypie.com/D07ep1/.png

madalenka
Zaraz mykam na spacerek do centrum i nad morze. Pogoda na szczescie juz tak nie meczy, ale powiem szczerze, ze czekam z utesknieniem na zlota, polska jesien...oby taka byla w tym roku.

zabierz mnie ze sobą ;)

Ala śliczna fotka - tylko dlaczego tak mało?

mineralka
berek

Oli - o jaką pozycję ?? czuję i wiem że tam wszyscy czekają i tęsknią za Jasiem a nie za mną - aż mi sie wracać nie chce

ale już nie smęcę - koniec z tym

Mineralko- o szacunek,o pozycje matki Jasia a nie tylko jego opiekunki i wychowawcy, o pozycje zony i synowej. To Twoje zycie i nikt nie ma prawa sprawiac Ci takiej przykrosci a juz napewno nie malzonek i tesc. Zal mi ze to my kobiety musimy rewolucjonizowac zycie rodzinne ze to my kobiety musimy decydowac o odejsciu....ahhhh

Ala-cudowne zdjecia :) a zestawienie rewelacyjne :)

Mkarasowska- tak mamy juz ciepla wode i ogrzewanie od wczorajszego poranka, ja uparta i nieodpuscilabym :)

hmmmm.....Kronkis-ja to bardzo Ci wdzieczna ze za Nasze dzieci ta pielgrzymka i zainteresowana opowiesciami "jak bylo"??