Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

k8i
radość serca
k8i no teściu widzę pełen luz :hmm: Powiem ci, że mój też najlepiej to jakieś pół litra, mięsko i zakąski, a ciast to nie uznaje, bo to nie jedzenie ;)

w zeszłym roku robiliśmy z lubym imieniny jak byłam w 8. Miesiącu ciąży i nie chciało mi się specjalnie stac przy garach z brzucholkiem, kroić, piec, itp., więc zrobiliśmy imprezkę na sodko, ciasta kupne, winko, a mina teścia też klasyczny foch ;)

oooo jakbym widziała swojego teścia!!!nie ma mięsa i wódki to nie ma imprezy:36_1_29::36_1_29::36_1_29::36_11_9::36_11_9:!!a za najbardziej dietetyczny posiłek uważa kurczaka z rożna!!!bardzo odpowiedni na serce po 2 zawale!!!!!

:36_2_49::36_2_49::15_8_217:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca
Olimpijka
Sercowa- nie przejmuj sie jak kogos pominiesz bo my juz przyzwyczajone ze nie da sie ogarnąć wszystkich :) ale oczywiscie staraj sie jak mozesz :):15_8_214:

Oj to fakt, ekipa tu bardzo liczna i bardzo tu miło :)

a mi sie podoba Radość serca bo moge móic Ci sercowaaaaa :) ale i Asia szybciej i łatwiej :)
Fajne kobitki tu są i fajne dołączają .....
:meksykanin:

monikouette
bosko jak bosko, mam nieruchome 4tyg, i jeden tydzien na Boze Narodzenie, ja bym wolala miec choc tydzien ruchomych zeby wziasc przeze ferie z dziecmi np.... ale coz...

a to juz co innego i zupelnie zmienia postac rzeczy ....no ale ciurkiem 4 tyg...... musialabym sie z pracy zwolnic :smieszne: zeby tyle wykrzesac :)

Piotruś wykąpany, pojadł, właśnie Luby Go usypia... Mam nadzieję, że ta noc będzie lepsza niż ostatnia i Juniorek prześpi ją ładnie do rana :)

Mnie jeszcze dziś czeka spore zmywanie (ile się tego zbiera :aiwebs_006: ) i też relaksująca kąpiel... Lubię jak mój Luby ma wolne i jesteśmy całą rodzinką wieczorem w domku :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

radość serca

Starletka czy został jeszcze serniczek? Bo ja stara wyjadaczka jestem takich pyszności

kaśka27
Starletka załapię się jeszcze na serniczek:36_2_22: (wstyd się przyznać ale ja na sernik jestem straszny łasuch)

monikouette

starletka, ja poprosze o kawaleczek sernika, o ile jeszcze zostalo, ja na wygnaniu i tu sera nie uswiadcze... :(

pewnie :) częstujcie się
:):):):)

Gość Agnieszka31

witam kochane!!!!!

Radosc- witaj u nas,

padam na twarz, dzis inauguracja fotelika rowerowego byla wiec od ponad roku znowu na rowerze siedzialam i troche sie zmachalam, kompletny brak kondycji, Ala dzielnie zniosla podroz, nie marudzila wiec jej sie spodobalo
jutro do ZOO smigamy, jak tylko pogoda bedzie w miare

spac mi sie chce, wiec powoli uciekam do lozka i do ksiazki, Stalin czeka,

Mada- czy mozesz mi przypomniec maila do Ciebie, wiem ze podawalas juz go ze 100 razy ale ja jak zwykle niezdystyplinowana jestem i nie zapisalam

acha, cielak ze mnie, zdjecia przecudowne, zeby mi komp szybciej chodzil to tez bym wkeila, ale brak cierpliwosci umiemozliwia mi to