Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

martusia ja mysle ze za duzo wolnego czasu mam i z racji tego ze nie mam nic innego do roboty to wymyslam sobie staram sie rozsadnie do wszystkiego podchodzic ale niepokoj jakis tam jest mysle ze to wszystko tez dlatego ze tak jak pisalam jestem tutaj wlasciwie zdana sama na siebie i meza ktorego w ciagu dnia nie ma ... martwie sie ze moge sobie nie poradzic z drugiej strony przecie nie ja jedyna zdana na siebie a czasem jeszcze wiem ze sa kobitki w gorszych sytuacjach no ale co zrobic... moim problemem jest to ze zawsze za duzo myslalam hehe
a wlasnie tinka ja poprosze nr tel do ciebie bo choc mam komputer caly czas wlaczony to w razie jak bym nie zdazyla was poinformowac wysle eska :D

http://www.suwaczek.pl/cache/99235a4241.png

grazia
ja smaruje buzke wazelina ... w ogole to gdzies slyszalam ze kobieta urodzila dziecko i wlasnie miala opryszczke zarazila dzieciatko i poniewaz wczesniej nie miala nic podobnego jej organizm nie wytworzyl przeciwcial i malenstwo zmarlo... ja to od wiekow mam ale nigdy to nie wiadomo lepiej byc ostroznym

tez to słyszałam, w teleekspresie mówili. to prawda. mozliwe jest takie cos

:36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21:

moj natomiast jak widzi krew w jakims filmie to albo odwraca glowe albo kaze zmienic...
powiedzial ze nie bedzie go przy porodzie i na nic sie zdawaly tlumaczenia ze nie musi mi patrzec w majtki a wystarczy jak za reke zlapie i bedzie gadal do mnie nawet po swojemu ...
poczatkowo mialam zadzwonic do niego po wszystkim ale ostatecznie stanelo na tym ze jak sie wszystko zacznie bedzie ze mna a jak uzna ze to go przerasta to poprostu wyjdzie z pokoju no i narazie tego sie trzymamy a jak to bedzie to sie okaze

Hej dziewuszki...

u mnie tragedia.. noc cięzka jak zwykle a poranek...jeszcze gorszy... ledwo adrian pomógł mi do kibelka wstac... teraz leze...podał mi tylko laptopa...wszystkie mięsnie mnie bola, brzych kłuje, czasem przeszywa mnie ból jak przed okresem... ogólnie czuje sie jak przed grypą! nie mam siły wstać.... wczoraj wieczorem az mi same łzy leciały przez ten ból...dzis rano tak samo....

no a ja znow sama calydzien bo adi na 14 do pracy do co najmniej 1 w nocy bo maja inwenture....

wogole jakies dziwne sny mnie meczyly :/
masakra ...chyba zaraz zasne z tego wszystkiego :/

Gość kwiatuszek9876

grazia
moj natomiast jak widzi krew w jakims filmie to albo odwraca glowe albo kaze zmienic...
powiedzial ze nie bedzie go przy porodzie i na nic sie zdawaly tlumaczenia ze nie musi mi patrzec w majtki a wystarczy jak za reke zlapie i bedzie gadal do mnie nawet po swojemu ...
poczatkowo mialam zadzwonic do niego po wszystkim ale ostatecznie stanelo na tym ze jak sie wszystko zacznie bedzie ze mna a jak uzna ze to go przerasta to poprostu wyjdzie z pokoju no i narazie tego sie trzymamy a jak to bedzie to sie okaze

Może zostanie z tobą do końca , powiem wam że bardzo to jest pomocne jak maż czy ktoś jest z wami , odrazu inaczej na ciebie patrza i inaczej traktują .

nuska doskonale cie rozumiem ... ja calej nocy nie przespalam ... juz nie wiem sama co od czego mnie boli czy od tego ze do kibla co 2 minuty latam zeby zrobic siusiu czy bol jest od tego ze nie moglam sie wyproznic do tej chwili ( w koncu po wielkich zmaganiach urodzilam malego bobka hehe) jestem tak zmeczona ze nie mam sily nawet spac choc oczy same mi sie zamykaja ... a wyje z bolu od wczoraj bo mala tak naciska ze nie idzie wytrzymac ani na stojaco ani na lezaco ani nawet na siedzaco biedactwo nie ma miejsca zeby sie wyciagnac eh juz mam dosyc nie wiem jak ja urodze naprawde....
maczetko tak w ogole to nie spiesza sie nasze maluchy na swiat .... kazda ma ochote urodzic wczesniej a tutaj terminy doganiaja i nic ...
a w ogole slyszalyscie o tych syjamskich dzieciach co sie urodzily? wlasnie co chwila powtarzaja ze jedna chyba z dziewczynek (nie zwrocilam uwagi na plec) zmarla ...smutne... ale podziwiam ta kobiete a raczej dziewczynke ze zdecydowala sie mimo wszystko urodzic dzieciaczki ja nie wiem jak bym postapila .... ciezka decyzja wg mnie

nuska mi sie czasem takie serduszko z brzucha robi hehe i choc nie jest t mile uczucie to ja i tak sie ciesze .. w ogole mialam sie zapytac ...ostatnio czesto sie tak zdarza ze jak siedze albo leze ale powiedzmy ze siedze bo latwiej opisac ...to takie uczucie ze mala probuje sie wyprostowac i tak naciska glowka na wyjscie ze wszystko miedzy nogami sie rozluznia i powieksza jakby juz miala wychodzic i sie wbija w kanape .. a brzuch tak na samym srodku wypchany jak maly niedzwiadek

ja mam juz tak dziwne uczucia ze nawet nie jestem w stanie tego opisac ;p

a wogole Adi sobie dzis wymyslil...przychodzi...patrzy ze ledwo leze i pyta:" kochanie nie chce ci sie posprzatac, okna umyc??" ja mowie mu ze nie bo przeciez nawet noga ruszyc nie moge a on:"a to moge spokojnie isc do pracy bo dzis nie urodzisz" :) ale sobie wymyslil...

ah....znowu ten bole jak na @ :(

Witajcie laski:)
Widzę dziś jestecie na maksa obolałe. Mnie w sumie jakoś dziś nic nie boli. Tylko z rana troche jakos słabo mi było, ale zrobiłam sobie drzemke i nawet lepiej sie czuje:)

Co do porodu to mój mąz będzie ze mną. Sam tak chciał od samego początku:) Dziś nawet byłam zapłacić w kasie szpitalnej całe 100 zł za poród rodzinny

Wiecie co? Jak musialam plackiem leżeć, bo lekarz kazał to chciałam chodzić. A teraz jak mogę juz biegać to nie chce mi się nigdzie wychodzić ech...jakaś leniwa się zrobiłam heheheh

http://tickers.smyki.pl/s/25170/25585.jpg

A właśnie znacie moze jakis dobry sposób na pozbycie się jęczmienia? Bo ni cholery nie moge się tego badziewia pozbyć, stosowałam już przemywanie naparem z herbaty i pocieranie obrączką, ale nie chce zejść grrrrrr.....byłam nawet w aptece po jakiś specyfik, ale farmaceutka powiedziała, że nic nie może sprzedać, bo na to tylko antybiotyk....jak nie zejdzie to chyba bede musiala sie udac do doktora...

http://tickers.smyki.pl/s/25170/25585.jpg

aina83
Wiecie co? Jak musialam plackiem leżeć, bo lekarz kazał to chciałam chodzić. A teraz jak mogę juz biegać to nie chce mi się nigdzie wychodzić ech...jakaś leniwa się zrobiłam heheheh

a to calkiem normalne :36_8_2:
czesc aina

mnie na wymioty bierze juz od kilku dni
i jeszcze do tego musze z wyprostowanymi nogami lezec bo cholera bol taki ze nie daje juz rade zebym jeszcze wiedziala gdzie jest przyczyna tego to by bylo swietnie ...
w sumie to sie chyba ciaza nazywa :36_6_5: