Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Mada sił dla Was i tak jak pisze Olimpia starajcie sie nie dac odczuc Kajtkowi swoich nerwow
Olimpijka milego wieczorku (jakby co mam tel do Bloomoo)
ala milego weekendu
Inka goncie wirusika
k8i rozumiem ze zęby bolą ale żeby tak się ten ból na mózg rzucał? Kobietko, masz szczęście ze zaznaczylas ze masz glupie pytanie, faktycznie glupie. Wracaj podleczona i bez glupich mysli. Potrzebna tu jestes!

Ja dopiero teraz, a młoda i tak jeszcze nie śpi ale mam nadzieję że zaśnie już bez mojego towarzystwa. Strasznie ulała jak wziełam ją do odbicia a właściwie to się prawie wyrz.... taka była tego ilość, więc pewnie bedzie głodna bo wszystko chyba zwróciła.
K8i jak ty takie rzeczy wypisujesz to co ja mam powiedzieć jak się tu z buciorami wpakowałam :Nieśmiały:.
Aniołek ja bym Ci poradziła karmić w kapturkach Aventu, ja tak karmiłam cały miesiąc od przyjścia ze szpitala bo miałam strasznie poranione brodawki, na początku było ciężko bo kapturki nie łagodziły bólu tylko zapobiegały dalszym rankom i pomagały w gojeniu, a potem miałam stresa żeby je zdjać i tak przekarmiłam cały miesiąc, jak w końcu zdjełam okazało się że jest super nic nie bolało, ranki się już nie zrobiły i teraz karmie bez.
Ala miłego weekendu.
Olimpijka a ja miałam dzisiaj "mój pierwszy raz" z kupą w wanience :grrrrrr:, na szczęście zrobiła w momencie jak ją wkładałam do wody i tak zakończyła się dzisiejsza kąpiel bez kąpieli :he:.
Dziewczyny bo tak mi K8i dała do myślenia mam nadzieję że nie przeszkadzam nikomu?

Magda, Maja i Kingusia

http://www.suwaczek.pl/cache/373167d4cb.png
Maja ur.23.09.2007 3390/54
http://www.suwaczek.pl/cache/885a393640.png
Kinga ur.29.11.2011 3300/55

k8i

mam może głupie pytanie,ale tak jakoś czuję, od jakiegoś czasu ,ze chyba nie bardzo chcecie mnie tutaj:Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny:
może nie umiem udzielać dobrych rad,ale naprawdę sie staram.jeżeli komuś nie odpowiada moja osoba to prosze o znak,a:tussor:!!!!

lecę się szykować do zębologa!!!

to z pewnoscia glupie ;)

uzupelniamy sie tutaj wiec nie mysl tak :)

nefretete
Wlasnie geba mi sie cieszy jak niewiem co bo M kupil sukienusie na ktora chorowalam ale byla droga tutaj pochwale sie do tego jest opaseczka z kokardka i buciki:love:

sukienusia.jpg

Ale wystroisz małą księżniczke :), fajnie jest mieć córke, ja też lubie poszaleć z sukienkami chociaż moja córa mówi wtedy (czyt. drze się) przy ubieraniu że ona to woli śpiochy ;).

Magda, Maja i Kingusia

http://www.suwaczek.pl/cache/373167d4cb.png
Maja ur.23.09.2007 3390/54
http://www.suwaczek.pl/cache/885a393640.png
Kinga ur.29.11.2011 3300/55

witam wieczorkiem...
doczytalam ale polecialyscie jeszcze z tymi stronkami:)
a ja wiem o czym pisze k8i ale zgadzam sie z dziewczynami ze glupoty mowi!!!!!!!!!!

mada, jak pisaly dziewczyny, najwazniejsze zeby maluszek nie odczuwal waszego zdenerwowania.
ja dzis wieczorem mialam doskonaly przyklad jak zdenerwowanie moze miec wplyw na maluszka: troche bylo bieganiny i maly z tego wszystkiego duzo nie spal. zjadl o 17.15, pojechalisly na zakupy i od 20stej zaczal marudzic poplakiwac, coraz bardziej... ze zmeczenia....
instynkt faceta to haslo "na pewno jest glodny!!!" uwielbiam to! normalnie! jak dziecko placze, to jedyny powod to ten ze jest glodny;)
a nigdy nie jada czesciej niz co 4godz
no ale niech mu bedzie, zrobilam butle, zaczal mu dawac, maly w zlosciach, ojciec sie zdenerwowal, obaj wsciekli, tata sie zaczal wkurzac ze mu dziecko zle je, ze o co chodzi, maluszek jeszcze bardziej...
az ja sie wkurzylam, wzielam malego i butle, na spokojnie, wszystko sie wyciszylo, Noah pieknie skonczyl flache i poszedl spac.
a ojcu kazalam wypic sobie piwko;)

nie zawsze jest taki zdenerwowany ale jakos dzis sie tak zlozylo:)

kto odpowiedzial na pytanie czy tutaj zostajemy?? :) ja zostaje, najwyzej bede sama do siebie pisac;)