Nie mogę schudnąć po ciąży
Witam wszystkie Panie. Moim problemem jest zrzucenie kilogramów po ciąży. Przed ciążą ważylam 55-56 kilogramow. Jadąc na porodówkę 83
Teraz będąc 2 i pół miesiąca ważę 70 już od kilku tygodni i waga w ogóle nie spada. Macie może jakiś ,,magiczny,, sposób na zrzucenie kilogramów??? Dodam że nie karmię piersią. Pozdrawiam
--

7882
zana
Kobieta, 32 lata, lubelskie
Odpowiedzi znajdują się poniżej
ja ważę 55 kg do porodu ważylam 85kg. PIŁAM DUŻO WODY JADŁAM TYLKO OBIADY ZERO ŚNIADAN I KOLACJI I SŁODYCZY I 2 MIESIĄCE PO PORODZIE WAŻYLAM JUŻ 58KG.
--

5489
katarzynka78
Kobieta, 40 lat, ŚLĄSK
Ja też mam problem ze zrzuceniem 10 kg
Do porodu moja waga to 50-51 , a teraz 59-60
I nizej spaść nie chcę... No, ale sama sobie winna jestem, bo uwielbiam zajadać i pifko z soczkiem na wieczór też polubiłam
katarzynka chyba spróbuję Twojego sposobu...
--

:Aniołek:08.07.11
3173
rorita
Kobieta, 35 lat, Gdańsk
Ja przed ciążą 50 kg, do porodu 61kg teraz 55 kg i jutro na 19.00 idę na fitness wreszcie namówiłam koleżankę i idziemy, w wakacje było lepiej 53 kg ale potem mniej spacerów długie wieczory i słodycze i lipa...zobaczymy jak efekt;-))
--

5368
agaluk1
Kobieta, 37 lat, Kielce
rorita
Ja też mam problem ze zrzuceniem 10 kg

Do porodu moja waga to 50-51 , a teraz 59-60

I nizej spaść nie chcę... No, ale sama sobie winna jestem, bo uwielbiam zajadać i pifko z soczkiem na wieczór też polubiłam
katarzynka chyba spróbuję Twojego sposobu...
sprubój nie zaszkodzi a morze pomorze mi pomogło :):) uda się 
--

5489
katarzynka78
Kobieta, 40 lat, ŚLĄSK
witaj moim zdaniem jeszcze schdniesz dwa i pol miesiaca to malo a i tak zrzucilas ladne kilka kilogramow, przeciez przez 9 mies ciazy przybieramy na wadze a po porodzie chce sie schudna w 2-3 mie.( sama tak mialam)
ja po ciazy wrucilam prawie do fory (zostalo 4kg) po ok 5 mies. Moj sposob to nie jedzenie na noc,ostatni posilek o 18stej lepiej na sniadanie zjesc wiecej bo przynajmniej masz pewnosc ze to spalisz a nie odlozy sie w tluszczyk i tak jak Katarzynka pilam duzo wody niegazowanej 2-3 litry dziennie
--

855
malgorzata-1
Kobieta, 30 lat, szczecin
katarzynka od dzis zaczynam twoją ,,dietę,, :). Zobaczymy czy mi pomoże. Mam nadzieję że tak
--

7882
zana
hehe i jeszcze zapomniałam dodac ze tak jak rorita lubie wieczorkiem wypic piffffko :)
--

7882
zana
mnie pomogło ale silna wola potrzebna i to mocno :) ale dałam radę to i ty dasz:)
--

5489
katarzynka78
Kobieta, 40 lat, ŚLĄSK
Kurde a moja silna wola to do kitu jest
I jeszcze dwa kroki ode mnie otwierają w weekend kebaba 
--

:Aniołek:08.07.11
3173
rorita
Kobieta, 35 lat, Gdańsk
heheheh to super z tym kebabem:) pamiętaj silna wola !!!!!!!!!!!
--

5489
katarzynka78
Kobieta, 40 lat, ŚLĄSK