Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Josefegrek

Szukam adwokata, który pomoże mi w mojej sprawie

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w trudnej sytuacji i potrzebuję pomocy adwokata. Przeczesując internet, znalazłem wiele kancelarii, ale nie wiem, która byłaby najlepsza dla mnie. Przeglądając różne oferty, natknąłem się na stronę internetową https://adwokat-kunicka.pl/ . Kancelaria ta wydaje się mieć doświadczenie i specjalizować się w różnych dziedzinach prawa. Czy ktoś miał doświadczenie z tą kancelarią i może mi ją polecić? Czy ktoś miał podobną sytuację jak ja i skorzystał z usług adwokata Kunickiej? Bardzo proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy chodzi o kwestie związane z rozwodem to warto już wziąć pod uwagę kościelny proces o nieważność małżeństwa celem zachowania spójności

dr Arletta Bolesta

adwokat kościelny (zatwierdzony)

mail: a.bolesta@op.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z jakiego miasta jesteś? Ja korzystałam z usług Adwokat Iwony Sepioło-Jankowska z Poznania. Pomoc na najwyższym poziomie. Pani Adwokat jest bardzo rzeczowa, empatyczna i posiada ogrom wiedzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26/3/2023 o 11:07 AM, AsiaJania napisał:

Z jakiego miasta jesteś? Ja korzystałam z usług Adwokat Iwony Sepioło-Jankowska z Poznania. Pomoc na najwyższym poziomie. Pani Adwokat jest bardzo rzeczowa, empatyczna i posiada ogrom wiedzy.

Tez polecam ta pania adwokat, jest świetna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi