Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Sprawa dotyczy tego czy mogę być w ciąży. Wykonałam 8 testów każdy był negatywny, okres spóźnia mi się 8 dzień, czuję się jak na okres (ból nóg który zawsze mi towarzyszył) miałam równie robione podstawowe badania krwi i moczu ostatnio które były bardzo dobre (chociaż nie wiem czy takie badania coś mają wspólnego z ciążą) bardzo się stresuje ponieważ ostatnio miałam dość regularne miesiączki. Co o tym myślicie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość iga

Pewnie jakieś zaburzenia, ogólnie trzeba prowadzić kontrolę cyklu i zapis może kup tester owulacyjny na ślinę Afrodyta. Jest mały, poręczny i dokładny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Izka

Moim zdaniem dobrze miec stałą kontrolę cyklu i zapis, ja używam komputera cyklu Cyclotest MyWay no i kwas foliowy. Jeśli kiedykolwiek miałaś jakieś zaburzenia "tarczycowe" to radzę odwiedzić endo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy któraś z Was robiła badania prenatalne ? Wszyscy mi o tym mówią zebym wykonała i tak się zastanawiam nad dr  Wiolettą Rozmus-Warcholińską, co prawda bardzo trudno się do niej dostać, bo grafik am zwalony ale moze ktos zrezygnuje w międzyczasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi