Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość ben29

Aranżacja mieszkania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ben29

Hejka, znacie jakieś dobre firmy, które zajmują się profesjonalnie aranżacją wnętrz? Zastanawiam się nad zmianą wystroju salonu. Spodobały mi się na razie bardzo prace od https://visionstudio.com.pl/. Po ich portfolio widać, że mają rękę do tworzenia wnętrz i znają się na tym jak mało kto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rembik

Na początku też rozważałem zlecić aranżację wnętrz, ale z opowieści znajomych wiem, że takie firmy w ogóle nie uwzględniają budżetu klienta na potrzebne meble i akcesoria i przy okazji ceny za sam projekt są kosmiczne, dlatego samemu zaaranżowałem mieszkanie. Jednym z przykładów taniej i zarazem dobrej aranżacji jest wykorzystanie powszechnie znanych fototapet. W sklepie internetowym [reklama usunięta]  zainteresowała mnie fototapeta geometryczna i do kupna właśnie zachęciło mnie zdjęcie pokoju z jej użyciem z tej strony. Meble w salonie mam dobrane pod kolor fototapety i ona sama wizualnie powiększa salon, więc to atut z jej zastosowania.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranżowanie naszych mieszkań to duże wyzwanie, ale też i dobranie odpowiedniego sklepu meblowego [reklama usunięta].

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama wszystko zaplanuj i zaaranżuj. Poszukaj inspiracji na blogach wnętrzarskich. W tv są też ciekawe programy na ten temat. Jestem pewna, że coś fajnego stworzysz. Jest wiele fajnych rozwiązań i mebli - meblościanki, fotele do salonu  [reklama usunięta] , gotowe zestawy stół+krzesła. Warto to wykorzystać.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś z Was jest w trakcie remontu lub aranżacji Waszego mieszkania, domu, to zainteresowanym tematem polecam ofertę Studia Dekoracji Rzecz Gustu, które specjalizuje się w dystrybucji ekskluzywnych produktów włoskich marek, w tym np. listwy przypodłogowe ukryte [reklama usunięta]. Sam podczas remontu mojego mieszkania skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Często zmiana wystroju salonu to nie tylko kwestia doboru odpowiedniego projektanta, ale także wyboru mebli, które będą pasować do nowego wyglądu. Właściwe meble mogą całkowicie odmienić charakter pomieszczenia, dodając mu elegancji, ciepła, czy nowoczesności, w zależności od preferencji. 😉
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi