Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Actuallycrr

Wózek 2w1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gosieńka

Mnie super sprawdza się wózek od firmy Lonex z Janowa - to nasz, polski producent rzeczy dla dzieci. 🙂 Mam dokładnie ten model: https://lonexsklep.pl/pl/p/Wozek-dzieciecy-LONEX-EMOTION-XT-ECCO-2w1/45 i bardzo wygodnie mi się go używa. Jest porządny, stabilny, mieści wszystkie potrzebne rzeczy, a przy tym lekko i płynnie jeździ. Osobiście, bardzo podoba mi się też jego design - jest taki nowoczesny, ale z pazurem. 😄 Zerknij na ich stronę, bo modeli do wyboru jest naprawdę sporo. 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gosc gosc

Osobiście mam bebetto vulcano którego cena jak dla mnie rewelacyjna ok 1300 zł za nowy. Idealny na każde podłoże, z pompowanymi kołami, lekki w prowadzeniu. Jedyny minus to waga. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość ella

Polecam wózek Anex m/type , jest nie tylko stylowy i piękny, ale ma również dobrej jakości stelaże, materiały wewnątrz gondoli i kółka, maluchowi jest z nim wygodnie i łatwo mi się nim zaopiekować. Jedziemy najgorszą drogą, amortyzacja jest od razu zauważalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość anonim

Polecam wózek anexa e/type , ma dobra amortyzacje, duża i głeboka gondole,jest poręczny i lekki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość lilka

Ogólnie według mnie anexy są fajne i solidne:) Ja mam akurat l/type! Ogromnym plusem tutaj jest składana gondola dzięki czemu wózek zajmuje na prawdę mało miejsca przy transporcie:) Do tego ma dobrą amortyzację, kompaktowe wymiary a po zmianie na spacerówkę nic nie traci na swojej zwinności i poręczności. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MagdaK
W dniu 21/10/2021 o 5:47 PM, Gość lilka napisał:

Ogólnie według mnie anexy są fajne i solidne:) Ja mam akurat l/type! Ogromnym plusem tutaj jest składana gondola dzięki czemu wózek zajmuje na prawdę mało miejsca przy transporcie:) Do tego ma dobrą amortyzację, kompaktowe wymiary a po zmianie na spacerówkę nic nie traci na swojej zwinności i poręczności. 

Też zdecydowałam się na model l/type i bardzo fajnie mi się nim jeździ. Lekko i zwinnie się prowadzi,ma kompaktowy wymiary, dobrą amortyzację no i solidne wykonanie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wolinka

Według mnie, najlepiej sprawdzą Ci się wózki z firmy Peg-Pérego – to włoski producent, który ma w swojej ofercie nie tylko wózki, ale też foteliki, krzesełka i rozmaite akcesoria. Ja wózek od nich kupiłam z namową mojej siostry, która urodziła dwójkę dzieci i przy obu używała produktów Peg-Pérego. Mogę podpisać się pod każdym jej słowem odnośnie jakości i wygody użytkowania artykułów tej firmy. Wózek sprawdził się u mnie doskonale - był lekki, wygodny, funkcjonalny, a przy tym stabilny i bardzo wytrzymały. Naprawdę był to świetny zakup, dlatego polecam każdej mamie zainteresować się tą firmą: https://www.pegperego-polska.com.pl/artykul/o-nas Ich produkty można dostać u poznańskiej firmy Akord, która jest ich wyłącznym dystrybutorem w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zosia

My mamy anexa m/type i jestem z niego zadowolona. Zwinny i poręczny, ma dobrą amortyzację i zwrotne koła więc radzi sobie na każdym terenie a do tego jest intuicyjny w obsłudze i nie zajmuje wiele miejsca po złożeniu:) Gondola jest spora więc maluszek bez problemu się w niej mieści- nawet w zimowym stroju:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście mam bebetto vulcano którego cena jak dla mnie rewelacyjna ok 1300 zł za nowy. Idealny na każde podłoże, z pompowanymi kołami, lekki w prowadzeniu. Jedyny minus to waga. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość anonim

U mnie super sprawdza się wózek Anexa m/type , lekki  z bardzo dobrą amortyzacją, głęboka gondola, wózek zajmuje mało miejsca po złożeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość wiki

Dla mnie bardzo fajnym bezpiecznym stylowym wózkiem jest Anex m/type, spełnia wszystkie moje oczekiwania, lekki, wygodny, fajnie się nim manewruję , stelaż staliby , rączka regulowana, koła żelowe z amortyzacją,kosz na zakupy wystarczający , łatwy w sczyszczeniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zośka

Zdecydowałam się na wózek od anexa, mam model l/type i mega wygodnie mi się nim jeździ. Lekki i poręczny, całość za to jest łatwa w obsłudze i nie zajmuje wiele miejsca. Co fajne, ma składaną gondolę a stelaż jest na prawdę solidny i wytrzymały. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My też używaliśmy wózka 2 w 1, ale czas w końcu przerzucić się na dużo lżejszą i łatwą w składaniu spacerówkę, choć nie ukrywam zarówno gondola jak i spacerówka z zestawu służyły dość długo 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że jeżeli chodzi o mnie, to ja zazwyczaj wszelkiego rodzaju produkty dla dzieci zamawiam przez internet. Ostatnio spodobało mi się kilka produktów na stronie tego sklepu https://kinderprams.pl/pl/products/cybex-e-priam-2-0-wozek-wielofunkcyjny-z-napedem-zestaw-2w1-nautical-blue-stelaz-chrome-black-174.html i chyba zdecyduje się tam na jakieś małe zamówienie. Dajcie znać, co wy uważacie o tym miejscu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi