Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Ewa

Jaki suplement diety na odchudzanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ewa

Czy możecie polecić jakiś suplement, który pomógł Wam schudnąć? Próbowałam już kilku ale bez większych efektów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewa

tego nie stosowałam, brałąm wcześniej tabletki z młogedo jęczmienia i z Olimpu Therm Line, nie spotkałam się nigdzie wcześniej z tymi tabletkami,  może się skuszę:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Adrianna

Dziewczyny, jeśli ciągle szukacie najlepszego sposobu na to żeby schudnąć, wyglądać dobrze to według mnie jest tylko jedna metoda - lignaform. To co tutaj macie to na pewno bezpłatną edukację na temat jedzenia i do tego jeśli chodzi o samą dietę- bardzo szybkie efekty! Czym ja mogę się pochwalić na teraz to to, że schudłam 18kg i ti to co jest mega plusem jest to że mają oni swoich lekarzy, z którymi możecie się zawsze konsultować. Naprawdę polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość natalia

Mnie tam suplementy wcale nie pomogły. Dopiero tak naprawdę metoda lignaform zadziałała w taki sposób że po 3mc schudłam 20kg. I co ważne podczas diety możesz się bezpłatnie konsultować z lekarzem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość L33

Oprócz suplementów zachęcam do spożywania większej ilości warzyw i owoców 😉
[reklama usunięta] 😉

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ze suplementy sa bez sensu bo zawsze zawieraja jakąś chemi i musza miec konserwanty a mozna sie suplementowac naturalnymi sposobami np soki tloczone NFC sok z buraka sok pomidorowy sa bardzo zdrowe i dostarczaja duzo witamin

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aby dobrze zrozumieć, dlaczego białko jest tak przydatne i w jaki sposób wspomaga proces redukcji wagi, musimy najpierw poznać jego budowę. Proteiny wytwarzane są przez wszystkie tkanki i narządy naszego organizmu, ale ich najintensywniejsza produkcja przebiega w mięśniach i w wątrobie.
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Miszka

Ja to szczerze mówiąc zaczęłabym od odpowiedniej diety a nie od tego jakie suplementy. Owszem suplementy typu D3, wit B6 itd zażywać trzeba.
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kalamata

Kto normalny leczy się czy odchudza SUPLEMENTAMI? A od kiedy suplementy mają w ogóle taką moc? [reklama usunięta]
Suplementy są drogie, ale to już nie chodzi o cenę ale o skuteczność. Dla mnie to bezzasadne wyrzucanie pieniędzy w bloto.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gilda

Najlepsza jest po prostu odpowiednio dobra i zbilansowa dieta  [reklama usunięta]. A suplementy można owszem, ale miec wspomagająco.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na odchudzanie deficyt kaloryczny a nie suplementy! suplementami możesz jedynie się wspomagać żeby niczego w organizmie nie zabrakło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gemma

myślę, że tylko zdrowa dieta i ruch pozwolą zrzucić kg 😉 nie ma magicznej substancji na odchudzanie.
[reklama usunięta]
No i nie zapominajmy o piciu odpowiedniej ilości wody w ciągu dnia

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Tania88
Dobrze zbilansowana i dopasowana do nas dieta, to podstawa, jeśli chcemy zadbać o konkretne oczekiwania i potrzeby. Warto jednak także na pewno zwrócić  uwagę i postawić na konkretne możliwości, które spełnią nasze oczekiwania.
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem nie ma idealnego suplementu na odchudzanie. Nikt jeszcze nie wymyślił tabletki, któ©a pozwoli nam na pozbycie sie nadwagi bez zmiany diety, bez ćwiczeń.
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wspomaganie też jest ważne, a jak suplement posiada w składzie naturalne składniki to osobiście uważam, że warto spróbować. 
[reklama usunięta]
Dla mnie to taki dodatkowy "kopniak", obok właściwej diety i ćwiczeń właśnie. Zawsze można podkręcić metabolizm 🙂  

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie suplementy to ostateczność. Jeśli faktycznie widzę, że mam zwiększone zapotrzebowanie na jakieś substancje i trudno z diety zapewnić odpowiednią ilość. Bo tak naprawdę dobrze zbilansowana dieta powinna wszystkie potrzeby zaspokajać.  I u mnie się to sprawdza - korzystam z diety pudełkowej [reklama usunięta]. 5 posiłków z których składa sie dieta, są tak opracowane by dostarczyć mi wszystkich potrzebnych składników odżywczych i odpowiednią liczbę kcal. Świetne, wygodne i zdrowe rozwiazanie.

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi suplementami na odchudzanie to ja bym uważała. Bardzo ważne na pewno jest przyjmowanie podczas odchudzania kwasów omega oraz witaminy D3. Poza tym dieta powinna być odpowiednio dopasowana pod zapotrzebowanie kaloryczne danej osoby oraz tryb, który prowadzi. Warto też dopasować dietę pod względem preferencji smakowych, ale też i pod względem tego czy dana osoba ma alergię. Inna będzie dieta dla osób, które nie tolerują orzechów, inna będzie dla osób nie tolerujących gluten [reklama usunięta].

Edytowane przez Dziubala
[reklama usunięta]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma suplementów diety, które stricte pomagają w odchudzaniu. Tylko dieta, dieta, dieta....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o odchudzanie to 

dietalux.wordpress.com

bardzo dobre suplementy,warto sprawdzić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi