Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Kasia

Nudności, wymioty

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kasia

Cześć przyszłe Mamy! 

Jestem w 12 tygodniu ciąży, wymiotuję kilka razy dziennie, objawy tak nasiliły się około tygodnia temu, choć zaczęly się już od 7 tygodnia. Nie mam już siły jak to wykańcza! Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami i radami jak sobie ulżyć. Tak bardzo marzę by czuc się dobrze i moc normalnie funkcjonowac. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Ja co prawda jestem już mama ale z całego serca polecam Ci PREGNA VOMI 🙂 jejku ile razy to mi ratowało życie jak sobie teraz pomyślę czy w pracy czy ogólnie jak mdlilo mnie jak Cholera... I jadłam migdały garściami 🙂 aż mi się wszystko przypomniało. Mdłości przeszły mi po 3 miesiącu. 

16ud43r8z4z8l0ej.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kasia

Dziękuję Ci bardzo! Czy ten lek pregna vomi nie zaszkodzi Maleństwu? Niestety mój lekarz powiedział że nie przepisze mi nic ponieważ wszystkie te leki mogą zaszkodzic i lepiej bym ratowała się naturalnymi metodami typu imbir migdały, ale nawet to nie daje rade, jem migdały i za niedługo je zwracam 🙁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz Kasiu no napewno zdrowiej będzie żuć czysty imbir ale spróbuj surowy imbir żuć jak gumę 😂ja nie dalam rady bynajmniej. Byłam na tyle zdesperowana mdłościami - a były okropne i męczyly mnie codziennie i kupiłam te tabletki, dzięki nim dałam radę funkcjonować.  Mój synek jest zdrowy 🙂

16ud43r8z4z8l0ej.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kasia

Dziękuję bardzo za odpowiedź! Jutro wysyłam Męża do apteki po pregna vomi 🙏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Gość Kasia napisał:

Dziękuję bardzo za odpowiedź! Jutro wysyłam Męża do apteki po pregna vomi 🙏

Daj znać czy coś pomaga 🙂

16ud43r8z4z8l0ej.png

Udostępnij tę odpowiedź