Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość Anitasta

Jaki najlepszy żel intymny?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anitasta

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te rozgrzewające zupełnie mi nie przypadły do gustu. Pieką. 

Co polecicie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mirabelka

Jakiego konkretnie żelu używałeś? Bo sama ostatnio kupiłam sobie durex czerwony i również mi nie podpasował własnie z tego powodu. Bardzo mnie piekło jak używałam ;/ Nie było to zbyt przyjemne. Unimile są moim zdainem lepsze chociaż ten czerwony również piecze. Nie wiem kto ich używa. Aktualnie stosuję libi gel. Fajny, zwieksza doznania jest o wiele milszy ponieważ ładnie pachnie. No i opakowanie ma lepszą pompkę ( jest wieksze). Kupiłam bo byłam ciekawa czy rzeczywiście bedzie zwiekszał odczucia podczas seksu i zwieksza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość lubiana

Wlasnie tutaj pisałam o durexie. Wypróbowałam kilka ich żeli. I ten czerwony i ten zielony i durex o i tylko ten zielony w miarę....Ten libi gel współpracuje z prezerwatywą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mirabelka

Jak najbardizej, używamy gumki i bez problemu można go stosować. Jeszcze mi się przypomniało o BeLover. Mam wersję forte ( z taką fioletową etykietką). Nie zwiększa odczuć ale daje mega poślizg tak więc jest o wiele przyjemniej. O wiele bardizej wydajny niż typowe zele. Poza tym nie ma zapachu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mirabelka

W internecie.Kiedyś wydawało mi się, że widzialam również w którejs naturze ale ostatnio się tam przeszłam i same unimile i durexy stały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałam problem z suchością pochwy i eksperymentowaliśmy z kilkoma - jedyne co mi pomogło to krem intymny vagisan na bazie wody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie to samo, przez co seks nie sprawia juz tak przyjemnosci, a powoduje wiecej bolu . te zele faktycznie cos pomagają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jasne, że żele pomagają 🙂 warto sie wspomagać lubrykantami, wtedy jest przyjemniej 🙂 na Superlove poszukaj, ja ostatnio tam zamawialam przy okazji zakupu bielizny 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny a czy są jakieś zamienniki? Bo nawet lubiliśmy ten żel ale ostatnio nie widziałam go ani w marketach ani w naturze gdzie kupowaliśmy ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Libi gel sobie kup Jest fajny, a nawet lepszy. Sama o ile za durex o nie przepadałam ( jakoś tak nie lubiłam tego zimna i potem grzania) to libi gel uwielbiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezupełnie. Jest trochę inny. Bo o ile durex intense daje takie inne wrażenia ( ciepło potem zimno) To libi gel sprawia, że zwiększają się Twoje odczucia tam na dole. Na piszesz językiem czy palcami. Jesteś o wiele bardziej uwrażliwiona, tak wieć czujesz o niebo lepiej. No i fajniej nawilża. Jest mniej więcej w tej samej cenie co durex, ale opakowanie jest większe, tak więc powinien starczyć Ci na o wiele dłużej. Zamawiałam zawsze przez internet. Stacjonarnie libi gel nie widziałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego ja nie kombinuję z tymi rozgrzewającymi 🙂 Najlepszy jest Hello Love z 4Organic. Ma naturalny skład, bez tej całej chemii i daje kapitalne nawilżenie. Z tym kremem doznania są bardzo przyjemne i nie będzie żadnych otarć 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi