Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Kryska89

Mamy październikowe 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Mój Artur zjada 6 razy po 120ml Nan optipro plus. 

Nie mam zamiaru rozszerzać diety skoro nie jestem przekonana. 

U nas dzisiaj pojawił się katar i czeka nas teleporada a potem najpewniej wizyta stacjonarna bo do tego doszła dziwna wysypka na skórze. Małe czerwone kropeczki na brzuchu i pleckach a jak dla mnie nie przypomina to potówek ze zdjęć z internetu. W poniedziałek były szczepienia i zastanawiam się czy od tego. A miał cały komplet wraz z Rota.

przez ten głupi katar odwołali nam wizytę u fizjo 😤

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Asienka

Kurczę dziewczyny nie mogę się zarejestrować 😞

Jakieś błędy wyskakują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Patkaa

Hej dziewczyny. Chciałem was zaprosić do skorzystania z Promocji Pampersa w której do "zgarnięcia" są 

*Pampersy od 1 do 6

*chusteczki nawilżane 3x

*patyczki higieniczne 3op

https://lead1.pl/p/OUMc/A15v/u22p

Wystarczy rejestracja i potwierdzenie aby mini wyprawka została zaakceptowana i wysłana do was 🙂 Pozdrawiam i nie dziękujcie 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Czarna

Link nie wygląda na oficjalną promocje, bardziej na próbę wyłudzenia danych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Agata

Kochane Mamusie!

Codziennie nowe jadłospisy dla naszych dzieci !!! Serdecznie zapraszam na stronę 🙂

www.mamo-podziel-sie-jadlospisem.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Robiłem chrzciny mojej córeczki i jestem bardzo zadowolony. Jedzenie pyszne , wszystko na czas, obsługa miła , serdeczna . Kameralna, lokal umieszczony w orginalnym miejscu. Wszystko ładnie i estetycznie wystawione. Jeszcze raz chciałbym podziękować za świetne przygotowanie imprezy ! Pozdrawiam !!! https://chrzcinyikomunie.pl/restauracje/river-cafe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Starająca

Cześć dziewczyny, mam troszkę inne pytanie. W czwartek na badaniu usg o godzinie 11:30 miałam pęcherzyk 18,7mm 😉 a późnym wieczorem kucie w jajniku (odbył się stosunek) oraz w piątek również czułam delikatny ból. Zapisałam się na sobotę rano na sprawdzenie czy pęcherzyk jest czy go niema. Na monitoringu okazało się ze go już niema i ze najprawdopodobniej doszło już do owulacji. Endo 9,5mm. Lekarz powiedział ze trzyma kciuki żeby się udało, ale zapomniałam się zapytać o jedna rzec.... Teraz do sedna w piątek przez przypadek wzięłam jedna tabletkę dufaston, czy to będzie miało wpływ na owulacje? Czy mam się czym martwić? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Lulu

A nasze forum umarło? Miałam się rejestrować ale nie umiem. Zresztą Was nie ma... Co u Was dziewczyny? Moja 🌟 ma już ponad 5miesiecy, nawet nie wiem kiedy to zleciało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Czarna

Lulu fajnie że się odezwałaś - to my się zastanawiamy co u Ciebie 😉 dzieciaki szybko rosną to fakt. Piszemy dalej 🙂 tylko na zamkniętym forum - trzeba być zarejestrowanym i zalogowanym aby tam się.dostac. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lulu może spróbuj jeszcze raz się zarejestrować, fajnie by było gdybys do nas dołaczyła:-) 

Oj tak, czas szybko leci i dzieci rosną:-) Natalka 4 marca skończyła 5 miesięcy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Joanna
W dniu 5/2/2020 o 9:16 AM, Kryska89 napisał:

Zapraszam mamy które mają termin na październik:-) 

witam ja mam termin na październik 

Pozdrawiam . 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Magdaszek

Mój synek jest z 9 października. Chętnie do Was dołączę. Jak to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14/4/2021 o 2:18 PM, Qnia napisał:

Dziewczyny przez przypadek się usunęłam z naszego prywatnego formu 🤣 może mnie ktoś dodać z powrotem?

Ja tez chce do praywtnego, chociaż dawno mnie nie było 🙈 mały ma już prawie 7 miesiący i wszystko zjada 😂😂😂😂 mam dużego chłopaka chociaż sama jestem drobna 😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, jeśli ktoś tu kiedyś zajrzy to niech się odezwie. Nic w mojej skrzynce nie było i nie wiem gdzie was szukać...

21.01.2008 - córka
10.10.2012 - synuś
19.05.2019 - Aniołek:( (8 tc)

f2w3s65gtu09goaw.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paula.c już napisałam do dziewczyn. Wyślą Ci jeszcze raz zaproszenie. Po zalogowaniu będziesz miała wiadomość prywatną z zaproszeniem. Fajnie że wróciłaś 😘

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi