Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
gooosia271

Czekające na 2 kreseczki REAKTYWACJA

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Malinowaaaa

Hej nie wiem czy widział ktoś mój post czy może nikt nie jest w stanie mi pomóc bo nie zna testów owulacyjnuch?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umowie się do gina i będzie wszystko jasne... A w sumie sama nie wiem kiedy się umówić bo jak bym była w ciąży to żebym poszła na wizytę tak żeby coś już było widac

monthly_2020_01/czekajace-na-2-kreseczki-reaktywacja_81586.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nacią zrób badanie z krwi będzie najpewniejsze... ale wydaje mi się ze wszystko idzie w dobrym kierunku.. możesz jeszcze spróbować testem o czułości 10 bo te które robisz są chyba 25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Necia skicz na bhcg to rozwieje Twoje wątpliwości. Na foto nie wiedzę,ale sama wiem że czasami ciężko to uchwycić. Bo już tyle zrobiłaś testów,a dawno byś miała za tą cene z krwi. Bhcg możesz zrobić o każdej godz nie trzeba być na czczo. 3 mam kciuki :)

Córeczka 17.05.2016 :*
Aniołek 4.01.2019 ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

~Malinowaaaa
Hej nie wiem czy widział ktoś mój post czy może nikt nie jest w stanie mi pomóc bo nie zna testów owulacyjnuch?

Coś się dzieje,ale wg mnie to jeszcze nie owu. Kreska musi być ciemniejsza od kontrolnej ewentualnie na tym samym poziomie. Tu jest bledsza...byc może lada chwila będzie. Pamiętaj ,że testy owu nie pokazują,że w tym czasie odbywa się owulacja a od chwili pozytywnego testu po 24-36h. Sprawdzaj i dawaj znać. Ps testy najlepiej robić wieczorem o stałej porze nawet o 21/22

Aniołek 4.01.2019 ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Malinowaaaa

Gosia272 no właśnie wieczorem robiony o dzień wcześniej było blesze zobaczymy dziś ale ja w szoku jestem Że mam karmienie piersią brak okresu i owulację szok niesamowitu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.
Hildegarda nam znowu praktycznie będzie wypada tak samo @. Ja mam za 11 dni.
Dziewczyny jeżeli chodzi o alko to nie przeszkadza dopuki się nie zagniezdzi zarodek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

~Malinowaaaa
Gosia272 no właśnie wieczorem robiony o dzień wcześniej było blesze zobaczymy dziś ale ja w szoku jestem Że mam karmienie piersią brak okresu i owulację szok niesamowitu

Karmienie piersią czy brak @ to żadna gwarancja braku płodności. ;) jak widzisz organizm szybko wraca do normalnego trybu. Podam przykład może nie zupełnie w podobnej sytuacji ,ale... Np po zabiegu łyżeczkowania niektóre kobiety nie dostają pierwszej miesiączki i owulacja jest możliwa bo zachodzą od razu w kolejną ciążę. Czyli na logikę musi być owu potem @ . Jeśli plotę bzdury niech któraś mnie poprawi. Ewentualnie zadaj pytanie do specjalisty to dostaniesz odpowiedź rzetelną :)

Aniołek 4.01.2019 ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mmiissiiaa to czekamy razem :) Może zaczniemy Nowy Rok z przytupem.

Malinowaaa ja nigdy nie miałam ciemnej kreski na testach owu, a jedno dziecko już mam ;) Może to kwestia rozwodnienia moczu. Nie wiem. Jak już coś zaczyna pokazywać to się starajcie :)

http://s3.suwaczek.com/201808204965.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Malinowaaaa

No mały nasz ma prawie 9 miesięcy a już mogłabym sie starać hihi gdyby nie karmienie piersią to poczekamy aż mały nie skończy 8 miesięcy żeby chociaż te 8 miesięcy karmić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny kiedy najlepiej isc do gina, gdybym jednak była w ciąży żeby coś już było widać? Chciałam się zapisać za tydzień na wizyte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GOSIAK2020

Nacia93, patrząc na to, że jesteś 5 dni przed okresem, to wybacz, ale to nawet nie 4 tydzień...
Nic nie będzie widać jeszcze przez dłuższy czas (bo raczej to że jest pęcherzyk Cię nie uspokoi).
Najbezpieczniej iść po skończonym 6 tygodniu, już powinno być serducho. Wcześniej to tak naprawdę nie ma sensu iść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Malinowaaaa

Gosia już zadziałanie teraz muszę poczekać. 15 dni i zrobię test bo na okres nie mam co czekać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzialajcie dalej bo jak pisałam zresztą w instrukcji testow zapewne też jest info. Ze jeśli jest pozytywny to owu powinna wystąpić 24-36h .

Aniołek 4.01.2019 ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi