Mama_2014 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2017 Czesc dziewczyny. Co slychac? Jak pierwsze tygodnie z maluszkami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mama_2014 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2017 To jest kurwa nie do wiary. Chcialam sie odciagnac, i co ? Laktator mi sie popsul !!!!!! Ja pier#@#@!! Jak sie wali to sie wali :-/ az mi sie plakac chce !! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mama_2014 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Październik 2017 Dlaczego nie przenosicie watku na niemowlaki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarlaBB 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Czerwiec 2018 Cześć dziewczyny zagląda tu jeszcze czasem któraś mamusia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Princessa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2018 Hej hej! Co tam u Was dziewczyny??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Princessa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2019 Jest tu ktoś ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubala 10 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2019 Witam Ooo, przeoczono przeniesienie wątku ;). Przenoszę Was do działu Maluchy :) Pozdrawiam serdecznie Moderator Cytuj 2005 :), 2007 :), 2014 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarlaBB 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Lipiec 2020 W dniu 13/11/2019 o 4:02 PM, Princessa napisał: Jest tu ktoś ? 🙂 Hej już nie bardzo ale mamy z dziewczynami dość żywy kontakt. Dzieciaki rosną już mamy kilka nowych maluchów od czasu sierpniakow. Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziubala 10 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Sierpień 2020 Witam Wasze Szkraby z wątku "Sierpniowe mamusie 2017" są już za duże, by być w dziale Maluchy, dlatego przenoszę Was do działu Przedszkolaki 🙂 Pozdrawiam serdecznie Moderator Cytuj 2005 :), 2007 :), 2014 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach