Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
basiajelefon

Co robicie w wolnym czasie?

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnimi czasy w wolnym czasie sporo rysuję 🙂 trochę ten temat zaniechałam w pewnym momencie... aż mi głupio z tego powodu. teraz uczę się od nowa, bo w grę wchodzi grafika wetorowa i rastrowa 🙂 jeśli chcę odpocząć od ekranu, to dwuigłówka [reklama usunięta] jest idealna 🙂

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kociczka

Ja preferuje sport. Kazdego rodzaju aktywnosc fizyczna daje mi chec do zycia i wiecej energii.. Niestety przez wypadek jaki miałam 4 miesiace temu moja sprawnosc fizyczna jeszcze nie do konca wrocila do normy wiec musze sie oszczędzac. Chodze sobie na basen rekreacyjnie [reklama usunięta] by odciazyc organizm. Licze ze do wakacji juz w pelni stane na nogi i wybiore sie na jakas przejazdzke rowerowa czy rolkowa :D

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego wolnego czasu mam naprawdę bardzo mało, ale gdy już go znajdę to bardzo lubię wziąć rakietę w dłonie i iść na kort, by poodbijać piłkę. Grać nie umiem, ale całkiem nieźle sobie radzę z odbijaniem :) Kondycyjnie u mnie słabo, ale i tak mam mnóstwo zabawy z tego biegania za piłką. Drugą Serena Williams na pewno nie będę, ale zawsze to jakaś forma ruchu, zabawy i robienia czegoś dla siebie.

Najpiękniejsze słowo na świecie? MAMA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To bardzo fajnie. Kazdy ma tam swoje jakies pasje .. takie o ktorych wie lub jeszcze nie. Tak bylo wlasnie w moim przypadku poniewaz od jakiegos czasu interesuje sie co raz mocniej amatorsko fotografowaniem. W sumie to spodobalo mi sie to cale zagadnienie po obejrzeniu kilku filmow dokumentalnych o bardziej slawnych postaciach z tej brazny. Powiem Wam szczerze, ze nawet wyposazylam sie we wszystkie niezbedne elementy poczynajac od lustrzanki - konczac na akcesoriach [reklama usunięta] Teraz pogoda zaczyna bardziej pomagac niz to mialo jeszcze miejsce kilka miesiecy temu. Bardzo lubie fotografowac nature i zamierzm sie wybrac gdzies w plener 🙂

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam książki, oglądam seriale, zajmuję się sportem, spotykam ze znajomymi oraz chodzę na koncerty czy stand upy. Zależy, na co mam ochotę i co mi się chce robić w danej chwili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja lubię wyskoczyć do mojego ulubionego salonu kosmetycznego i zrobić sobie doczepiane rzęsy. Najlepsze jest to, że kosmetyczki pracują na dobrej jakości produktach [reklama usunięta], więc włoski trzymają się naprawdę długo...

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wlasnie powinno byc .. roznorodnosc pasji inspiracja dla innych. Kazdy wiadomo lubi w jakis tam specjalny sposob spedzac swoj czas. Ja odnalazlam sie natomiast w gotowaniu co moglbo jeszcze kilka lat temu czarna magia. Z pomoca przybyly mi materialy znalezione w intercie ktore bardzo ulatwily mi start. Kazdego dnia przegladam takze serwisy z przepisami .. najbardziej sobie cenie takie gdzie to uzytkownicy je dodaja np. https://uwielbiam.pl/przepis/zapiekanka-z-makaronem-szpinakiem-i-miesem-mielonym Swoja droga to bardzo smaczna zapiekanka .. robilam w zeszlym tygodniu na obiad. Oczywiscie w miare mozliwosci tez staram sie wymyslac jakies ciekawe potrawy i dzielic sie nimi z innymi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość obywatelmarta

Ja odkąd odkryłam aromaterapię, uwielbiam czas wolny przeznaczać na relaks przy pachnących olejkach eterycznych i czytanie książki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odkąd urodziła się córeczka w sumie nie bardzo wiem co to znaczy wolny czas ale to chyba niedługo minie i będziemy robić wypady tak jak kiedyś - spontanicznie na mecze, nad morze, do kina, do lasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ania_Wilanow

Ja szukam właśnie trenera personalnego. Trzeba jakos wrócić do formy a moje oczko w głowie ma juz 6 miesięcy! Znacie w Warszawie jakiegoś trenera, dla którego przyjście na zajęcia z dzieckiem nie jest problemem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja najczęściej czytam książki i oglądam seriale, po dniu pracy jakoś nie mam ochoty na żaden sport, choć trochę się rozciągam by kręgosłup nie bolał, starość nie radość 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mirek

Tak naprawdę w czasie wolnym każdy robi coś innego. Nie którzy lubią uprawiać sport, inni lubią czytać książki a ja jestem kino maniakiem. Uwielbiam oglądać firmy.
[reklama usunięta]

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość luisavv

lubię spacerować, jeździć do lasu, a w domu zazwyczaj wieczory z lampką wina przed tv, fajnie, że są platformy vod na których można obejrzeć film wtedy kiedy się ma ochotę, często zaglądam na player, mają bardzo dużo filmów i każdy z domowników coś dla siebie znajdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Alicja_Bas

Witam, ja szyję sama z materiałów, myślę o własnym biznesie, na razie na niewielką skalę, mam znajomą na bazarku ma pracownię w Warszawie na Wałbrzyskiej, zaczynała tak jak ja, od poprawek, szycia sukienek, a teraz projektuje więcej i zszywa wzory, które ktoś potem produkuje, z materiałami natomiast teraz trudniej [reklama usunięta].

Edytowane przez Dziubala
Usunięcie reklamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio to głównie medytuję 😉 A poza tym to gotuję, sprzątam, i chodzę na basen. A w lecie to rower! 😉

Pozdrawiam forumowiczki, Ada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi