Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość ojciecchwat

Wyjazdy z synkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MonicaBelluci

No i to jest prawidłowe podejście do wychowania zdrowego psychicznie czlowieka, z dzieckiem trzeba jak najwięcej rozmawiać i spędzać czas, niech czuje się kochane i wie że ma wsparcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Iskraognia

Mój mąż też często zabiera synka na ryby, mają swoje sprawy:) trochę jestem zazdrosna, ale przecież to nie tylko mój skarb:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yennefer

Nie ma nic bardziej seksi, niż mężczyzna opiekujący się swoim dzieckiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość RodzinaToSiła

Ja jeżdżę z synem, ale zabieramy ze sobą też resztę rodzinki. Gdy tylko mamy okazję pobyć razem to jesteśmy szczęśliwi. Mam ten komfort, że czasem jeżdżę w delegacje, a dzieci są na tyle małe, że dzień poza przedszkolem czy szkołą nie wyjdzie im na złe. Dinozaurów jeszcze nie widzieliśmy, ale na pewno tak się stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość LuizaDe

Nie pożałujecie na pewno:) szczególnie jesli pojedziecie tam latem, w wakacje kiedy czynne jest kąpielisko, ale to jesli chcecie poleniuchować. Natomiast jeśli chcecie pozwiedzać, dowiedzieć się czegoś konkretnego o dinozaurach, o prahistorii, o człowieku pierwotnym, zobaczyć pracę paleontologów, kości dinozaurów, to wszystko jedno o jakiej porze roku pojedziecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość KluskaŚląska

To akurat prawda, nie wiem czemu niektórzy tak wielką wagę przykładają do tego kąpieliska, jest faktycznie miło poleżeć na ręczniczku i popluskać się w wodzie, ale tam są inne atrakcje, na tyle wartościowe, że dla mnie nie potrzeba dodatkowej zachęty żeby tam jechać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj
Jestem mamą z Podkarpacia. Faktycznie ciężko jest znaleźć ciekawe miejsce na wycieczkę dla dzieci na Podkarpaciu. Ja też szukałam w internecie, ale nie ma tam za bardzo informacji na ten temat.
Pozdrawiam Aga, mama Tomka i Oliwii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jagódka1

My postanowiliśmy postawić na dethleffs kamper. nie chcemy się ograniczać co do miejsca i zwiedzić co najmniej kilka rożnych lokalizacji. Myśle, że jazada takim kamperem to będzie prawdziwa przygoda zycia;) Jakby ktos potrzebowal, podaje link do strony: http://dethleffs-polska.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze synka biorę, często jedziemy na Bałkany. Jakoś nie mam obaw przed tym. Oczywiście trzeba się lepiej przygotować no ale nie zostawię go samego na 2 tygodnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość oleska23

My całą rodziną jedziemy pierwszy raz do Zakopanego teraz w styczniu, mały apartament blisko centrum [reklama usunięta].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość agus123

Wiesz, może jakies jeziorko ? Nie musi byc daleko. Nawet sama wycieczka rowerowa jest już czymś. Może jakis wyjazd do innego miasta, zwiedzanie, ewentualnei jakies kino czy coś? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość brutnas

jeżeli chodzi o wyjazdy z dziećmi - rabkoland! dla mnie miejsce idaelne, wiele się dzieje, cały dzień aktywnie, ja mam wspaniałe wspomnienia, Michałek zresztą był niesamowicie zadowolony! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi